notor1ous Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Сензационно, поне за мен, Хенке преминава в Манчестър Юнайтед! Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази задоволството си от сделката с шведския нападател Хенрик Ларсон, съобщава официалният сайт на “червените дяволи” (www.manutd.com). “Той е голяма придобивка за нашия тим. Хенрик е футболист с голям характер, който умее да бележи. Много сме доволни от тази сделка. Той може да играе навсякъде в предни позиции. Интелигентен е и може да вкарва голове”, заяви Фъргюсън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Наистина е сензационно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaa ебати глупостта майна неможе ....от толкова години съм поддръжник на Манчестър ама тези трансфери все повече ме изумяват .....дано не е истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaa ебати глупостта майна неможе ....от толкова години съм поддръжник на Манчестър ама тези трансфери все повече ме изумяват .....дано не е истина Ти ела гледай на Милан "трансферите" Ся уж даваме 4.5млн евро за някъв 22 годишен ганаец от Римини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 истина си е а Ларсон е един от най-добрите нападатели които все още играят... Фергюсън ще засили конкуренцията и ще го използва като резервен нападател...какъв по-добър вариант от Ларсон ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaa ебати глупостта майна неможе ....от толкова години съм поддръжник на Манчестър ама тези трансфери все повече ме изумяват .....дано не е истина Ако твърдиш,че Ларсон е слаб нападател,по-добре се скрий Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Не е чак толкова изнендващо, спомнете си за Блан и Шерингам. Хенке е в супер физическо състояние. Ще изиграе 4-5 мача и ще си тръгне, но ще накара Саа и Рууни да се борят и страхуват за мястото си. Според мен трансфера е много добър. Ларсон ще е в Манчестър най-късно до 31 Март, май са се разбрали за е до 12-ти по принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Не се радвай толкова за Уест Хем, щото тия двамата са там на училище само. В момента в който заиграят добре отиват в Челски. Може да си сигурен. Неприятно ми е, защото чуковете са втория ми любим отбор в Англия, ама тва е положението. Педжа, като говориш за преобразяване ала "Дон Фабио"...знаеш ли как успя да преобрази за 2 сезона любимия ми Ювентус? Ами вече не ми бяха люмими и то въобще. Просто не ги харесвам вече. Играеха невероятно скучно и безрезултатно. Ако си доволен на това за Реал... Поне аз не съм от хората, които оправдават такова поведение в името на трофеите.(затова и не харесвам Шумахер ) Затова и съм за Арсенал. Играят най-красиво в европа, може би само Барселона им съперничат по този показател, но не винаги. Може да не стават шампиони всяка година, но ти пълнят окото. И във Ф1 и във футбола и в който и да е друг спорт наградата "Марко ТОТЕВ"(за напълнени очи) не е най-хубавото нещо в края не един сезон. Всеки иска да е първи да печели финали, ШЛ и първенството на страната си. С къв футбол няма значение. Колкото и грозно да биеш е по-сладко от колко да загубиш. Сезон 2006, крък 17 - Сузука Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Ако твърдиш,че Ларсон е слаб нападател,по-добре се скрий офф божее да съм казал че е слаб ?! опа обърках се да съм казал че е бил слаб ?! защото вече е що за глупост ще ми привлича някви дядовци да ми играят ...ай бягай тоя неможе да вкара 1 гол в швеция дето са някви пълни халове ще ми играе в манчестър на 40 години айде няма нужда ... весео тъй като съм привърженик и на манчестър и на милан от тяхната трансферна политика ми е дошло до гуша...да кажеш че нямат пари ...ами те имат и ги пазят и аз незнам закво ...ми като искат да засилят конкуренцията на рууни и саха нека купят някой добър нападател не тоя старчок ...пак казвам беше много добър но сега с "3 крака" нищо няма да направи само ще кисне на скамейката ....сега видях човека е на 35 години айде стига уееееее дори за вратар това вече е възраст за отказване OMFG !