Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Сензационно, поне за мен, Хенке преминава в Манчестър Юнайтед!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази задоволството си от сделката с шведския нападател Хенрик Ларсон, съобщава официалният сайт на “червените дяволи” (www.manutd.com). “Той е голяма придобивка за нашия тим. Хенрик е футболист с голям характер, който умее да бележи. Много сме доволни от тази сделка. Той може да играе навсякъде в предни позиции. Интелигентен е и може да вкарва голове”, заяви Фъргюсън.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ебати глупостта майна неможе ....от толкова години съм поддръжник на Манчестър ама тези трансфери все повече ме изумяват .....дано не е истина

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ебати глупостта майна неможе ....от толкова години съм поддръжник на Манчестър ама тези трансфери все повече ме изумяват .....дано не е истина

Ти ела гледай на Милан "трансферите" :D Ся уж даваме 4.5млн евро за някъв 22 годишен ганаец от Римини...

истина си е

а Ларсон е един от най-добрите нападатели които все още играят...

Фергюсън ще засили конкуренцията и ще го използва като резервен нападател...какъв по-добър вариант от Ларсон !

Ако твърдиш,че Ларсон е слаб нападател,по-добре се скрий :lol:

Не е чак толкова изнендващо, спомнете си за Блан и Шерингам. Хенке е в супер физическо състояние. Ще изиграе 4-5 мача и ще си тръгне, но ще накара Саа и Рууни да се борят и страхуват за мястото си. Според мен трансфера е много добър.

Ларсон ще е в Манчестър най-късно до 31 Март, май са се разбрали за е до 12-ти по принцип.

Не се радвай толкова за Уест Хем, щото тия двамата са там на училище само. В момента в който заиграят добре отиват в Челски. Може да си сигурен. Неприятно ми е, защото чуковете са втория ми любим отбор в Англия, ама тва е положението.

Педжа, като говориш за преобразяване ала "Дон Фабио"...знаеш ли как успя да преобрази за 2 сезона любимия ми Ювентус? Ами вече не ми бяха люмими и то въобще. Просто не ги харесвам вече. Играеха невероятно скучно и безрезултатно. Ако си доволен на това за Реал...

Поне аз не съм от хората, които оправдават такова поведение в името на трофеите.(затова и не харесвам Шумахер :P ) Затова и съм за Арсенал. Играят най-красиво в европа, може би само Барселона им съперничат по този показател, но не винаги. Може да не стават шампиони всяка година, но ти пълнят окото.

И във Ф1 и във футбола и в който и да е друг спорт наградата "Марко ТОТЕВ"(за напълнени очи) не е най-хубавото нещо в края не един сезон. Всеки иска да е първи да печели финали, ШЛ и първенството на страната си. С къв футбол няма значение. Колкото и грозно да биеш е по-сладко от колко да загубиш. Сезон 2006, крък 17 - Сузука ;) :(

Ако твърдиш,че Ларсон е слаб нападател,по-добре се скрий :lol:

офф божее да съм казал че е слаб ?! опа обърках се да съм казал че е бил слаб ?! защото вече е що за глупост ще ми привлича някви дядовци да ми играят ...ай бягай тоя неможе да вкара 1 гол в швеция дето са някви пълни халове ще ми играе в манчестър на 40 години айде няма нужда ...

весео тъй като съм привърженик и на манчестър и на милан от тяхната трансферна политика ми е дошло до гуша...да кажеш че нямат пари ...ами те имат и ги пазят и аз незнам закво ...ми като искат да засилят конкуренцията на рууни и саха нека купят някой добър нападател не тоя старчок ...пак казвам беше много добър но сега с "3 крака" нищо няма да направи само ще кисне на скамейката ....сега видях човека е на 35 години айде стига уееееее дори за вратар това вече е възраст за отказване OMFG !!!

