Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Пипо-контузията ли? Който от 10 мача 5 не е в групата заради контузия...

Ти вземи погледай малко футбол и тогава говори !

Кво общо има контузиите на Пипо с това как играят Милан...

Просто се изказваш неподготвен и после се чудиш ква глупост да изръсиш.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply
Ти вземи погледай малко футбол и тогава говори !

Просто се изказваш неподготвен и после се чудиш ква глупост да изръсиш.

хаха ,че ти казваш ,че Пипо бил втория нападател цял сезон... Ми той все е контузен ... Дали е играл и в половината мачове за сезона ... особенно за тоя сезон за който ти говориш - Вземи ти си изкарай извадка с мачовете на Милан и тези в които Пипо е участвал преди да напишеш поредната глупост!

Е как да няма общо?! Пипо като не играе да не би Милан да играе с двама нападатели , когато го нямаше Джилардино.Винаги с 1 - Шева. Нали за това е спора, ама явно ти и това не си разбрал.

Точно когато спечелихме ШЛ Берлускони беше казал ,че иска от Анчелоти да заиграе с двама нападатели.

И той го направи!Тогава играехме с Шева и Пипо.

Тука сам загатваш ,че сте играли с 1 нападател преди "Вожда" да се произнесе с ултиматума. И след това играете с двама ,когато Пипо е здрав де ... Защото всички знаем ,че човека-симулация си е доста "чуплив".

Аз прекъсвам спора , че тотално прецакахме темата ,за което се извинявам на останалите форумци, постващи в нея :)

Като Пипо го нямало сме били играли само с Шева... пфффф :wacko:

Ми за кво за резервите??

Тогава Томасон,сега имаме Рикардо Оливейра,Джила,Бориело

Дейвид Бекъм ще напусне Реал Мадрид през лятото и ще премине като свободен агент в ЛА Галакси. Според слуховете, американският отбор е осигурил подписа на 31-годишния бивш капитан на Англия срещу умопомрачителните 250 милиона долара.

Бекъм, 31-годишен премина в Реал Мадрид от Манчестър Юнайтед през 2003 година. Ако бившият капитан на английския национален отбор наистина подпише с ЛА Галакси, той ще се превърне в най-известния футболист, играл в МЛС от основаването на лигата през 1996 година.

"Тази седмица Реал Мадрид поиска да дам отговор какво възнамерявам да правя в бъдеще и ми предложи удължаване на договора за още две години. След като обсъдих няколко варианта със семейството си и със съветниците си, реших да се присъединя към ЛА Галакси и да играя в американската МЛС от август следващия сезон", разкри Бекъм пред агенция Ройтерс.

Нападателят Владимир Манчев подписа договор с лидера в Сегунда дивисион в Испания Валядолид. Преди около месец бившият играч на ЦСКА и Лил успя да разтрогне договора си с Леванте, като дори осъди клуба да му плати сериозна неустойка. Бившият национал бе представен официално днес. Според опциите на договора Манчев остава във Валядолид до лятото, но ако новият му тим успее да вземе промоция за Примера, то иуграчът ще остане и догодина.

Вземи ти си изкарай извадка с мачовете на Милан и тези в които Пипо е участвал преди да напишеш поредната глупост!

Айде ти си изкарай такава също и покажи в колко мача в последните 2 години сме играли с 1 нападател ;) Щото аз се сещам точно за 1 - с Фиорентина мисля (тоя сезон), когато само Джила беше в нападение. Откакто Берлускони преди 2-3 години нареди да се играе с 2 нападателя МНОГО рядко играем с 1. Деба, много бързо порастнахте и не се интересувате от отборите под вас в класирането... леле, как ше ви спаднат Валенсия само :D

Освен това Шева е максимално креативен, доколкото нападател може да е креативен. Така че теорията ти "Всички играят за Шева" е леко казано смешна. Ама все пак... нищо странно.

David Beckam - the biggest pussy of all the time nai-nakraq sha mahna ot Real Madrid. Ot kakto doide toi otbora sa izgubi i kef mi pravi na Capello kak mu zalepi manekenskiq zadnik na skameikata kato go prinudi da sa mahne!

Velik den za Real Madrid e dneshnia!!!

David Beckam - the biggest pussy of all the time nai-nakraq sha mahna ot Real Madrid. Ot kakto doide toi otbora sa izgubi i kef mi pravi na Capello kak mu zalepi manekenskiq zadnik na skameikata kato go prinudi da sa mahne!

