Leper_Messiah Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 А съвета ми към теб, Дейвид Дийн и Арсен Венгер е помислете малко преди да направите някоя глупост или поне преди да пуснете мнение във форума Ммм, щом казваш.... ще им предам и на тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Ммм, щом казваш.... ще им предам и на тях... Ми така е Виж Рийкард като ме слуша и какво прави: Капитанът на Арсенал Тиери Анри се е разбрал с Барселона и трансферът му през лятото е 90% сигурен, обяви каталунският в. "Спорт". Според изданието французинът е постигнал устна договорка с ръководството на Барса. Нито Анри, нито каталунският клуб обаче са готови да съобщят новината официално. Французинът все още се надява, че ще получи неотразима оферта за нов договор от Арсенал. Ако това не стане в близко бъдеще обаче, Анри ще премине в Барса срещу около 15 млн. евро. Договорът на нападателя с Арсенал изтича едва след 18 месеца и клубът едва ли има желание да го изпусне като свободен агент. Статията е от днешния 7дни спорт. Един трансфер: Аилтон се завръща в Германия, този път ще играе за Хамбургер. Бешикташ е получил 450 000 евро за правата на играча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ето няколко позакъсняли трансфера (аз закъснявам с писането за тях, не те самите...): Уейн Бридж отиде под наем във Фълъм от Челси. Той дори вече направи дебют при загубата в понеделник от Уест Хям. Той преди това отказа да отиде в Тотнъм, защото там може би пак нямаше да играе редовно покрай Йонг Пю Лий. Едва ли сега ще успее да възроди чак толкова кариерата си, че да го вземат в национала за световното, но дано. Аз лично го харесвам и стжалявам, че Челси му провалиха кариерата. В същност той далеч не е единствен и вече се говори за доста хора, които искат да се махат... Да видим. Още един даден под наем направи вече дебют. Във вторник Рето Циглер дебютира за Уигън. Нещо не му провървя в Германия и пак се връща в Англия. То в Тотнъм няма да се върне май никога, но както стане. Уигън определено имаха нужда от играчи и мисля, че взеха доста добри играчи и то за без пари и под наем. Дано да продължават така, както и досега. Арсенал решиха да закупят напълно Март Поом. Той поседя половин година под наем и сега го купуват без да казват парите колко са. Не му дадоха да играе в официален мач, но явно са доволни от него. Не знам обаче за кога го пазят...не е първа младост, а е добър вратар. Дийн Аштън официално вече е играч на Уест Хям. Той премина от Норич за 7 милиона паунда. Мисля, че си ги е заслужил и че много ще помогне на Чуковете. Още преди това показваше много добра игра, а в Норич беше основен играч и насмалко да ги измъкне миналата година от изпадане. Абсолютно съм убеден, че е играя за висшата лига и се радвам, че го взеха. Чартлън си продадоха титулярния вратар Дийн Кайли на Помпи. Парите не ги знаем, колко са. За мен това е много странен траснфер. Кайли не беше нищо особено, но общо взето си вършеше работата и Помпи е крачка назад според мен... Ян Козак от Артмедия Петржалка е под наем в Уест Бром до края на сезона. Не съм го гледал достатъчно, но сигурно е направил впечатление и както по-голямата част от важните играчи на Артмедия е взет за проба... Съндърланд купиха младия и перспективен нападател Кевин Смит без пари от Лийдс. Младокът няма още официален мач, та предстои да го видим, дали ще играе толкова добре за основен състав, колкото и при резервите. Един трансфер станал преди доста време съм забравил да обявя - Бенжани Мварувари от Оксер в Помпи за 4.1 милиона паунда. Той пък още не е направил дебют. Сигурно още се аклиматизира. Не съм убеден, че той ще им реши проблемите, но да видим... Цената м, мисля, е разумна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Роби Фауър сензационно се завръща в Ливърпул и ще играе там като предстъпен до края на сезона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Стилиян Петров преподписа със Селтик до 2009. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Пуул след като наистина сензационно взеха обратно Фаулър, пуснаха под наем в Саутхямптън Дарън Потър. Стивън Фоули-Шеридън отива в Борнемут от Вила за 20 хиляди паунда. Уест Бром пуснаха без пари Лойд Дайър в Милоул. Дарън Муур пък отива в Дарби от Уест Бром. Цената не я казват. Шилард Немет вече е играч на Страсбург. Боро така и не купиха никой, а само продадоха Немет...