Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Българският нападател на Портсмут Светослав Тодоров се съгласи да премине в Шефилд Юнайтед под наем за срок от шест месеца, съобщава вестник “Таймс”.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply
Българският нападател на Портсмут Светослав Тодоров се съгласи да премине в Шефилд Юнайтед под наем за срок от шест месеца, съобщава вестник “Таймс”.

Най-вероятно наистина ще се осъществи трансфера. Би било добре за Светльо. Трябват му мачове, а в Помпи засега няма как да ги получи.

Челси са на косъм от финализирането на покупката на Микаел Есиен от Лион - най-дълго продължилата трансферна сага това лято. Още не знам подробности за условията по договора, но ще е доста скъп трансфер, а може би и най-скъпият за 2005.

Челси са на косъм от финализирането на покупката на Микаел Есиен от Лион - най-дълго продължилата трансферна сага това лято. Още не знам подробности за условията по договора, но ще е доста скъп трансфер, а може би и най-скъпият за 2005.

26 милиона паунда и всичко е опечено.

Най-вероятно наистина ще се осъществи трансфера.

Съжелявам, но съм дал невярна информация. От Щефилд официално са опровергали трансфера:

От Шефилд Юнайтед опровергаха новината, публикувана в английската преса, че българският нападател Светослав Тодоров ще премине под наем в клуба.

Искам сега да ви питам..

Последно Реал взеха ли Робиньо,защото имаше кви ли не слухове,че ФИФА спряла трансфера,тъй като играча имал договор , който гласи,че само за 50милиона долара и нагоре може да бъде продаден и още не знам си кво....

Играч ли е на Реал вече?

Искам сега да ви питам..

Последно Реал взеха ли Робиньо,защото имаше кви ли не слухове,че ФИФА спряла трансфера,тъй като играча имал договор , който гласи,че само за 50милиона долара и нагоре може да бъде продаден и още не знам си кво....

Играч ли е на Реал вече?

Ще бъде официално представен на 20 август мисля.

Хидетоши Наката премина под наем от Фиорентина в Болтън.

Давид Белион отива под наем за цялата година в Уест Хям от Юнайтед.

Абиати отива в Ювентус от Дженоа, където не изигра и един мач, защото Дженоа бяха изгонени в Серия C1, заради корупция... Цена не знам.

Фредерик Кануте сменя Тотнъм, където не разбирам точно, защо не го искат, и отива в Севия да си партнира с моя любимец Савиола. Цената му според мен е ниска за играч от класата му, че и нападател на всичкото отгоре - 4,4 мил. паунда, но те си знаят.

Лично на мен Кануте не ми е направил някакво кай знае какво впечатление в мачовете, които съм гледал с него.

Носят се слухове, че Зоран Янкович ще подпише с Вихрен. И другият трансфер от България, този път сигурен, е на Киси он Литекс в Хееревен. Чух, че е за 240 000 евро.

Ами Кануте не е кой знае какво, но е добър нападател - висок и здрав и на всичкото отгоре прилично техничен. За него бих лепнал цена от около 7 милиона примерно. Това само казвам.

Давид Белион отива под наем за цялата година в Уест Хям от Юнайтед.

Абиати отива в Ювентус от Дженоа, където не изигра и един мач, защото Дженоа бяха изгонени в Серия C1, заради корупция... Цена не знам.

Фредерик Кануте сменя Тотнъм, където не разбирам точно, защо не го искат, и отива в Севия да си партнира с моя любимец Савиола. Цената му според мен е ниска за играч от класата му, че и нападател на всичкото отгоре - 4,4 мил. паунда, но те си знаят.

Абиати вероятно ще бъде дори титуляр в Юве, защото Буфон е с тежка контузия, претърпял операция и ще отсъства около 3 месеца по първоначална информация.

За мен цената на Кануте е абсолютно нормална. Много често е с травми. Често е и с националния на Мали по време на сезона. Пък и не е голям реализатор. Тотнъм го продават, защото градят млад и перспективен отбор (и се справят много добре) и той не се вписва в бъдещите планове. Другата основна причина е, че са им нужни свежи финанси за още една голяма покупка, която подготвят до края на месеца ( вероятно Джинас :cry ). Очаквам скоро трансфер при "шпорите".

Сега прочетох, че Нюкясъл са направили в последния момент оферта към Кануте, но той вече бил на медицински в Севиля, така че ще увиснат. И по-добре мисля.

Ot sevilla tvardqt, 4e vsi4ko okolo kanute e resheno i se o4akva toi da bade predstaven kato tqhen igra4.

Sashto taka se 4uvat sluhove, 4e Lyon vdigat ofertata si za Milan Baros (Liverpool) na 8.5 miliona paunda. Igra4a oba4e kategori4no otre4e shansa da zaigrae vav franciq prez minalata sedmica.