Ако си за Реал и се радваш,че Бекъм напуска пу дано Реал да изпадне,да западне и да не съществува.Pussy си ти..... Това,че Бекъм дошъл в Реал,отборът бил западнал още повечe....не мога да те разбера как може да си толкова голям експерт пич....просто ми е смешно :sick :wacko: :wir

Реал е отборът в който почти всеки футболист от звезда бива превърнат в нещастник :excl:

Иначе по темата... трябва да се обърне внимание на трансфера на Манчев в Валядолид. Мисля ,че Валядолид бяха на едно от челните места в Сегунда дивизион с големи шансове за Примера. Пожелавам успех на Владо и дано случи на треньор и да му тръгне както първия полусезон в Лил (12 гола) . :)

Eдин се махна, остават още 20 + треньора и президента. Накрая е добре и отбора да се разформирова :)

ти пък от кога стана реал хейтър ? гледай си там ливърпула дет го насират здраво насред мърсисайд :Д

Ако си за Реал и се радваш,че Бекъм напуска пу дано Реал да изпадне,да западне и да не съществува.Pussy си ти..... Това,че Бекъм дошъл в Реал,отборът бил западнал още повечe....не мога да те разбера как може да си толкова голям експерт пич....просто ми е смешно :sick :wacko: :wir

1. Pussy ще викаш на баща ти!

2. Пу дано...ама Реал няма да изпадне

3. Бекъм е най-голямата футболна пу*ка, която някога ще се роди. Заради него зеха да викат галактико и незнам си кви мизерии - жив манекен. Въобще не ми дреме къФ е бил в Юнайтед преди. Никога не е бил подходящ за отбор като Реал. Имено заради него си тръгна Дел Боске преди години и от тогава мисири като него проваляха отбора. Густо ми е че Капело започава да ги разкарва разни псевдо-футболисти от отбора, нещо, което минали треньори не можаха да направят, и най-накрая ще се търсят играчи, които играят футбол, няма да им се гледа колко милионен договор бил подписал с Адидас!

4. Ако пу*ката Бекъм беше толкова неотразим футболист - щеше да иде в друг гранд, Милан, Интер, Челси, Б. Мюнхен. (Освен тва Макларън го изгони от националния) Pussy-то обаче хвана за Америка. Там ходят единствено псевдо-звезди, слабаци, неудачници и пенсионери. Той обаче, както през цялата му псевдо-футболна кариера, заминава за Америка, не за друго, а за пари. И ще стане нещо като измивката на Шевченко. От икона, за пари стана някво леке......да ходи обаче където ще. За мен е по-важното, че няма да играе в Реал и че остатъка от сезона ще има задачата скамейката да е винаги лъсната :lol:

Реал е отборът в който почти всеки футболист от звезда бива превърнат в нещастник :excl:

...каза нещастника :lol:

ти пък от кога стана реал хейтър ? гледай си там ливърпула дет го насират здраво насред мърсисайд :Д

Eдно е да те насере Арсенал, друго си е Рекреативо :)

Колкото до Реал - не съм хейтър, даже ми харесваха като играеха там Шукер,Редондо и Миятович, ма в момента гледаш, че и Капело не мой ва оправи :) Треа да изритат целия отбор без Касияс и Гути и да се прави нов отбор.

Абе.....жабарските треньори на сапун ;)

Реал ми харесваха като отбор когато Зидан и Бекъм(до края на сезона) бяха в там...... Сега....абе може и да е за добро махането на Бекъм,защото там не му дадоха шанс....ама нали пак казвам,жабарските треньори на сапун :lol:

Ми да, и точка взехте от Бетис, като преди мача всеки говореше, че Бетис ше играят с резервите (не знам дали наистина са играли с тях) че не им пука за купата ;) И Капело "Спасителят" е на ръба на изгонване след 6 месеца, на велико върви деа ;)

.... Бекъм е най-голямата футболна пу*ка ....

Ха ха ха. Никога не изпадай в крайности защото ставаш смешен. Бекъм просто не е за този отбор. Минаха няколко години докато запълнят дупката, която остави в "Червените дяволи". Същото е сега и с Шевченко. Питай миланистите колко е велик и съответно тези от Челси и не само каква трагедия е сега.

Бекъм беше години наред капитан на Трите лъва, а част от головете му от пряк свободен още години ще се въртят като едни от най-красивите. Факта е, че в Реал не го поставиха там къде му е мястото. Да не продължавам темата с машината за Голове Рууд който също е трагичен сега. Фарт е че Реал 4 или 5 години вече нямат нищо стойностно във витрината.