и както са в тая криза с контузии и слаби резултати...дупе да им е яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Масимо Морати обяви идването на Максуел в Интер 10:07 30.01.2006г. Агенция "Фокус" Милано. Президентът на италоианския гранд Интер Масимо Морати обяви пред медиите на Апенините идването на халф-бека на холандския Аякс Максуел. “Имаме устно споразумение с него. Опитваме се заедно да стигнем да решение, което ще е изгодно и за двете страни”, разкри босът на “нерадзурите”. Морати остави отворени възможностите милаският гранд да привлече в редиците си българина Валери Божинов и полузащитника на Байерн (Мюнхен) Михаел Балак. “За момента обаче Божинов е част от Фиорентина и според мен "Ла Виола" има намерение да го задържи”, допълни Морати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Novoto populnenie na Man City.Bih kazal dosta dobra pokupka tyk A tova me razbi tyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Помпи са се раздвижили, току що са финализарали сделката са Андрес Д`Алесандро от Волфсбург. Алесандро ще играе до края на сезона като преодстъпен, ако се спасът може да го купят. Тотнъм са купили египетския халф на Фейнорд Хосам Гали. Нямам представа обаче какви са сумите и на двата трансфера Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Цената на Самарас е 6 милиона паунда. Сити купуват и Матю Милс, който е национал на Англия до 21 години. Той идва от Саутхямптън, а цената не я казват. Д'Алесандро е под наем и не знам, каква ще е клаузата за откупване на всичките права. Цената на Хосам Гали не е оповестена. Зеш Рехман отива под наем от Фулъм в Норич, за да играе по-редовно. Норич взимат и друг играч от Премиешип под наем. Това е нападателят на Чартлън Йонатан Йохансон. Болтън взимат свободния агент Оскар Перес. За него...нищо не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Яп Стам подписа догор за 2 години с Аякс. Влиза в сила от Юли. повече инфо тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Полузащитникът на испанския шампион Барселона Габри премина в клуба от английската Висша лига Уест Хям, съобщава "Евроспорт". 26-годишният халф премина успешно медицинските прегледи, след което подписа договор за срок от 3 години. Нямам представа за каква сума.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Сигурен ли си? Точно днес четох интервю с него, в което казва, че остава в Барса... Днешно интервю... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Поне тук твърдят, че е подписал. Интер взе Сезар от Лацио срещу двама юноши. Марк Юлиано отива в Сампдория след разтрогване на контракта си с Майорка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Eygen Trika podpisa s CSKA tyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Поне тук твърдят, че е подписал. На топспорт вяра нямам Това е от официалния сайта на Барса - Габри остава поне до края на сезона. Eygen Trika podpisa s CSKA tyk Този Трика е добър, но мен си ме дразни. В ЦСКА ще правят нов отбор, определено с тази селекция на килограм прекалиха и на този етап провалът в ШЛ догодина ми се струва неизбежен! Все пак има време, нека да ги видим как ще играя през пролетта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Някой да знае нещо за Тиери Анри и Барселона? ще остава ли в арсенал или... ? по едно вереме беше писано че е приел оферта от барса, но така и не разбрах за подписани договори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Ето ги и всички трансфери от Англия от последния (и обикновено най-активен) ден на трансферния прозорец: Ман Юнайтед освободи американския си нападател Кени Куупър. Друг нападател от младежкия отбор пък е пратен под наем в Честърфийлд и това е Колин Хийт. Пуул пък пуснаха трима под наем. След завръщането на Фаулър вече нямаше място за толкова нападатели и Синама-Понгол вече е в Блекбърн. Другите двама са младият Дейвид Рейвън и единият от уругвайците, които така и не се вписаха в отбора поради контузии или друго - Марк Гонсалез. Първият отива в Транмиър, Гонсалез - в Реал Сосиедад. Тотнъм пуснаха под наем Джейми О'Хара в Честърфийлд и Мартин Фюлоп в Ковънтри, а Майкъл Браун бе преодстъпен на Фулъм. Младежкият национал Уейн Рътлидж пък отиде в Помпи пак под наем. За сметка на тях в отбора пристигнаха Дани Мърфи от Чарлтън за неопределена цена и вече споменатият Хосам Гали. Арсенал пусна под наем за пореден път Жереми Аледиер. Този път французинът ще играе в Уулвс. Другият младок, който си тръгва от Лондон, е Куинси Овосу-Абейе. Той е продаден на Спартак Москва за неопределена сума...