• 4 weeks later...
Дубай. Звездата на португалския футбол Луиш Фиго подписа с Ал Итихад и ще замине за Саудитска Арабия през следващата седмица, съобщи АП. Бившият футболист на Интер ще играе в новия си клуб половин година и ще получи за това 8 милиона долара, съобщи анонимен източник от арабския тим, тъй като официалната информация за трансфера трябва да бъде обявена от президента на клуба Мансур ал-Балави. 34-годишният Фиго за последно игра в Интер, а преди това се състезаваше в Спортинг (Лисабон), Барселона и Реал (Мадрид). Полузащитникът сложи край на кариерата си в националния тим на Португалия след мача за 3-то място на Мондиал 2006 срещу Германия, който беше 127-ят му двубой с националната фланелка.

Току-щи прочетох това във фокус спорт. Вярно ли е? Защото в момента Интер са първи и за пръв път от 17 години може да спечелят по редовен начин, а Фиго да напуска :cry

P.S. Не, че ми пука за Интер, но Фиго е играч, който ще липсва на европейския футбол.

Току-щи прочетох това във фокус спорт. Вярно ли е? Защото в момента Интер са първи и за пръв път от 17 години може да спечелят по редовен начин, а Фиго да напуска :cry

P.S. Не, че ми пука за Интер, но Фиго е играч, който ще липсва на европейския футбол.

еми на годинки е вече,пък и по важното-8млн за 6 месеца,как се изтърва такава оферта

еми на годинки е вече,пък и по важното-8млн за 6 месеца,как се изтърва такава оферта

Не съм сигурен дали трансферът е факт или просто има оферта към него. А и Фиго предполагам, че е достатъчно богат и без тези пари. Все пак е бил в Спортинг, Барселона, Реал и Интер. Почти 15 години са това.

Кержаков е преминал в Севиля за 5 милиона евро. Той е супер играч и ако се аклиматизира ще стане водещ играч в Примера!

Новината за Фиго въобще не ме учудва,той си е меркантилно типче от доста време...Изглежда Бекъм ще акостира в Италия на неговото място ;)

оооо тоя руснака от Зенит е уникален нападател майна ...дано севиля го разберат и играе титуляр ...а иначе за фиго е сигурно :) казаха го и по телевизията отива при арабите за 6 месеца :)

Милан закупи 21-годишния ляв защитник на Расинг - Леандро Грими. Според много източници, трансферът е сигурен, като аржентинецът в момента минава медицински прегледи в Милано и се очаква да подпише до края на вечерта. Футболистът има 78 професионални мача и 11 гола.

Нелошо като за защитник, дано е талантливо момчето :) Малко шокиращ трансфер, без никакво шумене около него, ама да видим.

Милан закупи 21-годишния ляв защитник на Расинг - Леандро Грими. Според много източници, трансферът е сигурен, като аржентинецът в момента минава медицински прегледи в Милано и се очаква да подпише до края на вечерта. Футболистът има 78 професионални мача и 11 гола.

Нелошо като за защитник, дано е талантливо момчето :) Малко шокиращ трансфер, без никакво шумене около него, ама да видим.

Това са го направили с цел намаляване на средната възраст на защитата :lol:

Иначе Милан тръгнаха отново по пътя на възхода . Нз обаче дали ще успеят да вземат 4-тото място, особенно с такива трансфери на световноНЕизвестни играчи.

Та за Интер : Фиго си отиде , което е лошо , защото беше един страхотен десен атакуващ външен халф. Сега май май Бекъм ще идва на негово място , което си е пълна глупост от страна на ръководството на Интер. Т'ва манекенче отдавна се е изчерпало за футбола и става само да си развява манекенския дирник по подиуми и корици на лъскави списания, но явно искат да засилят купуването на фен артикули. :wacko:

Иначе Милан тръгнаха отново по пътя на възхода . Нз обаче дали ще успеят да вземат 4-тото място, особенно с такива трансфери на световноНЕизвестни играчи.