Играчи като Раул който беше сърцето и душата на този отбор бяха поставени в девета глуха заради нови псевдо звезди.

кой го казва !!!

За справка - подписа ми :bgrin:

@Нууки аз го бях казал и леко на майтап , но все пак има донякъде истина.

Половината служебни коли на Евроком бяха пратени в София ,защото там имало много търсене ,а тук нямало особено търсене за Евроком. Думи на един от шефовете ... забравих в кой сайт бяха цитирани. Ггбит отдавна надминаха Евроком по коефициента най-добро качество за най-малко пари както и по брой абонати.(Справка темата с брой абонати в Еврокомския форум- Те са почти равни а това е форум на Евроком. Няма да споменавам ,че в форума на ГГбит еврокомците сигурно нямат и 10%). Гледам ,че започват да закриват 1 по 1 Евроком учрежденията ви ... Дори и форума разбрах ,че е под заплаха. (Което е кофти :( ,защото форумчето е супер)

И това последното (в подписа ти) дойде на майтап и го написах... Верно глупаво е ,защото монопол едва ли може да има при наличие на толкова много нет доставчици в Пловдив и едва ли Ггбит ще купи Евроком... Но какво да направя ... Казана дума хвърлен камък!

А за теб мога да кажа ,че само знаеш да приказваш без да даваш никога смислени доводи. Само някви хапливи коментарчета с които смяташ ,че се издигаш на по-високо ниво от останалите. Това явно заличава комплекса ти за малоценност в съзнанието ти, нз ...

Ама щом така ти харесва - дерзай :bgrin:

Eдно е да те насере Арсенал, друго си е Рекреативо :)

Колкото до Реал - не съм хейтър, даже ми харесваха като играеха там Шукер,Редондо и Миятович, ма в момента гледаш, че и Капело не мой ва оправи :) Треа да изритат целия отбор без Касияс и Гути и да се прави нов отбор.

e той тва почна да прай - вий пак не доволни...

Абе.....жабарските треньори на сапун ;)

Реал ми харесваха като отбор когато Зидан и Бекъм(до края на сезона) бяха в там...... Сега....абе може и да е за добро махането на Бекъм,защото там не му дадоха шанс....ама нали пак казвам,жабарските треньори на сапун :lol:

жабар не жабар - няма по-успял действащ треньор от Дон-а

Ми да, и точка взехте от Бетис, като преди мача всеки говореше, че Бетис ше играят с резервите (не знам дали наистина са играли с тях) че не им пука за купата ;) И Капело "Спасителят" е на ръба на изгонване след 6 месеца, на велико върви деа ;) :lol:

и квото и да ми говорите бекам е парцал и хуу, че са мана, като толкова си го харесвате зимайте си го във ващи отбори до

ква е връзката с беъкама ? и кво ми говориш като севиля, реал и барса са един мач разлика в точките дет са вика всеки има шанс за титлата, кво реал пак ?

@peja Ти си бил яко забавен. На курсове при Къци ли ходиш?

ха ха ей ся прочетох чак подписа на ноокие - и мисля, че коментара е излишен, само една градинска лейка може да изцепи подобен виц :P :lol:

...каза нещастника :lol:

@peja Нз дали съм нещастник или щастливец ... Важното е ,че това което казах е истина и всеки ,който разбира от футбол ще го потвърди.

@peja Нз дали съм нещастник или щастливец ... Важното е ,че това което казах е истина и всеки ,който разбира от футбол ще го потвърди.

Абе аз не следя толкова футбол, но това го казах и аз преди доста страници и peja пак се обиди. Явно нещо му е болка :)

Колкото до изказването за Гигабит и Евроком - все едно на сегашния етап - VW да купи Ауди.

Razbrahme vsi4ki koi za koi e... sega se orientirai kum temite za suotvetnite parvenstva i ostavete tazi tema da se polzva spored celta i...

I da qsno mi e, 4e decata nqmat spira4ki... ama tuka ima hora na po 20 i kusur deto vlizat v detcki roli. Da se 4udi 4ovek, na pisaniqta li da se smee ili kolko nisko moje da padne 4ovek. haide savzemete se malko.

Вратарят на италианския футболен клуб Сампдория Даниеле Падели, който има 6 мача за младежкия национален отбор (до 21 години) на Италия, премина в Ливърпул под наем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...