Stenli Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 венгер отново не изневерява на стила си и купува недоказани играчи. дано да се окажат добри покупки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 венгер отново не изневерява на стила си и купува недоказани играчи. дано да се окажат добри покупки За тоя от Оксер съм съгласен, че е малко доказан, въпреки, че е юношески национал и го броят за един от най-големите таланти на Франция. Обаче Адебайор за 21г. е доста доказал се. Национал е на Того и ги класира на Световното, сега сигурно ще ги изведе доста напред в турнира на африканците. В Монако също е с основна заслуга за успехите. Доколкото си спомням още във онзи силен сезон на отбора, когато стигнаха финал на ШЛ той влизаше често резерва и правеше впечатление със доста технични отигравания и бързина. Не знам точно колко е висок, но в никакъв случай не е дърво и вероятно доста се приближава до Анри като физика....като игра е друг въпрос какъв е. Ако успее да вземе и Дирк Куйт смятам, че Арсенал е готов да се раздели с Тиери. В последно време доста често е контузен пък и като играе не прави кой знае колко запомнящи се мачове. От време на време има проблясъци на гениалност, обаче във Премиършип не можеш да държиш играч, който от време на време играе. Очевидно е, че е изчерпан за Арсенал както беше и Виейра и след края на сезона ще напусне. Може би същото ще стане и с Пирес. Гадното е само, че губят Ашли Коул, за който не виждам свестен заместник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 От това, което аз съм гледал, Адебайор е голяма дупка. Много съм очуден, че Венгер си го купува. Още по-очуден съм, че толкова му се радват феновете на топчиите. Изобщо не го взимат за заместник на Анри според мен. Ако е така...жална им майка. Анри е може би най-добрият играч в света за последните години и не вярвам, че изобщо може да му се намери заместник, но и да може, това не е Адебайор. Както каза и Венгер, взимат го, защото прилича по стил на Кану - висок (ужасно висок) и дървен, но въпреки това може да върти топката. Според мен е далеч и от Кану, но все пак да отбележим голямото му качество - младостта. А в близките години може да стане играч. Щом специалист като Венгер го иска, значи има някакъв талант и той ще го развива. Да видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 От това, което аз съм гледал, Адебайор е голяма дупка. Много съм очуден, че Венгер си го купува. Още по-очуден съм, че толкова му се радват феновете на топчиите. Изобщо не го взимат за заместник на Анри според мен. Ако е така...жална им майка. Анри е може би най-добрият играч в света за последните години и не вярвам, че изобщо може да му се намери заместник, но и да може, това не е Адебайор. Както каза и Венгер, взимат го, защото прилича по стил на Кану - висок (ужасно висок) и дървен, но въпреки това може да върти топката. Според мен е далеч и от Кану, но все пак да отбележим голямото му качество - младостта. А в близките години може да стане играч. Щом специалист като Венгер го иска, значи има някакъв талант и той ще го развива. Да видим... Е за кво пък да търси заместник на Анри.Той остава в Арсенал,още няма да се отказва и до колкото знам все още е жив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Е за кво пък да търси заместник на Анри.Той остава в Арсенал,още няма да се отказва и до колкото знам все още е жив. Щото Анри отива другаде. Девид Дийн е казал, че няма да хвърля луди пари, за да го задържи, което автоматично значи, че ще го продадат. Защото вероятно няма да могат да удовлетворят желанията му, а след година-две ще си тръгне без трансферна сума. По-добре сега да му вземат 30ина милиона, отколкото 1 сезон да го държат и да останат с пръст в уста. Случаят е 1:1 с този на Виейра миналото лято. Така че, аз лично вече съм се примирил със загубата на третия от фантастичната четворка...даже и петорка може да се нарече. (Виейра, Коул, Пирес, Кембъл и Анри ). Не може да се отрече, че те са гръбнака на Арсенал в последните 3-4 години, Коул в най-малка степен, но все пак е много млад. Просто нз как са го изпуснали тия простаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 ако може да се има вяра на коментаторите от диема анри ще подпише нов договор с арсенал едит: Leper_Messiah, най-голямата грешка на венгер и на клуба беше, че продадоха виера и еду. сега нз как ще намерят заместници на тези играчи. да не говорим ако и кол се махне сиган хич го няма и по-добре да не влиза в игра ама няма кой друг на тоя етап едит2: е не, бахти гола, анри си е анри майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Даниъл Смит отива под наем в Хъдърсфийлд от Съндърланд. Карл Робинсън е продаден на Норич за 50 хил. паунда от Съндърланд. Евертън продадоха Маркъс Бент за 2 мил. паунда на Чарлтън. Там се посъбраха двамата Бент. Аз и двамата ги харесвам и мисля, че ще станат добра двойка особено като за отбор от ранга на Атлетик. Моузес Ашикоди отиде в Рейнджърс от Уест Хям. Роден в Нигерия, игра за националните отбори на Англия до 16 и до 17 години и го обявиха за голяма работа. Отиде в Уест Хям от Милуол, но не е играл в официален мач и нищо не е показал и го продават. Може и да се покаже...