Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Даже съм го добавил в първия пост отдавна..

сефте виждам, че пост номер 1 се едитва. по-добре е да преместиш трансферите и да ги добавяш в заглавния пост които се вижда на която и страница да е отворена темата. не е чак толкова дълъг списък, пък и няма да е досадно, защото все пак това е идеята на темата.

Аз пък от сигурни източници разбрах, че може ли ще го вземат това лято, но не със свободен трансфер!!! :D

кой, кой, къде да вземе?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply
сефте виждам, че пост номер 1 се едитва. по-добре е да преместиш трансферите и да ги добавяш в заглавния пост които се вижда на която и страница да е отворена темата. не е чак толкова дълъг списък, пък и няма да е досадно, защото все пак това е идеята на темата.

Сторено ! :)

Фил Невил напусна Ман.Юнайтед и подписа с Евертън. Цената е около 3,5 млн паунда.

Централният бранител на Монако Жулиен Родригес премина в Рейнджърс.

Бразилецът Франса напусна Байер Леверкузен и ще играе за японския Кашива Рейсол.

Ветеранът Паоло Монтеро си тръгва от Ювентус и ще играе в Аржентина.

Аз пък от сигурни източници разбрах, че може  би Балак  ще го вземат това лято в Манчестер , но не със свободен трансфер!!! :D

Аз пък разбрах че няя такова нещо... Тия Интер обраха боклуците на Реал Мадрид :D :P

Аз пък разбрах че няя такова нещо... Тия Интер обраха боклуците на Реал Мадрид :D  :P

Преди 2-3 седмици се носеше слух че Интер ще вземат Балак другата година като свободен трансфер, а сега - за Ман Ю. Никой неможе да е сигурен докато не премине окончателно, а това ще стане другата година. Дотогава Балак може да си смени мнението 200 пъти. А самият той е дал изявление, че ще подпише новият договор на Байерн (това го слушах по ТВ Европа миналата седмица).

И не можах да разбера кой точно е боклук - Камбиасо, Солари, Самуел или Фиго :angry1

Ще видим кой какво ще спечели и до къде ще стигне в края на сезона. Излишно е сега да спорим без да имаме някакви факти.

Анри Камара премина от Уулвс в Уигън .

Парма взеха Бернардо Коради от Валенсия. Целта е да замести Джилардино??

Клеберсон се очаква до дни да подпише с Бешикташ.

Централният защитник на Селтик Бобо Балде се е съгласил на трансфер в Марсилия.

Той искаше 120 000. До скоро се смяташе, че абсолютната граница е 100 000. А от това "скоро" все се говори, че заплатите лека полека ще почнат да спадат... Разбира се, не е оповестено, колко точно ще взима...важното е, че е доволен...

Сори, прегледах последните страници и първи пост, но не открих нищо за Виера, а до колкото разбрах от мача в неделя, той май вече не е играч на Арсенал. Е, ако е така къде е? И що не сме чули нищо за трансфера...

Сори, прегледах последните страници и първи пост, но не открих нищо за Виера, а до колкото разбрах от мача в неделя, той май вече не е играч на Арсенал. Е, ако е така къде е? И що не сме чули нищо за трансфера...

Maй ?? Че той вече бая време е играч на Ювентус :)

Бившият френски национал Стийв Марле подписа с Волфсбург след неудачен престой в Марсилия.

Франсеск Фабрегас подписа нов договор с Арсенал и ще оставе в клуба до 2011 година.

едит:Арсенал взе защитника на Бастия и Камерунския национален отбор Александър Сонг под наем за 1 година за 2,75 млн.паунда.

Олимпиакос привлече бившия нападател на Барселана и Реал Дани Гарсия.Договорът е за 2 години като играчът ще получава 800 хиляди евро годишно.

За последно Дани играеше в Еспаньол.

@sincity благодаря много ми помогна. :D

Само да ви питам нещо някой знае ли от каде Байерн са купили Али Карими???

@sincity благодаря много ми помогна. :D 

Само да ви питам нещо някой знае ли от каде Байерн са купили Али Карими???

Aл Али (Дубай, ОАЕ) ;)

Da добавя и три интересни трансфера:

Хавиер Савиола премина под наем в Севиля от Барса.

Нападателят на Марсилия Пеги Люиндула беше купен от Оксер.

Голмайсторът на Уигън Нейтън Елингтън вече е играч на У.Б. А.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...