щом го купуват значи явно са видяли някви качества :tongue

а пък и според мен ако не дотам добър футболист играе на високо ниво той дава 110% за да се задържи в отбора :rolleyes:

Та за Интер : Фиго си отиде , което е лошо , защото беше един страхотен десен атакуващ външен халф. Сега май май Бекъм ще идва на негово място , което си е пълна глупост от страна на ръководството на Интер. Т'ва манекенче отдавна се е изчерпало за футбола и става само да си развява манекенския дирник по подиуми и корици на лъскави списания, но явно искат да засилят купуването на фен артикули. :wacko:

И ся кво? Ще кажеш,че Бекъм е по-малко звезда отколкото Фиго - хахаха,моля ти се ;)

И ся кво? Ще кажеш,че Бекъм е по-малко звезда отколкото Фиго - хахаха,моля ти се ;)

Ми напротив ...ако беше прочел както трябва щеше да разбереш ,че казвам ,че Бекъм е по-голяма звезда от Фиго, но много по-слаб от него за момента на поста,на който играят двамата.

Едно е популярността и съвсем друго качеството.

Ще ти дам пример с Ники малката перука Михайлов ... Той определено е по-известен от Митрев и го снимат няляво-надясно по списания и му взимат интервюта на т'ва леке, но това не значи ,че е по-добър нали.

Бекъм с какво качество превъзхожда Фиго? Май само с популярността си,което определено не е футболно качество.

Та Фиго си е класа още преди да играеше в Барселона . Ако не знаеш това много жалко. ;) Докато Бекс след като сър Алекс го удари по главата с бутонките му (след някаква загуба с 1-0 беше) вече не става за нищо .

П.П. Май нещо комоцио а у ... Забавил му е мисловния процес и си е забравил репертоара от финтове и как да бие фаул :lol:

Само си спомня как да стъпва по подиумите и как се ебе спайска. Но на него вече и това му стига за да остане звезда.

Хах.......тва за Михайлов е ясно - пълен нещастник.

А за Бекъм,да на тези години вече не е от най-добрите,но когато играешe в Ман Юнайтед мога да кажа,че беше по-добър.

И ако трябва да съм по-точен като беше с онази прическа "купичка", т.е. когато беше още млад (нали ме разбираш) беше 100 пъти по-добър от Фиго,когато играеше в Барса. Пасове,удари,удари от пряк свободен,центриране и т.н. Т.е. в Бекъм имаше повече потенциал отколкото в Фиго. Но това е друга тема..... Айде да не я започваме :)

Хах.......тва за Михайлов е ясно - пълен нещастник.

А за Бекъм,да на тези години вече не е от най-добрите,но когато играешe в Ман Юнайтед мога да кажа,че беше по-добър.

И ако трябва да съм по-точен като беше с онази прическа "купичка", т.е. когато беше още млад (нали ме разбираш) беше 100 пъти по-добър от Фиго,когато играеше в Барса. Пасове,удари,удари от пряк свободен,центриране и т.н. Т.е. в Бекъм имаше повече потенциал отколкото в Фиго. Но това е друга тема..... Айде да не я започваме :)

@Зайо съгласен съм за това което написа(тогава наистина бе класа) :) , но говорим за моментното състояние . Аз смятам ,че сме прецакани ако в Интер дойде Бекъм на мястото на Фиго...

Съжалявам за оффтопика. Аз спирам до тук :)

Едно е популярността и съвсем друго качеството.

Напълно вярно. Беше време, когато Бекъм игреше на много високо ниво, но тогава почти никой не го познаваше от няколко години леже на стара слава и въобще не играе важна роля в отборите си (доскоро Англия и Реал Мадрид).

и Кака беше световно неизвестен, но сега е най-добрия футболист в света. Второ Реал Мадрид като купуват само известни да са направили нещо?

Ок,ок разбрахме се :)

[+] Сега четох във вестника,че Пирес(Виляреал) иска да се връща в Арсенал.

[+] Ювентус искат Масчерано от Усет Хям :(

[+] Лион искат Трезеге, макар че първото им предложение било отрязано от Ювентус.

[+] Винченцо Монтела (Рома) ще играе до края на сезона в Фулъм.

[+] Защитникът на Марица Любен Николов на проби в Кьолн LOL!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...