Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Нападателят на Славия и младежкия национален отбор по футбол Димитър Рангелов подписа четиригодишен договор с френския Страсбург.

Трансферната сума не бе обявена, но по неофициални информации французите, които отстраниха тима на Литекс в последното издание на турнира за купата на УЕФА, са платили за играча около 600 000 евро.

От няколко дни Рангелов е във Франция за преговори с клубното ръководство на изпадналия от френския елит тим.

Преди да подпише договора нападателя премина медицински тестове.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Уест Хям закупи Боуйър

Уест Хям привлече халфа на Нюкасъл Лий Боуйър. Сумата по трансфера е запазена в тайна, но според британската преса, тя възлиза на около половин милион лири.

Любимия Байерн си осигури ослугите на Даниел Ван Буйтен за 4 години, цена около 10 млн евро.

И с Подолски в състава догодина ще мачкат още по-здраво в Германия. Дано само в ШЛ да се стабилизират, че е срамота отбор играл 2 финала за 3 години сега да пада с такива резултати от отбори в такова моментно състояние като Милан.

Любимия Байерн си осигури ослугите на Даниел Ван Буйтен за 4 години, цена около 10 млн евро.

И с Подолски в състава догодина ще мачкат още по-здраво в Германия. Дано само в ШЛ да се стабилизират, че е срамота отбор играл 2 финала за 3 години сега да пада с такива резултати от отбори в такова моментно състояние като Милан.

offtopic.gif Е точно моментното състояние на Милан не е толкова зле, като изключим продажбата на Шева (която не се бе състояла при мача с Байерн) ;) Вярно, че сме втора година подред без трофей, но сме втори в първенство, където има някаква борба за титлата ;) Пък и нещо намирисва как точно се е борил противникът ни за титлата ;) offtopic.gif

Тотнъм закупиха 18 годишния обещаващ френски защитник Дориан Дервит от Лил. Сумата не е оповестена, или аз не съм я открил.

Хидиуед в Аугсбург. Мароканецът ще играе под наем през първата година, след което ще бъде откупен.

Мароканският полузащитник на ЦСКА Мурад Хидиуед ще продължи кариерата си в тима на ФК Аугсбург.

Германският отбор е новак във Втора Бундеслига и също като "армейците" носи червени екипи.

През първата година Хидиуед ще ще играе със статут на преотстъпен, след което правата му ще бъдат откупени изцяло.

Тази сутрин Мурад премина медицинските прегледи в базата на Аугсбург, след което парафира договора си.

"Впечатлен съм от условията, които ми предложи Аугсбург. Този отбор е с големи амбиции и аз вярвам, че ще постигна много успехи тук. Аугсбург е много хубав град с университет, в който моята приятелка ще учи. Сигурен съм, че ще се чувствам много добре в Бавария", заяви Мурад Хидиуед пред официалния сайт на германския клуб.

Мароканецът разкри, че интерес към него са проявили още Динамо (Киев) и един клуб от германската Първа Бундеслига.

Както е известно, Хидиуед бе твърдо решил да напусне "армейците". Той даже си тръгна обиден за родината си, защото не получи навреме заплатата си и премията от спечелването на Купата на България.

НЯМА ТАКЪВ СМЯХ - ЧОРБАТА СИ ПРОДАДЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ ЗА БЕЗ ПАРИ . Предлагам феновете им да ходят на мачовете на Конелиано , защото се очертава те да са по-напред от Цска.

Ще се режат греди на поразия другия сезон ...

Ювентус представи Маркиони

Торино. След като подписа предварителен договор с Ювентус, италианецът Марко Маркиони официално бе представен като ново попълнение на “старата госпожа”. Бившият футболист на Парма не скри задоволството си от трансфера. “За мен е голяма чест да бъда част от клуб с такава история. Още от първия си ден тук съм слисан от добрата организация в отбора”, заяви юношата на Емполи, който следващия месец ще навърши 26 години. Контрактът на Маркиони е за пет сезона.

Ръководството на италианския шампион Ювентус реши да си върне преотстъпените на Сиена петима играчи за този сезон. Така играчите Миранте, Волпато, Игор Тудор, Легроталие и Кузман ще се появят в Торино за първата тренировка на отбора, предвидена за 15 юли. Според медиите на Апенините този ход от страна на "Старата госпожа" показва, че шефовете на тима вече мислят за почти сигурното си участие в Серия "В". След като ще се наложи да пропададат най-големите си звезди, които категорично отказаха да играят в долния ешалон, ще се разчита на играчите досега оставяни на заден план в клуба. Клубът е разследван за корупция и манипулиране на първенствата в Серия "А" за сезоните 2004/2005 и 2005/2006 година. Това е правено от бившия главен мениджър на "бианконерите" Лучано Моджи и административният директор Антонио Джираудо, като е почти сигурно, че тимът ще бъде изваден от италианския елит за следващата година.

Tottenham kazaha ne na United i tqhnite 10 miliona paunda predlojeni za M. Carrick. "Celta ni e da izmestim United ot top 3, a ne da prodavame igra4ite si tam..." komentira menidjura na london4ani.

Otkazvat i 12 miliona paunda za Defoe, koito sa predlojili pompi.

Mounir El Hamdaoui ot Tottenham vav Willem II.

Benoit Assou-Ekotto Ot lens v Tottenham.

Qvno tottenham sa reshili tazi godina da produljat s dobroto si predstavqne o tminalata godina, kato dori go podobrqt.

Левски привлече Йеленкович от Литекс за 800 000 Евро . От 17 юни бившият халф на Литекс ще се включи в тренировките на шампионите. :) :P :punk Добро попадение ! Остана само 1 класен защитник да вземем и при малко шанс за 3-ия кръг ще къртим в групите :Р :pirate :)

Tottenham kazaha ne na United i tqhnite 10 miliona paunda predlojeni za M. Carrick. "Celta ni e da izmestim United ot top 3, a ne da prodavame igra4ite si tam..." komentira menidjura na london4ani.