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Дубай. Звездата на португалския футбол Луиш Фиго подписа с Ал Итихад и ще замине за Саудитска Арабия през следващата седмица, съобщи АП. Бившият футболист на Интер ще играе в новия си клуб половин година и ще получи за това 8 милиона долара, съобщи анонимен източник от арабския тим, тъй като официалната информация за трансфера трябва да бъде обявена от президента на клуба Мансур ал-Балави. 34-годишният Фиго за последно игра в Интер, а преди това се състезаваше в Спортинг (Лисабон), Барселона и Реал (Мадрид). Полузащитникът сложи край на кариерата си в националния тим на Португалия след мача за 3-то място на Мондиал 2006 срещу Германия, който беше 127-ят му двубой с националната фланелка. Току-щи прочетох това във фокус спорт. Вярно ли е? Защото в момента Интер са първи и за пръв път от 17 години може да спечелят по редовен начин, а Фиго да напуска P.S. Не, че ми пука за Интер, но Фиго е играч, който ще липсва на европейския футбол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 i az go 4uh v4era po radioto Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Току-щи прочетох това във фокус спорт. Вярно ли е? Защото в момента Интер са първи и за пръв път от 17 години може да спечелят по редовен начин, а Фиго да напуска P.S. Не, че ми пука за Интер, но Фиго е играч, който ще липсва на европейския футбол. еми на годинки е вече,пък и по важното-8млн за 6 месеца,как се изтърва такава оферта Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 еми на годинки е вече,пък и по важното-8млн за 6 месеца,как се изтърва такава оферта Не съм сигурен дали трансферът е факт или просто има оферта към него. А и Фиго предполагам, че е достатъчно богат и без тези пари. Все пак е бил в Спортинг, Барселона, Реал и Интер. Почти 15 години са това. Кержаков е преминал в Севиля за 5 милиона евро. Той е супер играч и ако се аклиматизира ще стане водещ играч в Примера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Новината за Фиго въобще не ме учудва,той си е меркантилно типче от доста време...Изглежда Бекъм ще акостира в Италия на неговото място Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 оооо тоя руснака от Зенит е уникален нападател майна ...дано севиля го разберат и играе титуляр ...а иначе за фиго е сигурно казаха го и по телевизията отива при арабите за 6 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Милан закупи 21-годишния ляв защитник на Расинг - Леандро Грими. Според много източници, трансферът е сигурен, като аржентинецът в момента минава медицински прегледи в Милано и се очаква да подпише до края на вечерта. Футболистът има 78 професионални мача и 11 гола. Нелошо като за защитник, дано е талантливо момчето Малко шокиращ трансфер, без никакво шумене около него, ама да видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Милан закупи 21-годишния ляв защитник на Расинг - Леандро Грими. Според много източници, трансферът е сигурен, като аржентинецът в момента минава медицински прегледи в Милано и се очаква да подпише до края на вечерта. Футболистът има 78 професионални мача и 11 гола. Нелошо като за защитник, дано е талантливо момчето Малко шокиращ трансфер, без никакво шумене около него, ама да видим. Това са го направили с цел намаляване на средната възраст на защитата Иначе Милан тръгнаха отново по пътя на възхода . Нз обаче дали ще успеят да вземат 4-тото място, особенно с такива трансфери на световноНЕизвестни играчи. Та за Интер : Фиго си отиде , което е лошо , защото беше един страхотен десен атакуващ външен халф. Сега май май Бекъм ще идва на негово място , което си е пълна глупост от страна на ръководството на Интер. Т'ва манекенче отдавна се е изчерпало за футбола и става само да си развява манекенския дирник по подиуми и корици на лъскави списания, но явно искат да засилят купуването на фен артикули. