Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Ами тя е 16 милиона паунда според едни, 17 според други. Парите от Оуен отиват за Серхио Рамос от Севиля. Поне така се говори.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Зели сме някви тъпаци отново!!!

Besian Idrizaj(Австриец) и Ramon Calliste (Уелсец)

Направо нямам думи! Некви по на 17 години пак... даже Calliste играл в Манчестър Ю,ама го изгонили,щото го сметнали за некадърен,а сега ние подбираме!

Айдее! Сега като ги имаме тея двамцата и ще земем премиершип!

:angry:

Heh...dishai be 4ovek, tezi nqmat 18 godini i nqmat profesionalni dogovori. Tova ako ne znaesh ozna4ava 4e vseki edin moment liverpool moje da im otreje kvitanciite bez da e nujno da plashta nqkakvi ogromni reparacii. Otdelno tova sa igra4i za otbora pod 19 godini, a ne za First Team. Takiva transferi ne gi komentirame v tazi tema.

Реймън Карлист наистина не е нищо осбено и беше освободен от Юнайтед тая година...ако искаха да грабят от Академията на Юнайтед...има много други добри...

Очаква се днес голяма трансферна активност, защото се затваря прозорецът. Ще следя с интерес информациите по сайтовете.

Ето и последните новини:

Джърмейн Джинас ще премине в Тотнъм за 9 Мил. Лири. Избиха си половината пари, които дадоха за Оуен Нюкясъл.

Игор Тудор изненадващо отказа да играе за Болтън и подписа със Сиена.

Централният защитник на ПСВ Вилфрид Баума вече е в Астън Вила.

Холандците разпродадоха доста играчи това лято.

Simao Sabrosa е трансферна цел на Ливърпул.

Erik Edman в Рен.

Фабрис Фабрегас няма да играе за Болтън, реши президента Гартсайд и прекрати постигнатото до този момент по трансфера.

Иван Караманов в Спартак Пловдив

Юношата на Локо Пд който премина и през редиците на Ботев Пловдив който за последно игра в Азербахджан от новия сезон ще подсили Пловдивския Спартак...На 30.08.2005 той направи първа тренировка с гладиаторите!

агенция:PaTRi0Ta :ph34r:

Simao Sabrosa е трансферна цел на Ливърпул.

Erik Edman в Рен.

Фабрис Фабрегас няма да играе за Болтън, реши президента Гартсайд и прекрати постигнатото до този момент по трансфера.

За Фабрис Фернандес май казваш... Едман все още не го знам, за какви пари го взимат, а Пуул са предложили 15м паунда, но да видим...странно, че не искаха да дадат толкова за Оуен, но ги дават за Шимао. Шимао е супер, но все пак...Оуен е легенда на тима, а е и нападател и всичко... Те си знаят. Жозеф Дезире Жоб отива в Ал-Итихад. Боро го дават на саудитците за година под наем. Боро дават и още един играч - Райцигер се връща в Холандия, тоя път в ПСВ. Цена все още не знам. Забравих да допълня само - Мохамед Зидан под наем в Майнц 05 от Вердер. И още едно допълнение - Март Поом в Арсенал под наем от Съндърланд до Нова Година...

Мидълзбро взимат Рочембак от Спортинг Лисабон, където играеше под наем от Барса.

Десният бек на Арсенал Джастин Хойт ще играе под наем в Съндерланд.

Фабрицио Миколи се очаква да премине в Бенфика от Ювентус.

Португалците вече подписаха с Йоргос Карагунис от Интер.

Левият халф на Тотнъм Рето Зийглер се присъедини към Хамбургер под наем.

Серхио Рамос в Реал Мадрид за сума между 25 и 27 милион евро.  :bgrin:    :bgrin:    :bgrin:

простете ми невежеството (мързела да проверя сам), ама кой е тоя... :confused

че да дават толкова много пари за него...

простете ми невежеството (мързела да проверя сам), ама кой е тоя... :confused

че да дават толкова много пари за него...

