Leper_Messiah Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Здрав, но повечето да дъртаци. Ашли Коул най-накрая е официално в Челси. Арсенал получава 5 милиона лири + Уилиам Гала. Гала се скара с Мауриньо и напускането му беше въпрос на време. Снощии го прочетох към 12,30 тва в Сън, ама не бързах да го обявявам, респективно да се радвам, щото ги знам къв жълт вестник са тия. Сега вече мога да съм спокоен, че лагера на Арсенал е очистен от рецидивисти, дезертьори и хомосексуалисти. Последното в преносен смисъл Ако и тва с Рейес стане завинаги ще е още по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Портсмут са ебати неблагодарниците - Светльо на куц крак бележеше в края на сезона и сега също вкарва,но очевидно това не е достатъчно Нека да видим сега старците Коул и Кану кога ще свършат въздуха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Портсмут са ебати неблагодарниците - Светльо на куц крак бележеше в края на сезона и сега също вкарва,но очевидно това не е достатъчно Нека да видим сега старците Коул и Кану кога ще свършат въздуха Съвсем скоро ще свършат. Кану беше така и миналия сезон с Уест Бромич. Вкарваше, вкарваше и накрая спря. Даже резерва стоеше често. А пък Коул имаше тежка контузия и едва ли ще си върне формата. Реднап просто го признавам за страшен некадърник относно трансфери. За Коул бил дал 1 млн паунда. Надявам се светльо да им натрие носа като вкарва много за Уигън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Баптища си е доказан играч. Със Севилия направи много. Рейъс за мен една ученичка, точно някакъв мухлио. Ако беше толкова добър Венгер нямаше да го пусне, както направи със Сеск Фабрегас...надявам се след 1 година Баптища да се върне а лигавия да си хваща пътя... баптища си е доказан футболен инвалид! 4efo88 си го е написал много точно, ама ти нали е от реал и вече е златен направо му се чудя на венгер закво му е тва дърво а колкото до свельо тва е най-кадърният български напдател в момента заедно с бербатов, който го домързява като играе за националния. всякави валерибожиновци, сърби, гърци, турци, таджикистанци под ножа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Снощии го прочетох към 12,30 тва в Сън, ама не бързах да го обявявам, респективно да се радвам, щото ги знам къв жълт вестник са тия. Сега вече мога да съм спокоен, че лагера на Арсенал е очистен от рецидивисти, дезертьори и хомосексуалисти. Последното в преносен смисъл Ако и тва с Рейес стане завинаги ще е още по-добре. Хахахаха,и сега последно останаха ли англичани в Арсенал?!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Не си мислете така за Светльо - така стана по - добре за него.В Помпи стана фрашкано с нападатели, докато Уигън нямат, което означава че наш'то момче ще е титуляр.Освен това Реднап не един и два пъти е показвал че цени изключително много българския национал.Аз приемам това като поредния брилянтен ход на мениджъра на Портсмут.Изпрати Тодоров под наем, в отбор, където със сигурност ще играе титуляр.През това време освежи нападението на тима, и ще изпреобва способностите на новозакупените и ако някой не става...нека не забравяме че все пак Светльо все оше е собственост на тима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Хахахаха,и сега последно останаха ли англичани в Арсенал?!??! Ами да, Уолкът и няколко юноши баптища си е доказан футболен инвалид! 4efo88 си го е написал много точно, ама ти нали е от реал и вече е златен направо му се чудя на венгер закво му е тва дърво а колкото до свельо тва е най-кадърният български напдател в момента заедно с бербатов, който го домързява като играе за националния. всякави валерибожиновци, сърби, гърци, турци, таджикистанци под ножа. Баптища може би не помниш как мъкнеше Севиля на гръб, като въпреки че беше халф вкарваше по 15-20 гола на сезон. Опита се и с Реал да направи същото, ама мързеливите им звезди много тежат и не успя. Глупавият президент на балета го жертва само и само да докара Рейес, защото е в безизходица. Беше обещал Робен - чеп, Фабрегас - още по-голям, и накрая успя да изтъргува един от малкото останали тичащи играчи на Реал за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 1, 2006 Author Share Posted September 1, 2006 Съвсем скоро ще свършат. Кану беше така и миналия сезон с Уест Бромич. Вкарваше, вкарваше и накрая спря. Даже резерва стоеше често. А пък Коул имаше тежка контузия и едва ли ще си върне формата. Реднап просто го признавам за страшен некадърник относно трансфери.