И в същото време викат: "Дайте 15 милиона и е ваш"...

Исландският национал Ейдур Гудьонсен подписа официално с испанския шампион Барселона за срок от четири години, съобщават медиите на иберийския полустров. Според пресата " официалната сума, за която "каталунците" привличат заместника на Хенрик Ларсон, е 12 милиона евро.

Капитанът на Исландия пристига от лондонския Челси, където играеше от 2000-а година. За 6 години на "Стамфорд Бридж" той има две шампионски титли, една купа "Карлинг" и една "Къмюнити шийлд". Вкарал е 78 гола в 263 мача.

През този сезон обаче той рядко получаваше шанс за изява (отбеляза едва 3 попадения) и пожела да бъде продаден. В същото време от каталунския клуб обявиха, че и Йохан Неескенс официално е подписал като помощник на Франк Рийкард.

Бившият играч на Славия (София) и Алавес (Испания) Благой Георгиев подписа договор със сръбския гранд Цървена звезда. Контрактът на българския национал е за срок от три години, с опция за неговото продължаване.

"Наблюдаваме Георгиев от дълго време. Апетити към него имаше от доста известни европейски отбори. Успяхме да го превлечем, благодарение на нашия президент Стойкович и на добрите ни отношения с ръководството на Славия", заяви след подписването спортният мениджър на Цървена звезда Стоянович.

"Георгиев е универсален играч и е необходим на нашия отбор. Очакваме бързо да се адаптира към новата обстановка и да допринесе за постигането на високите цели, които си е поставил клубът ни през новия сезон", допълни Стоянович.

"Знам, че идвам в отбор, който е бил шампион на Европа и който иска да играе в Шампионската лига. Ще се постарая да оправдая доверието на хората, които ме доведоха. Имам достатъчно време да свикна с обстановката, а колкото до езика, мисля че няма да имам никакъв проблем. Не познавам стила на игра на Цървена звезда, но се надявам да се приспособя по най-бързия начин", заяви от своя страна Благой Георгиев.

не е трансфер но се слага край на спекулациите за трансфер

Милано. Бразилският полузащитник Кака подписа нов 5-годишен договор с Милан и сложи край на спекулациите, че иска да смени клубната си принадлежност. 22-годишният футболист е трансферна цел на Реал (Мадрид), но новият контракт ще го задържи на “Сан Сиро” до 2011 г. Шефовете на “росонерите” дори заплашиха “Кралския клуб”, че ще сезират УЕФА заради неправомерните им контакти с бразилския плеймейкър.

божинов може да играе за ювентус от новия сезон:

"Виолетовите" получават румънския нападател Адриан Муту, остава единствено българинът да уточни личните си условия с торинския гранд.

Ръководствата на Ювентус и Фиорентина постигнаха споразумение за размяната на нападателите Валери Божинов и Адриан Муту, съобщиха медиите на Апенините.

Остава само българският футболист да се договори за личните си условия с торинския гранд.

Според италианските медии Божинов е бил принуден от спортния директор на Фиорентина Панталео Корвино да се съгласи да играе за Юве.

От младия нападател се очаква да се превърне в лидер на тима, който от новия сезон почти сигурно ще играе в долните дивизии на италианския футбол.

Топспорт.бг съобщи още миналата седмица, че са започнали тайни преговори между спортния директор на "виолетовите" Корвино и мениджърите на "Старата госпожа".

Старши треньорът на "виолетовите" Чезаре Прандели пък желае да привлече Адриан Муту, тъй като познава качествата му отлично от съвместната им работа в Парма.

Според информацията, ако Божинов все пак не приеме да играе за Ювентус, при евентуално изваждане на тима от Серия "А", варианти за негов нов отбор са Палермо и Каляри.

Чудя се какво ще правят Златан и Трезеге след като Божинов се превърне в лидер на тима :lol:

Сигурно ша търкат скамейките и ша ракопляскат като Божинов вкара :lol:

трезеге и златан НЕ желаят...... да играят за ювентус в долните девизии :)

Те затова искат да купят нашия глупак :)

трезеге и златан НЕ желаят...... да играят за ювентус в долните девизии :)

аз даже не чух че е крайно решено че юве ще изпада? решено ли е?

аз даже не чух че е крайно решено че юве ще изпада? решено ли е?

На 9и юли ще стане ясно какво става със всички замесени отбори, но най-вероятно Юве ги местят.

V momenta e 90% sigurno, 4e iuve otpadat.... drugite otbori sashto shte badat razsledvani, no ot tqh nai-veroqtno nqma da ima izpadnal

Ina4e dnes e denqt na transferite... samo vav vsishata liga se o4akvat nad 10 transfera da budat zavarsheni.

V momenta e 90% sigurno, 4e iuve otpadat.... drugite otbori sashto shte badat razsledvani, no ot tqh nai-veroqtno nqma da ima izpadnal

Ina4e dnes e denqt na transferite... samo vav vsishata liga se o4akvat nad 10 transfera da budat zavarsheni.

Нормално, все пак днес отваря трансферния прозорец ;)

Милано. Играчите на Ювентус и националния отбор по футбол на Италия Джанлуиджи Буфон и Джанлука Дзамброта, както и нападателят на Атлетико (Мадрид) Фернандо Торес подписаха предварителни договори с италианския гранд Милан, съобщава eurosport.ru. Твърде е вероятно към тях да се присъедини и аржентинският национал Макси Родригес. За сметка на играчите на “старата госпожа” Милан ще се раздели с Кристиан Абиати и 25 милиона евро.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...