Серхио Рамос (Севилия). Смятан за един от най-добрите централни защитници и е само на 20 години.

баси

как може оуен да иде в нюкасъл...

Еми какво да прави в Реал , където и другаде да отиде е по-добре , отколкото да търка пейката по ця сезон :allien . Дано поне в Нюкасъл да го оценят .

Дано поне в Нюкасъл да го оценят .

Днес са го посрещнали на крака 20 000 души на Сейнт Джеймсиз Парк :love :punk

Серхио Рамос (Севилия). Смятан за един от най-добрите централни защитници и е само на 20 години.

10x...

Real mnogo zeha da se zasilvat tozi sezon...s tiq pokupki... :unsure:

strah me e za Barsa... :ph34r:

Днес са го посрещнали на крака 20 000 души на Сейнт Джеймсиз Парк  :love  :punk

От гледна точка на Реал, е по-добре, че се махна, защото така или иначе мястото на Оуен никога не е било на Бернабеу и всички бяхме учудени, че въобще акустира в Мадрид. Макар да се доказа в Испания за мен Оуен направи най-глямата си грешка с преминавате си в Ню Касъл той сложи край мечтата някога да спечели трофей (наивно е да говорим за кеш или уефа) с отбори на острова като Арсенал, Челси и Ман Ю. Мотивът му за място в групата за световното първенство за мен е смешен, след като на клубно ниво си обречен да те мачкат големите. Никой не му гарантираше място в Мадрид. Но както стана вече ясно, той нямаше да е единствения които да се бори за игрови минути. В крайна сметка от всички най-много печелят Реал. Зеха го за 8мл лири, продадоха го ( от резервната скамейка ) за двойно повече и си взеха класен централен бранител... Що му викали на Флорентино Перес - "лисицата" ;)

Що му викали на Флорентино Перес - "лисицата"  ;)

Вероятно, защото му пробутахме Уудгейт за 12-13 млн.лири :laughing:

Още малко новини от мен. То днес е бая зор, щото е финалната права:

Зураб Кизанишвили: Рейнджърс--->Блекбърн под наем за една година

Федерико Джунти: Болоня--->Киево цена неизвестна

Джузепе Скурто: Рома--->Киево под наем за една година

Хавиер Портийо: Реал (М)--->Брюж под наем за една година

Вероятно, защото му пробутахме  Уудгейт за 12-13 млн.лири  :laughing:

Ех ма много смешно. Преди да дойде Ууди на Бернабеу шефовете на Реал го отмъкнаха в последната минута от Ливърпул. В момента Джонатан е напълно възстановен и ще започне игра още от следващия кръг. И като стана дума преди дни Мадрид са отхвърлили оферта на Мърсисайдци за Д.У. на стойност 12мл паунда тъй че ще видим кой кого..

Ех ма много смешно. Преди да дойде Ууди на Бернабеу шефовете на Реал го отмъкнаха в последната минута от Ливърпул. В момента Джонатан е напълно възстановен и ще започне игра още от следващия кръг. И като стана дума преди дни Мадрид са отхвърлили оферта на Мърсисайдци за Д.У. на стойност 12мл паунда  тъй че ще видим кой кого..

Само не ми хвали трансферната политика на Реал в последните 2 години. А тия слухове за Уудгейт ги разправяй на някого по-неинформиран. Контузени играчи никой не иска, камо ли за такива баснословни суми.

Ливърпул се провалиха в опита си да привлекат Шимао от Бенфика.

Фабрис Фернандес подписа с Болтън.

Астън Вила взеха Ерик Баке от Лийдс

Блекбърн прилякоха Дейвид Бентли под наем от Арсенал.

Портсмут подписаха с уругвайския ветеран Дарио Силва.

Очаква се Нолберто Солано да се завърне в Нюкясъл ( не ми е ясно защо?), а в посока Вила Парк май ще потегли Джеймс Милнър под наем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...