Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Някой знае ли къде ще отиде Роналдиньо? Имам един спор с прияте.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

вчера на кафето каза, че му писнало и спира с футбола...ша са отдава на алкохола и руспиите ;)

Мисля,че в Милан,ама не съм много сигурен.

:D Толкова ли го мразите миланистите на мен лично ми е симпатичен като играч жалко че не се отпуши в Милан

Толкова се надявах да се отървем от него и стана.Това май ще е най-големият трансферен удар на Милан това лято... :laughing: :bgrin:

Базикаите го батко ма са ше осетите силата на този класен таран.Този сезон го виждам голмаистор на Сериа А с 25+ гола а Фиорентина на 2ро място в първенството и задоволително представяне в Шампионската Лига.

А аз мисля че малко се изсили с тва второ място щот следващия сезон кокнкуренцията със сигурност ще е много по-силна и от страна на Милан които ще се съсредоточат във вътрешното първнсто и от Ювентус които ще изградят лятото още по- добър и конкурентен отбор и от Рома които ще продължат с тяхното силно представяне и отделно Интер ше го тикат напред съдийте

Аз се базиках бе брат Форентина за никаде не са щом не пускат Даниеле Цациа ми падат в очите и нямам нищо против да изпаднат дори ;]

Амаури вече е официално играч на Ювентус.Говори се за подсилване на халфовата линия с Алонсо от Ливърпул и Акуилани от Рома.

Че ти до ся за Интер ли си бил :blink:

Ми аз не съм особен фен на италианското първенство, но да, симпатизираХ на Интер.

http://sportal.bg/news.php?id=110157

Тия изкупиха всичко което се продава...

То след тая чистка дето беше даже малко играчи са купили :wacko:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...