този пък можеше да се развие добре... Правата на Дейвид Бентли пък вече са изцяло собственост на Роувърс и той вече заби хеттрик за тях срещу Юнайтед вчера... Болтън освободиха Фабрис Фернандес. Роувърс освен Бентли и Синама-Понгол в последния ден купиха и Мартин Олсон от Хогаборгс. Момчето е под 17 години и цената му е по някаква специална клауза, която не я знам...и цената не я знам точно. Уест Хям взеха под наем Лео Скалони от Депортиво, а пуснаха под наем младият чешки нападател Петр Миколанда в Ръшдън енд Даймъндс. Фулъм пуснаха под наем чешкия защитник Ярослав Дробни. Той ще играе до края на сезона в АДО Ден Хааг. Черните котки от севера взеха Рори Делап от Саутхямптъм. Цената не се оповестява. Бирмингам Сити купиха от Брентфорд нападателя Ди Джей Кембъл и взеха обещавящият млад защитник на Славия (Прага) Мартин Латка по наем. Без пари пък си тръгва Анди Бароуман, който вече ще играе в Уолсол. В последния ден Помпи взеха Рътлидж, Д'Алесандро и сърбина Огньен Короман от Терек (Грозний). Джон Виафара пък отива под наем в Реал Сосиедад, а гръцкият вратар Константинос Халкиас е освободен след наистина разочароващо представяне в отбора. С това общо селекцията на краля на трансферите Реднап има следната равносметка: 4ма продадени и 9ма купени. Да са им честити! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Някой да знае нещо за Тиери Анри и Барселона?ще остава ли в арсенал или... ? по едно вереме беше писано че е приел оферта от барса, но така и не разбрах за подписани договори? Не, трансферния прозорец е затворен. Така или иначе беше ясно, че такъв трансфер няма да стане през зимата. Няма смисъл, защото Анри нямаше да има право да играе в Шампионската лига. Людовик Жули най-вероятно ще напусне Барса през лятото и е напълно възможно Анри да се появи на "Ноу Камп". До колкото разбрах, ако Арсенал не се класират за ШЛ догодина Анри със сигурност ще напусне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Значи наистина трансфериния прозорец е затворен,но в Англия има вратичка,за предостъпване,ето така например Тотнъм направиха трансфер вчера,предостъпиха Грегоз Расяк на Саутхямптън до края на сезона,след което ще подпише постоянен договор ,а спърс ще прибере 2 мил паунда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Samo deto hvatkata e, 4e otbora "kupuva4" trqbva da e ot po-dolnite devizii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Samo deto hvatkata e, 4e otbora "kupuva4" trqbva da e ot po-dolnite devizii. Е естествено ,то иначе сигурно доста трансфери щяха да се осъществяват през сезона. но при определни обсотятелства може да се предостъпва и на отбор от същата девизия ,но става трудно за последно си спомням как Поул Кончески мина точно при нас под наем за 6 -месеца след като доста от защитата на спърс бе аут,но наистина тогава си спомям че бяхме останли с 2-ма защитника и не се наложи взеха се двама - трима от школота и Кончески,но най лесно става с вратарите при контузия на двама примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Бербатов в Тотнъм от лятото - голямо израстване бележи, няма що...То не беше Реал, Барса, Ман Юн и накрая в Тотнъм Очаквам след трансфера да изпадне в дупка и до там Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Бербатов в Тотнъм от лятото - голямо израстване бележи, няма що...То не беше Реал, Барса, Ман Юн и накрая в Тотнъм Очаквам след трансфера да изпадне в дупка и до там Така не виждам нищо смешно.Вярно спекулацийте около Митко бяха много Реал,Барса,Ман Юн. и т.н ,но в негов итерес да отиде на място каде е твърд титуляр.В Тотъм няма да е лесно ако Мидо остане,но мисля че е доста по класен играч от Мидо.Не гледам престрастно на нещата но Тотнъм в момента са най прогресиращия отбор.Мисля че там ще му е идеално.Митко е точно за Англия и мисля че в Тотнъм за момента е много добре от голямата четворка.А след някоя друга година ако се представи на ниво,съм сигурен че ще попадне в един от 10 най силни отбори в света.А аз като фен на Спърс се радвам доста че най накрая българин ще облече фанелката на Тотнъм,и още повече че е най-голямата ни звезда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 че те тотнъм ще са в шампионска лига другата година. Доста по-добре ще са от Леверкузен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.