KenwooD Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Ван Нистелрой е в Реал срещу 14млн Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Ван Нистелрой е в Реал срещу 14млн tva istina li e ili me lujat o4ite.... moje li nekoi da dade statiq da 4eta. basi kefa van v real Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 tva istina li e ili me lujat o4ite.... moje li nekoi da dade statiq da 4eta. basi kefa van v real http://focus-sport.net/?do=n1148764023995 Заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Дзамброта 99% в Милан. Шалялялял http://focus-sport.net/?do=n1148764024063 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 и Канаваро е в Реал поне така писаха от фокус Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 и Канаваро е в Реал поне така писаха от фокус Еми какво да кажа освен,че Реал пак гъчат звезди и пак ще се осерат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Еми какво да кажа освен,че Реал пак гъчат звезди и пак ще се осерат силно ме съмняват да се усерат...миналите години зимаха по 1 звезда сега взимат много добри играчи за всички постове.Отбора доста ще се подсили Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Еми какво да кажа освен,че Реал пак гъчат звезди и пак ще се осерат тоя път са шампиони-капело е треньор.той куците коне рома направи шампиони та реал ли няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 sega ako se oserat neznam koga 6te vzemat prokletata titla...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Нистелрой не е преминал в Реал. И дано не премине! От Ман Ю са отказали офертата на Мадрид. Омръзна ми тези чистки в посока Юнайтед - Реал хич не ми харесват. Лепнаха ни онзи тъпак Бекъм, сега неудачника кон - Нистелрой! Изтърка скамейката в Манчестър. Да не мисли, че няма да му дадат парцалчето да търка и скамейките на Бернабеу и след 1,2 години може да премине във Фенербахче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 мм незнам на 99% е че нистелрой отива в реал Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Нистелрой не е преминал в Реал. И дано не премине! От Ман Ю са отказали офертата на Мадрид. Омръзна ми тези чистки в посока Юнайтед - Реал хич не ми харесват. Лепнаха ни онзи тъпак Бекъм, сега неудачника кон - Нистелрой! Изтърка скамейката в Манчестър. Да не мисли, че няма да му дадат парцалчето да търка и скамейките на Бернабеу и след 1,2 години може да премине във Фенербахче! nali pi6e6e 4e nistetlrooy ve4e e priel ofertata na real ( contract-a ) i machenster sa suglasni s predlojenite 14 m kak taka 6e otkajat ofertata. verno si e oba4e 4e real e edin ot nai prokletite otbori pulni s zvezdi i igrae6ti kofti futbol, ama kvo da se pravi... Da se nadavqme 4e kapelo 6te pokaje umeniqta si i toq velik klub da se vurne pri golemite Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 nalis amo sig. trasnferibati temata nistelroyu si e v man utd o6te 4etete iz i-net i 6te vidite a ina4e za kapelo v roma samo 4ovek koito si nqma i ideq ot futobla moje da kaje 4e sa bili kuci kone a otnosno kapelo verno mnogo titli ama navsqkude otiva na gotovi otbori i roma bqha dobri i real bqha i milan i juve po4ti vinagi na gotovo otiva no se pak si e maistor Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Нистелрой не е преминал в Реал. И дано не премине! От Ман Ю са отказали офертата на Мадрид. Омръзна ми тези чистки в посока Юнайтед - Реал хич не ми харесват. Лепнаха ни онзи тъпак Бекъм, сега неудачника кон - Нистелрой! Изтърка скамейката в Манчестър. Да не мисли, че няма да му дадат парцалчето да търка и скамейките на Бернабеу и след 1,2 години може да премине във Фенербахче! Компютърна грешка в сайта на Реал Мадрид От офиса на Реал Мадрид се извиниха за допуснатата грешка в официалния сайт на отбора. На заглавната страница в раздела “състав” за известно време се беше появила фамилията на холандеца Рууд ван Нистелрой. Въпреки, че личният договор на футболиста вече е подписан, прехода от Манчестър Юнайтед още не е оформен, за което сайтът поднася своите извинения. focus-sport Струва ми се, че вече е ясно къде ще играе Нистелрой Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Да вземат и ония нещастник Кристиано Роналдо. Той и без това си е медийно зайче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Стоян Колев ще пази за трявизо в сериа А този сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Да вземат и ония нещастник Кристиано Роналдо. Той и без това си е медийно зайче. Нещасникът да си остане при нещастниците-темеруди: Сколс, Рууни, Фърги-Дъвката и Нистелрой-Кобилката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Breaking News: Barca Snatch Thuram And Zambrotta http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoId=96511 Пфу, размина се да вземем две дървета от Юве Жалко, че имаме нужда от играчи на тия постове, а едва ли ще опитваме да вземем други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Barcelona have reportedly reached an agreement with Juventus for defenders Zambrotta and Thuram. Как беше лафа - Good Night, and Good Luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 ЛоЛ дзамброта трябваше в милан ... peja явно много мразиш манчестър да кажеш че сколс и рууни са слаби ....това си е точно казване на черното бяло .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Madrid Sign Cannavaro And Emerson http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoId=96601 И кой е единствения отбор, интересувал се от играчи от последните ми два поста, оставащ в пръст в уста/нос/гъз и незакупил нито 1 известен играч (а ако младия французин не е добър - и нито 1 свестен) това лято? Ще оставя на вас да познаете, не му е сефте на тоя клуб Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Стоян Колев ще пази за трявизо в сериа А този сезон Това вече потвърди ли се? Че от доста време се говори, но... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 ЛоЛ дзамброта трябваше в милан ... peja явно много мразиш манчестър да кажеш че сколс и рууни са слаби ....това си е точно казване на черното бяло .... Не съм казал, че са слаби. Казвам, че са ми неприятни във физическия смисъл на думата. За мен Алекс Фъргисън, Роналдо, Сколс, Рууни, Нистелрой са пълни темеруди. Може и да се добри футболисти, макар, че винаги може да се поспори, може и да е типично за английският футбол, но за мен са едни грозни надути копеленца и не искам подобни смешки в Реал Мадрид. Real Madrid have completed the signings of Italian defender Fabio Cannavaro and Brazilian midfielder Emerson Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Това вече потвърди ли се? Че от доста време се говори, но... daam specialno zimaha intetrviu ( gledah po EK BG ) i kaza 4e dogodina 6te e tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Йенс Новотни отива в Динамо Загреб като свободен агент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.