много е малък все пак. Помпи пускат двама под наем в Бостън Юнайтед - Джеймс Кийн и Гари Силк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Маркъс Бент е добър футболист и наистина си прав,че това е добре дошло за Чарлтън,защото един отбор не може да разчита само на един класен нападател,какъвто е случаят в Чарлтън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Краси Балъков пое тимът на Грасхопърс.Целите пред него е да класира тимът за европейските клубни турнири,защото отборът няма шанс за титлата.Успех на Краси Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Седми трансфер през зимната пауза направи ЦСКА. Червените договориха вчера левият халф-бек на Стандарт (Лиеж) Александър Мутавджич. Той е роден в Сърбия, но има и белгийски паспорт. В последните години Мутавджич рядко попада на терена. Откакто е в Стандарт (сезон 2002/2003), има едва 17 мача за първенство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Маркъс Бент е добър футболист и наистина си прав,че това е добре дошло за Чарлтън,защото един отбор не може да разчита само на един класен нападател,какъвто е случаят в Чарлтън. Краси Балъков пое тимът на Грасхопърс. Седми трансфер през зимната пауза направи ЦСКА. Е добре де, не може ли да използваш бутона EDIT Днес се очаква сделката за вундеркинда Тео Уолкот да бъде финализирана. Арсенал са развързали кисиите и предлага 12 милиона паунда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Направих го,за да си личат новите трансфери.Вярно,че миналият ми пост е едва от вчера,но реших,че така е по-добре.Ако модератрите решат-да ми изтрият постовете ок,ама тебе къв ти е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 ама тебе къв ти е проблема. Ми какъв може да е - дразня се като видя 3 последователни поста от един човек. Както и да е. Сега прочетох за трансфера на един вече позабравен футболист Денис Уайз, който ще играе за Ковънтри до края на сезона. Уайз вече бил на 39 години и щял да взима пари само, когато вземе участие в някой от мачовете на отбора. Пер Кролдруп от Евертън във Фиорентина. Не знам за колко пари са го купили, но договорът му с виолетовите е за 3 години. Eвертън купуваха на килограм след успехите си миналия сезон, но този определено разочароват и се върнаха в долната половина на Премършип - там, където сме свикнали да ги виждаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Пер Кролдруп е добър футболист и може да помогне в подобряването на отбраната на виолетовите.А относно 3-те ми пост-а-за разлика от други хора(не става въпрос за теб)целта в живота ми не е да трупам постове.А notor1ous, мен пък ме дразният хора,които само гледат в чуждото канче и си търсят причина да се заяждат,ама няма смисъл да се занимавам с такива като теб.Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 все едно пък, който го интересуват трансферите не си ги следи по спортните сайтове, ами седи тук и чака някой да му пусне информация edit: не съм казал да се затваря, евентуално може да се коментират трансферите, но така пускани чисто информативно ..във всеки спортен сайт могат да се намерят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 все едно пък, който го интересуват трансферите не си ги следи по спортните сайтове, ами седи тук и чака някой да му пусне информация ми тогава да се затвори темата, така ли? аз пък си я чета и ако видя нещо интересно, чак тогава търся подробности в други сайтове. нийл мелър - в уигън от ливърпул (под наем) дейвид томсън - в уигън от блекбърн (свободен трансфер) edit: съгласен съм - който иска коментира, който иска само дава инфо. алън стъбс се завръща изненадващо в евертън като свободен трансфер с договор до края на сезона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Това са всички трансфери в Премиера за зимната пауза, за някои е писано, за други не. Както и да е, ето ги всичките: Алавес Нови: Джиовани (Сао Пауло), Благо ГЕОРГИЕВ* (Славия) 200 000 евро Атлетик Б Нов: Адурис (Валядолид) 3 млн. евро Бетис Нови: Тардели (Сао Пауло) 200 000 евро, Роберт (ПСВ) 300 000 евро Кадис Нови: Моран (Химнасия), Лобос (Есгрима) 1,8 млн. евро Депортиво Нов: Арисменди (Сао Пауло) 2 млн. евро Eспаньол Нов: Пандиани (Бирмингам) 1,6 млн. евро Хетафе Нов: Хаха Коельо (Вестерло) 300 000 евро Малага Нови: Габриел (Флуминензе), Бовио (Сантос), Антонио Лопес* (Севиля) Майорка Нови: Пискулини (Архентинос Хуниорс) 3 млн. евро, Нунес (Спортинг Брага) 2 млн. евро Реал М Нови: Сисиньо (Сао Пауло) 8 млн. евро, Касано (Рома) 5,5 млн. евро Реал Сосиедад Нови: Стеванович (Домжале) 900 000 евро, Скоубо (Брьондби) 2,5 млн. евро Севиля Нов: Ескюде (Аякс) 1,5 млн. евро Виляреал Нови: Хосеми (Ливърпул), Г. Франко (Монтерей) 900 000 евро Със * са означени футболистите, които са само преодстъпени до края на сезона. И другото е,ако някой все още не е разбрал Ботев си има нов треньор - Атанас Маринов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Уолкот вече е сигурен в Арсенал. Трансферната сума е 5млн паунда, като в зависимост от мачовете му за клубния и националния отбор може да достигне (а и ще достигне със сигурност) 12,5 млн. В момента той е на 16г. и ще може да подпише професионален договор на 16 март. когато става на 17. Дано с този трансферен удар Анри се убеди, че Арсенал има амбиции за Евротурнирите и току виж взел, че останал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Аз доколкото знам, допълнителните пари могат да стигнат до 10тина милиона, т.