Не знам дали е некадърник относно трансферна политика, но миналата година преобрази отбора и направи истинско чудо, като ги остави в Премиършип. Пък и не забравяй, че имат и двама млади нападатели в лицето на Луа Луа и Бенджани. Хахахаха,и сега последно останаха ли англичани в Арсенал?!??! Аз се сещам само за Уолкот в момента. Може би и Джастин Хойт. Не си мислете така за Светльо - така стана по - добре за него.В Помпи стана фрашкано с нападатели, докато Уигън нямат, което означава че наш'то момче ще е титуляр.Освен това Реднап не един и два пъти е показвал че цени изключително много българския национал.Аз приемам това като поредния брилянтен ход на мениджъра на Портсмут.Изпрати Тодоров под наем, в отбор, където със сигурност ще играе титуляр.През това време освежи нападението на тима, и ще изпреобва способностите на новозакупените и ако някой не става...нека не забравяме че все пак Светльо все оше е собственост на тима.Изобщо не е сигурно, че ще е титуляр Светльо в Уигън, но съм съгласен, че по-често би играл, отколкото в Помпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Не знам дали е некадърник относно трансферна политика, но миналата година преобрази отбора и направи истинско чудо, като ги остави в Премиършип. Пък и не забравяй, че имат и двама млади нападатели в лицето на Луа Луа и Бенджани. Аз се сещам само за Уолкот в момента. Може би и Джастин Хойт. Изобщо не е сигурно, че ще е титуляр Светльо в Уигън, но съм съгласен, че по-често би играл, отколкото в Помпи. Това че може да мотивира отбора и да извлича максимума от играчите не му го отричам. Страшен мениджър е в това отношение, но и миналата година и сега взима играчи на килограм. За какви имена се говореше тази година, какви дойдоха. То не бяха Петров, Сърна, Джеферсън Фарфан, а в крайна сметка дойдоха пенсионерите Коул и Кану и разни други дупки. Иначе за Арсенал и Муамба има английско гражданство, а Стоукс е британец....ирландец Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 баптища си е доказан футболен инвалид! 4efo88 си го е написал много точно, ама ти нали е от реал и вече е златен направо му се чудя на венгер закво му е тва дърво Баптища вкара над 40 гола за 2 сезона в Севилия и то като полузащитник! Доказън некадъник е някой друг... Бптища може би не помниш как мъкнеше Севиля на гръб, като въпреки че беше халф вкарваше по 15-20 гола на сезон. Опита се и с Реал да направи същото, ама мързеливите им звезди много тежат и не успя. Глупавият президент на балета го жертва само и само да докара Рейес, защото е в безизходица. Беше обещал Робен - чеп, Фабрегас - още по-голям, и накрая успя да изтъргува един от малкото останали тичащи играчи на Реал за него. Според мен не го е жертвал. Почти съм сигурен, че Баптища ще се върне в Реал след като му изтече наема за този сезон. Миналата година беше тежка са всички в Реал. Предполагам, че ще влезе във форма и ще се върне в Мадрид с хъс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 1. Здравейте на всички отново ! 2. Баптища си беше много добре в Севиля. Преминаването му в Реал беше грешка, цял сезон не можаха да му намерят място. Дано поне в Арсенал има късмет. А за Рейес, според мен това е отново голяма грешка, но те си знаят. Дано и него не го провалят (макар че той си е провален по начало) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Баптища вкара над 40 гола за 2 сезона в Севилия и то като полузащитник! Доказън некадъник е някой друг... Според мен не го е жертвал. Почти съм сигурен, че Баптища ще се върне в Реал след като му изтече наема за този сезон. Миналата година беше тежка са всички в Реал. Предполагам, че ще влезе във форма и ще се върне в Мадрид с хъс. аз говоря за периода с реал, което пък още веднъж доказва, че проваляте футболистите а тая година като ви гледам как почвате няма да е по-лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 На РЕАЛ им трябват защитници,ама не някви млади,ами такива,които да имат опит вече.......Просто след като Fernando Hiero(не знам дали така се пишеше или Hero) отборът не прави добри мачове....просто без неговото ръководство отборът пропада..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 toi puk poslednite mu godini 6toto ne be6e nai-golqmata izdunka na sveta `iero` sre6tu bayern sam toi pobedi real Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 На РЕАЛ им трябват защитници,ама не някви млади,ами такива,които да имат опит вече.......Просто след като Fernando Hiero(не знам дали така се пишеше или Hero) отборът не прави добри мачове....