Алберко Луке подписва с Ню Кясъл Юнайтед за 5 години за трансферна сума от 14м. евро. За мен доста изненадващ ход и на двете страни. Беше спрягн предимно за Барселона. На печелившите, честито ;)

Преди 2-3 седмици се носеше слух че Интер ще вземат Балак другата година като свободен трансфер, а сега - за Ман Ю. Никой неможе да е сигурен докато не премине окончателно, а това ще стане другата година. Дотогава Балак може да си смени мнението 200 пъти. А самият той е дал изявление, че ще подпише новият договор на Байерн (това го слушах по ТВ Европа миналата седмица).

И не можах да разбера кой точно е боклук - Камбиасо, Солари, Самуел или Фиго :angry1

Камбиасо и Солари са жив ташак

Алберко Луке подписва с Ню Кясъл Юнайтед за 5 години за трансферна сума от 14м. евро. За мен доста изненадващ ход и на двете страни. Беше спрягн предимно за Барселона. На печелившите, честито ;)

Все още не е сигурно това, но може и да стане. В момента се водят преговори между двата клуба.

Провалилата се бразилска надежда Денилсон ще играе под наем в новака в турската висша лига Манесаспор. Той бе нежелан от треньора на Бетис Лоренцо Сара Ферер.

Ибрахима Багайоко вече е играч на Ливорно, където наставник е Роберто Донадони.

Очаква се Иржи Ярошик да премине от Челси в Бирмингам.

Клинтън Морисън пък напусна Бирмингам и вече е в Норич.

Интересна новина около Стилиян Петров. Все още е слух, но аз имам доверие на ББС, а пък и все пак е свързана с капитана на националния ни отбор. :D

И кво като ще играе в Англия. Селтик е много по-голям отбор от Фулъм и печелят купи и титли

Според мен за Стилян е по-добре да остане в Селтик . Вярно е , че първенството в Англия е по-силно , но пък Селтик е отбор с традиции ! В момента отбора е в пъти по-класен от този на Фулъм .

На мен ми се струва, че ако отиде във Фулъм, ще е по-забелязван. може и да се бъркам, защото все пак скаутовете ако искат да намерят нещо, го намират и в Демократична Република Кореа, но все пак, по лесно е да намериш нещо дето ти е под носа, а английското първенство както и да го въртим е преди Шотландското.

Фулъм не могат да стъпят и на малкия пръст на Селтик. Това ще е крачка назад в кариерата му

Не съм съгласен - Стилян се застоя твърде много в Селтик. Той е там от 1999 :excl: А шотладското първенство е много слабо, така че може би е по-добре да е във Фулъм. Пък може да го забележат и после да премине в голям английски отбор. Доколкото знам Стилян има и шотландско гражданство и няма да заема квота на чужденец извън ЕС, ако премине в друг отбор.

А имам и един въпрос. Днес в 7 дни спорт четох, че ЦСКА са подписали с Якирович и чакали жълтата му карта. Въпросът е: Кой е той и откъде идва?

Не съм съгласен - Стилян се застоя твърде много в Селтик. Той е там от 1999  :excl: А шотладското първенство е много слабо, така че може би е по-добре да е във Фулъм. Пък може да го забележат и после да премине в голям английски отбор. Доколкото знам Стилян има и шотландско гражданство и няма да заема квота на чужденец извън ЕС, ако премине в друг отбор.

А имам и един въпрос. Днес в 7 дни спорт четох, че ЦСКА са подписали с Якирович и чакали жълтата му карта. Въпросът е: Кой е той и откъде идва?

Чух, че е босненски национал и май идва със свободен трансфер, но не съм сигурен.

Стилиян е по-добре да играе в Премиършип. Там ще има към 50 мача срещу класни отбори на година, а в Селтик има само дербитата с Рейнджърс и евентуално 6-10 в Европа.Ако получи удовлетворителна оферта от Фулъм, трябва да смени обстановката. Но това няма да стане ми се струва този трансферен прозорец.

Liverpool са приели офертата на Астън Вила за Милан Барош.

Марко Делвекио подписа с Парма

Мурат Мегни премина от Болоня в Сошо.

Иржи Ярошик беше взет под наем от Бирмингам.

И аз съм на мнение,че Стилиаях трябва да сме отбора.Просто от няколко години не се вижда сериозно израстване при него и дори,което е по-плашещо сякаш започва да му става безинтересно и губи мотивация да се развива.Все пак Премиър Шип и е много по-класно първенство от Шотландското,пък и пътят от Фулъм към някой от големите на Острова,поне според мен е доста по-кратък.И както беше казано просто не си заслужава да работиш цяла година за 2 до 4 мача с Рейнджърс.А преставянето на Селтик в Европа не е от най-блестящите.Така че аз лично мога само да се надявам да започнем да гледаме Стилиян във Вишата Лига! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...