е. към 15тина общо...но не съм 100 сигурен. Иначе Дейвид Фокс бе освободен от Ман Юнайтед, за да може да отиде да играе в Блякпуул. Сам Уилиамс (изключително перспективен млад халф) отива под наем в Рексъм от Вила. Това момче го следете много внимателно... Веселото пък е, че и двамата нови в Уигън вкараха в дебюта си. Денис Уайз пък вкара при дебюта си за Ковънтри... Изобщо изглеждат успешни покупките в Англия тая зима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Ръководството на Ювентус закупи нападателят на Сао Паоло Единалдо Батиста Либаньо, наричан Графите, информиран медиите в Италия. Той трябва да запълни липсата на Марсело Салайета, който напуска “старата госпожа” идното лято. В родината си, Графите е сравняван с нападателят на Интер и “Селесао” Адриано. До края на сезона, новата покупка на Ювентус ще играе под наем във френския Льо Ман, където играят още двама играчи, които са собственост на Ювентус- Луиджи Лавечиа и Давиде Кимиенто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Денис Уайз пък вкара при дебюта си за Ковънтри... Брей, ако продължава така Абрамович трябва да се замисли дали да не го върне в Челси А след трансферът на Уолкот се убедих, че в Арсенал е пълно с олигофрени. Толкова пари за недоказан игра, да бяха изчакали 2 месеча и за 400 хиляди паунда щеше да е техен! Те продадоха Виера за по-малко пари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 А след трансферът на Уолкот се убедих, че в Арсенал е пълно с олигофрени. Толкова пари за недоказан игра, да бяха изчакали 2 месеча и за 400 хиляди паунда щеше да е техен! Те продадоха Виера за по-малко пари... Брееей, ако знаеше само Дейвид Дийн за твоите мениджърски способности отдавна да те е взел в Арсенал.... Току виж пък Абрамович те взел на мястото на Кениън Може ли да обясниш как ще стане тоя фокус със 400те бона? Мислиш ли, че трансферния щаб на Арсенал не знае нещо, което примерно знаеш ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Това с 400-те хиляди всички го знаем. Точно пък шефовете искаха да изчакат, но Венгер настоя да го взимат сега...пък не го пуска да играе... Имал е нещо предвид, но предстои да видим какво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Това с 400-те хиляди всички го знаем. Точно пък шефовете искаха да изчакат, но Венгер настоя да го взимат сега...пък не го пуска да играе... Имал е нещо предвид, но предстои да видим какво... Ако ще го взимат за малко пари е точно сега момента, защото след 2-3 месеца става на 17 и може да подпише професионален договор. Тогава няма да го вземат за 400хил ако ще да им дават и Анри. Да не говорим колко отбора се натискат за него и все някой ще се навие да се бръкне по-надълбоко. За Абрамович тия пари са джобни и като нищо щеше да вземе поредната надежда. Тва колко е надежден точно Уолкот не мога да кажа, защото не съм го виждал да играе, оня ден даже са сефте му видях мутрата. Но всички специалисти казват, че бил най-талантливия футболист на острова....да видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Мислиш ли, че трансферния щаб на Арсенал не знае нещо, което примерно знаеш ти? Това не знам, но явно около тоя трансфев знам повечко от теб Поинтересувай как седят нещата с подписването на профисионални договори с юноши. Има и едно правило "Босман" и то също е много интересно. Точно заради него Анри най-вероятно ще премине лятото в Барса за 10милиона паунда или през лятото на 2007 за без пари. За Абрамович тия пари са джобни и като нищо щеше да вземе поредната надежда. Тва колко е надежден точно Уолкот не мога да кажа, защото не съм го виждал да играе, оня ден даже са сефте му видях мутрата. Но всички специалисти казват, че бил най-талантливия футболист на острова....да видим... Само, че повечето млади таланти вече отказват да преминат в Челси, за да не им случи случка като тази на Шон Райт Филипс. Така, че с малко по-дипломатично отношение Арсенал щяха да си го привлекат за 400 хиляди. Колкото до това колко е талантлив - това е много относително. Една контузия или зашеметяване от "12-те милиона" и може да му свърши кариерата преди още да е почнала. А съвета ми към теб, Дейвид Дийн и Арсен Венгер е помислете малко преди да направите някоя глупост или поне преди да пуснете мнение във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.