просто без неговото ръководство отборът пропада..... Лично според мен западането на Реал не се дължи толкова на Йеро (защото в последните 1-2 сезона играеше много зле и повече пречеше, отколкото помагаше), а на това че се махна ключва фигура в средата на терена като Макелеле. Той върши много работа (неслучайно е един от най-ценените трансфери на Чукчелси), докато буквално набутания на негово място Бекъм не му стъпва и на малкия пръст като работоспособност. Преди Бекс там беше налаган и Гути, което пък беше още по-голям провал. Не само защото Гути е изцяло офанзивен играч, а и затова, че е футболно неграмотен. Раул също не е това, което беше. Така че Йеро е най-малкия проблем на Реал. В модерния футбол всичко е в халфовата линия, а там Реал имаше само креативни играчи, и никой който да руши играта на противника. Затова и Арсенал ги правеха каквото си искат с подвижните си и технични играчи. Капело пък е точно на обратния полюс. Четох някакъв анализ на мача срещу Виляреал, че нямало идеи в халфовата линия на Реал. Ми че кви идеи искат, след като вътрешни халфове са Емерсон и Мамаду Диара. На по-дефанзивни играчи от тях здраве му кажи. Отядно импотентния (във футболен смисъл) Бекъм. Не съм гледал мача, но Касано едва ли се е преобразил за 1 мач, а пък съм сигурен, че Раул не е направил кой знае какво. Не е чудно, че цял мач Рууд не е пипнал топката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 аз говоря за периода с реал, което пък още веднъж доказва, че проваляте футболистите а тая година като ви гледам как почвате няма да е по-лека елементарно човече...в Реал всички направиха слаб сезон, конкретен човек не е решението. 0 : 0 срещу Виляреал, не е най-мечтания резултат, но не е и загуба. А да, загуба ли казах, м да, верно, Барселона - Севилия, Супер Купата на Европа 0:3. Не самo си взеха един много важен труфей, а ми ви разпиляха целия мач. Ти ли точно ще ми говориш за откриване на сезона. Ако не си разбрал още треньор на отбора е Капело. Ако не знаеш кой е Капело напомни ми после да ти поразкажа за него. На РЕАЛ им трябват защитници,ама не някви млади,ами такива,които да имат опит вече.......Просто след като Fernando Hiero(не знам дали така се пишеше или Hero) отборът не прави добри мачове....просто без неговото ръководство отборът пропада..... Във всеки клуб в даден момент има процес подмладяване. Манчестър, Арсенал сега и Реал. Имат млади защитници подкрепени от опитни играчи като Канаваро, Емерсон и Карлош. Нещата плавно ще се наредят. защото Капело е дефанзивен специалист. Лично според мен западането на Реал не се дължи толкова на Йеро (защото в последните 1-2 сезона играеше много зле и повече пречеше, отколкото помагаше), а на това че се махна ключва фигура в средата на терена като Макелеле. Той върши много работа (неслучайно е един от най-ценените трансфери на Чукчелси), докато буквално набутания на негово място Бекъм не му стъпва и на малкия пръст като работоспособност. Преди Бекс там беше налаган и Гути, което пък беше още по-голям провал. Не само защото Гути е изцяло офанзивен играч, а и затова, че е футболно неграмотен. Раул също не е това, което беше. Така че Йеро е най-малкия проблем на Реал. В модерния футбол всичко е в халфовата линия, а там Реал имаше само креативни играчи, и никой който да руши играта на противника. Затова и Арсенал ги правеха каквото си искат с подвижните си и технични играчи. Капело пък е точно на обратния полюс. Четох някакъв анализ на мача срещу Виляреал, че нямало идеи в халфовата линия на Реал. Ми че кви идеи искат, след като вътрешни халфове са Емерсон и Мамаду Диара. На по-дефанзивни играчи от тях здраве му кажи. Отядно импотентния (във футболен смисъл) Бекъм. Не съм гледал мача, но Касано едва ли се е преобразил за 1 мач, а пък съм сигурен, че Раул не е направил кой знае какво. Не е чудно, че цял мач Рууд не е пипнал топката. Преди 10 години Дон Фабио беше наставник на Р. Мадрид и за един единствен сезон ги направи шампиони. Ситуацията тогава беше напълно единтична с тази. Слаба игра, нов президент, неяснотии и нерви. За този един сезон, обаче, Капело постави основите на един отбор, който в следващото хилядолетие спечели 3 КЕШ-а, нещо, кето барцилона не успя да направи за над 100 години история, наред с шампионски титли на Испания и други важни трофеи за Мадрид. Това ще се случи отново под ръководството на Капело. Купуват му всичко, което пожелае и нещата макар и бавно имат оптимистичен изглед - за Реал. Отново Дон Фабио ще преобрази отбора за следващите 10 години. Или както се казва History is destined to repeat it's self. