Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Man City са предложили 30 милиона и някакви бонуси отгоре за Бербатов. Офертата е съвсем реална и е потвърдена от 2та клуба. Ха сега да видим Ман Сити или Ман Юнайтед :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply
Man City са предложили 30 милиона и някакви бонуси отгоре за Бербатов. Офертата е съвсем реална и е потвърдена от 2та клуба. Ха сега да видим Ман Сити или Ман Юнайтед :)
Остава да се надяваме city да успеят да го вземат...

И защо да отива в отбор от чергата на Тотнъм вместо в далеч по-класния отбор - шампион на Англия и Европа?!

за каквото се трансферираха шева, бекъм...мързи ме да гжи изброявам, но отговорът е пари :D

Мисълта ми е че и двата отбора го искат явно - ясно е кой ще предпочете при 2 реални оферти нали...дори от Сити да му дават по-голяма заплата ;)

И аз съм на тва мнение че Бербо при всички положение ще предпочете Юнайтед вместо да отива във Сити и там да чака още минимум 1 сезон преди да играе в ШЛ -той в такъв случай по хубаво да си остане в Спърс

Мисълта ми е че и двата отбора го искат явно - ясно е кой ще предпочете при 2 реални оферти нали...дори от Сити да му дават по-голяма заплата ;)

А има и трета оферта от РЕАЛ МАДРИД за 36 милиона паунда за БЕРБО :) ,така че нищо не се знае още

А има и трета оферта от РЕАЛ МАДРИД за 36 милиона паунда за БЕРБО :) ,така че нищо не се знае още

До колкото знам от достоверен източник днес следобяд Бербатов е бил в тренировачна база на Юнайтед и е разговарял с Алекс Фъргюсън. Тоест имало е оферта от страна на Юнайтед, която е била приета и Бербо е разговарял със сър Алекс за личните си условия. Очаквам до края на деня да го обявят за техен играч.

00129206.jpg :lol: :lol: :lol:

айде не остана - скоро мистерията около сагата ще се разбули - дано все пак премине в Юнайтед макар че в Сити ще си пасне идеално с Марто което ще даде отражение и на играта на Националния си мисля...

00129206.jpg :lol: :lol: :lol:

айде не остана - скоро мистерията около сагата ще се разбули - дано все пак премине в Юнайтед макар че в Сити ще си пасне идеално с Марто което ще даде отражение и на играта на Националния си мисля...

Много по- добре е да мине в Манчестър, но не съм сигурен, като фен на "червените дяволи", дали за самите нас е хубаво да минава в Манчестър. Да не осире отбора :D

А пък за националният отбор, няма да има никаква разлика :)

Много по- добре е да мине в Манчестър, но не съм сигурен, като фен на "червените дяволи", дали за самите нас е хубаво да минава в Манчестър. Да не осире отбора :D

А пък за националният отбор, няма да има никаква разлика :)

Аз се надявам да си отиде в city не ни трябва в united!

А на мен ми писна от 4 месеца вече всеки ден почти да ми се набиват в погледа по 3-4-5 статии за него.. Че е добър играч - добър е. Ама тая истерия е прекалена и дразнеща поне за мен.

Аз се надявам да си отиде в city не ни трябва в united!

Що бе?Нека засили вътрешната конкуренция в отбора - пък и над 70 мача на сезон изискват ротация на играчите.Аз пък имaм предчувствие, че ако дойде при нас, обстановката ще му пасне идеално - с него, Тевез, Рууни и Роналдо смятай дали няма да мачкаме наред :punk

Това е пълна измишлъотина... знам, че Митко е преминал успешно медицинските тестове, видял се е с Дейвид Гил и сър Алекс. Условията ги е приел... в момента му оформят документите. Затова и одеве казах, че чакам до края на деня да го обявят за играч на Юнайтед. Остават им още 2 часа. Офертата на Сити беше приета, но Бербо е отказал изобщо да говори с Марк Хюз. Самите сити са предложили 30 милиона паунда за Виля и Гомес като резервни варианти след като са видяли, че Бербо ги пренебрегва.

bakker... това е само оферта, която Реал е приел. Играча според мен ще откаже да играе в Сити (както направи Роналдинъо). Иначе става въпрос за 40 милиона евро или 32,5 милиона паунда. Не виждам защо им е... при положение, че на този пост Марто се доказа.

...Много по- добре е да мине в Манчестър, но...

При всички положения ще отиде в Манчестър :D Остава да разберем Сити или Юнайтед.

Тази снимка е направена в 23:40 на олд трафорд :

Dimitar-Berbatov-leaves-medical-2008_1161905.jpg

Бербо в Юнайтед http://www.sportal.bg/news.php?id=129222

Освен тва явно Реал наистина са продали Робиньо и то напълно официално и така са го "потурчили" в Сити http://www.sportal.bg/news.php?id=129224 и http://www.sportal.bg/news.php?id=129221

Според мен беше ясно от самото начало, че Бербо ще стане "Червен Дявол". Адски съм щастлив от този факт, защото най-накрая мога да си закупя фанелка на отбора с българско име, написано на гърба!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...