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Това са го направили с цел намаляване на средната възраст на защитата Иначе Милан тръгнаха отново по пътя на възхода . Нз обаче дали ще успеят да вземат 4-тото място, особенно с такива трансфери на световноНЕизвестни играчи. щом го купуват значи явно са видяли някви качества а пък и според мен ако не дотам добър футболист играе на високо ниво той дава 110% за да се задържи в отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Това са го направили с цел намаляване на средната възраст на защитата Иначе Милан тръгнаха отново по пътя на възхода . Нз обаче дали ще успеят да вземат 4-тото място, особенно с такива трансфери на световноНЕизвестни играчи. Та за Интер : Фиго си отиде , което е лошо , защото беше един страхотен десен атакуващ външен халф. Сега май май Бекъм ще идва на негово място , което си е пълна глупост от страна на ръководството на Интер. Т'ва манекенче отдавна се е изчерпало за футбола и става само да си развява манекенския дирник по подиуми и корици на лъскави списания, но явно искат да засилят купуването на фен артикули. И ся кво? Ще кажеш,че Бекъм е по-малко звезда отколкото Фиго - хахаха,моля ти се Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 И ся кво? Ще кажеш,че Бекъм е по-малко звезда отколкото Фиго - хахаха,моля ти се Ми напротив ...ако беше прочел както трябва щеше да разбереш ,че казвам ,че Бекъм е по-голяма звезда от Фиго, но много по-слаб от него за момента на поста,на който играят двамата. Едно е популярността и съвсем друго качеството. Ще ти дам пример с Ники малката перука Михайлов ... Той определено е по-известен от Митрев и го снимат няляво-надясно по списания и му взимат интервюта на т'ва леке, но това не значи ,че е по-добър нали. Бекъм с какво качество превъзхожда Фиго? Май само с популярността си,което определено не е футболно качество. Та Фиго си е класа още преди да играеше в Барселона . Ако не знаеш това много жалко. Докато Бекс след като сър Алекс го удари по главата с бутонките му (след някаква загуба с 1-0 беше) вече не става за нищо . П.П. Май нещо комоцио а у ... Забавил му е мисловния процес и си е забравил репертоара от финтове и как да бие фаул Само си спомня как да стъпва по подиумите и как се ебе спайска. Но на него вече и това му стига за да остане звезда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Хах.......тва за Михайлов е ясно - пълен нещастник. А за Бекъм,да на тези години вече не е от най-добрите,но когато играешe в Ман Юнайтед мога да кажа,че беше по-добър. И ако трябва да съм по-точен като беше с онази прическа "купичка", т.е. когато беше още млад (нали ме разбираш) беше 100 пъти по-добър от Фиго,когато играеше в Барса. Пасове,удари,удари от пряк свободен,центриране и т.н. Т.е. в Бекъм имаше повече потенциал отколкото в Фиго. Но това е друга тема..... Айде да не я започваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Хах.......тва за Михайлов е ясно - пълен нещастник. А за Бекъм,да на тези години вече не е от най-добрите,но когато играешe в Ман Юнайтед мога да кажа,че беше по-добър. И ако трябва да съм по-точен като беше с онази прическа "купичка", т.е. когато беше още млад (нали ме разбираш) беше 100 пъти по-добър от Фиго,когато играеше в Барса. Пасове,удари,удари от пряк свободен,центриране и т.н. Т.е. в Бекъм имаше повече потенциал отколкото в Фиго. Но това е друга тема..... Айде да не я започваме @Зайо съгласен съм за това което написа(тогава наистина бе класа) , но говорим за моментното състояние . Аз смятам ,че сме прецакани ако в Интер дойде Бекъм на мястото на Фиго... Съжалявам за оффтопика. Аз спирам до тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Едно е популярността и съвсем друго качеството. Напълно вярно. Беше време, когато Бекъм игреше на много високо ниво, но тогава почти никой не го познаваше от няколко години леже на стара слава и въобще не играе важна роля в отборите си (доскоро Англия и Реал Мадрид). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Иначе Милан тръгнаха отново по пътя на възхода . Нз обаче дали ще успеят да вземат 4-тото място, особенно с такива трансфери на световноНЕизвестни играчи. и Кака беше световно неизвестен, но сега е най-добрия футболист в света. Второ Реал Мадрид като купуват само известни да са направили нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Ок,ок разбрахме се [+] Сега четох във вестника,че Пирес(Виляреал) иска да се връща в Арсенал. [+] Ювентус искат Масчерано от Усет Хям [+] Лион искат Трезеге, макар че първото им предложение било отрязано от Ювентус. [+] Винченцо Монтела (Рома) ще играе до края на сезона в Фулъм. [+] Защитникът на Марица Любен Николов на проби в Кьолн LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.