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 А какво ще кажете за това нещо : Трансферът на Тевез и Маскерано в My favourite team West Ham Т.е.,мислите ли,че президентът ни е отделил 90 млн. паунда. Дочух,че цената на трансфера(общо) им е толкова.А също така дочух,че и известна сума от цената е платена Чичката Абрамович 0_o,защото той не иска тези две величия да бъдат закупени от Ман Юнд? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 А какво ще кажете за това нещо : Трансферът на Тевез и Маскерано в My favourite team West Ham Т.е.,мислите ли,че президентът ни е отделил 90 млн. паунда. Дочух,че цената на трансфера(общо) им е толкова.А също така дочух,че и известна сума от цената е платена Чичката Абрамович 0_o,защото той не иска тези две величия да бъдат закупени от Ман Юнд? Не се радвай толкова за Уест Хем, щото тия двамата са там на училище само. В момента в който заиграят добре отиват в Челски. Може да си сигурен. Неприятно ми е, защото чуковете са втория ми любим отбор в Англия, ама тва е положението. Педжа, като говориш за преобразяване ала "Дон Фабио"...знаеш ли как успя да преобрази за 2 сезона любимия ми Ювентус? Ами вече не ми бяха люмими и то въобще. Просто не ги харесвам вече. Играеха невероятно скучно и безрезултатно. Ако си доволен на това за Реал... Поне аз не съм от хората, които оправдават такова поведение в името на трофеите.(затова и не харесвам Шумахер ) Затова и съм за Арсенал. Играят най-красиво в европа, може би само Барселона им съперничат по този показател, но не винаги. Може да не стават шампиони всяка година, но ти пълнят окото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 И според мен Баптища е добър футболист, е не е Марадона, нито Зидан. Все пак си има качества и може да играе на доста постове. Явно в Реал не успя да се адаптира. А Рейес ми напомня за Мартин Петров - уж е добър, но не играе добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 елементарно човече...в Реал всички направиха слаб сезон, конкретен човек не е решението. 0 : 0 срещу Виляреал, не е най-мечтания резултат, но не е и загуба. А да, загуба ли казах, м да, верно, Барселона - Севилия, Супер Купата на Европа 0:3. Не самo си взеха един много важен труфей, а ми ви разпиляха целия мач. Ти ли точно ще ми говориш за откриване на сезона. Ако не си разбрал още треньор на отбора е Капело. Ако не знаеш кой е Капело напомни ми после да ти поразкажа за него. a спечелването на суперкупата на испания нещо пропусна (що ли си мисля, че това беше откриването на сезона?!). като ги гледах барса как се разхождаха знаиш през къде им беше за тая купа. иначе не се притеснявай догодина ще си я земем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 a спечелването на суперкупата на испания нещо пропусна (що ли си мисля, че това беше откриването на сезона?!). като ги гледах барса как се разхождаха знаиш през къде им беше за тая купа. иначе не се притеснявай догодина ще си я земем Що бе? Да не би да смяташ, че ще останете 3и в групата? Левски ли ще ви изпревари или Вердер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Не се радвай толкова за Уест Хем, щото тия двамата са там на училище само. В момента в който заиграят добре отиват в Челски. Може да си сигурен. Неприятно ми е, защото чуковете са втория ми любим отбор в Англия, ама тва е положението. Педжа, като говориш за преобразяване ала "Дон Фабио"...знаеш ли как успя да преобрази за 2 сезона любимия ми Ювентус? Ами вече не ми бяха люмими и то въобще. Просто не ги харесвам вече. Играеха невероятно скучно и безрезултатно. Ако си доволен на това за Реал... Поне аз не съм от хората, които оправдават такова поведение в името на трофеите.(затова и не харесвам Шумахер ) Затова и съм за Арсенал. Играят най-красиво в европа, може би само Барселона им съперничат по този показател, но не винаги. Може да не стават шампиони всяка година, но ти пълнят окото. абсолютно съгласен. даже се говореше за co-ownership м/у Челси и чуковете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Много се дразня,че Уест Хям правят обединение с такъв гаден отбор.......Както и да е,важното е че Тевес и Хавиерчу са при нас :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Фернандо Торес ще продължи договора си с Атлетико за още една година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 dan4o todorov za 3 puk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.