Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Shte go napravi. Spored Ferguson Smith shte e noviq Roy Keane!

Аз не намирам никаква прилика между Смит и Кийн :confused

Абсолютно различен стил на игра....просто нищо общо нямат...освен, че играят в един тим :)

Новият Гигс, може би...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply
Казах, че са направили оферта. Не че е направен трансфер.

Aз питам дали информацията е официална, защото може и да са спекулации. независимо дали е за оферта или трансфер.

Аз не намирам никаква прилика между Смит и Кийн  :confused

Абсолютно различен стил на игра....просто нищо общо нямат...освен, че играят в един тим  :)

Новият Гигс, може би...

Как ще няма нищо общо... и двамата са хулигани и им се носи славата на лоши момчета. ;) Явно на това разчита шотландския селянин :)

Супер много общо имат - и двамата са може би най-надъханите в отбора. Даже мога да твърдя, че досега по-надъхан и нахъсен футболист от Смит не съм виждал някога. Тоя пич играе с такъв стимул явно. Не вярвам да не сте виждали кви шпагати прави. Е от време на време и балтии де, но повечето пъти прави шпагати от супер далече и супер много гони. Все едно не сме гледали тоя сезон как имаше една поредица от десетина мача, дето бяха в супер криза Манчестър и падаха с по 1:0 как Алан Смит в последните минути изравняваше. Супер лош е пича, много ме кефи, само дето мисля, че си е точно нападател, не мисля че халф ще му пасне. Ако имаше малко повече игрово време, щеше да е един типичен таран, като доста други известни нападатели.

Супер много общо имат - и двамата са може би най-надъханите в отбора. Даже мога да твърдя, че досега по-надъхан и нахъсен футболист от Смит не съм виждал някога. Тоя пич играе с такъв стимул явно...

Gennaro Ivan GATTUSO

Абсолютно различен стил на игра....просто нищо общо нямат...освен, че играят в един тим  :)

Новият Гигс, може би...

I az ne namiram, no tova si beshe izkazvane na Sir Alex

Shte go napravi. Spored Ferguson Smith shte e noviq Roy Keane!

Новият Гигс, може би...

Гигс е ляво крило.... Честно казано нямат абсолютно никаква прилика с Алан Смит - Смит нито търчи по фланговете като него, нито може да центрира.

Виж с Рой Кийн имат една огромна прилика - спортната злоба. Алан Смит може да е на терена и само 10мин, но ще си изкара картон :) Пък и още миналия сезон Фергюсън го пускаше понякога като атакуващ халф - явно сега ще го върне още по-назад.

И за да кажа нещо и по-темата трансфери :D :

Майкъл Оуен помоли ръководството на Реал (Мадрид) да не му пречи да напусне клуба и да прегледа офертите на различните тимове, които искат да го вземат в редиците си, съобщи “Сънди таймс”.

Най-накрая е окончателно финализиран един от най-дълго оговаряните трансфери - Валтер Пандиани от Депортиво в Бирмингам за 4.5 милиона евро. Пролетния полусезон Пандиани игра под наем в Бирмингам сред скандал с Ирурета.

Aз питам дали информацията е официална, защото може и да са спекулации. независимо дали е за оферта или трансфер.

Аз мойта информация я черпя от евроспорт. David Gill е осигурил нужните 10 млн лири за да може Фергюсън да направи офертата. Това го пишат за втори път.

Валтер Самуел премина официално в Интер вчера. Позира и с фланелката на Интер. Контрактът е за 4 години.

Знам, че това е тема за трансфери, но ще си позволя да задам един въпрос: Някой знае ле дали Манчестер Юнайтед са взели някой нов защитник ? Интересувам се, защото това е най-слабата част от любимия ми отбор. :blink:

Знам, че това е тема за трансфери, но ще си позволя да задам един въпрос: Някой знае ле дали Манчестер Юнайтед са взели някой нов защитник ? Интересувам се, защото това е най-слабата част от любимия ми отбор. :blink:

Бе не е точно така. Защитата играе стабилно, ама прави малко грешки. Левия бек беше леко слабо място, ама Габриел Хайнце се включи. Според мен лично няма кой да мачка топката в цънтъра - трябва ни някой като...Верон. Може и да бъркам, ама ако не го бяха продали нямаше да е зле. Аз го харесвах и ме беше яд, че го продадоха. Иначе вратар трябваше, ама те си взеха - не съм особено доволен от трансфера, но все пак по-добре от предишните вратари и то доста. Бе играе си пича, ама има още 2 годинки и после ще зелезе. Дотогава пак трябва да се търси нов млад вратар. Дано тоя новия халф дето го взеха да играе, че не съм го виждал как играе. Оуен ако го вземат също няма да е зле...

Тая година ще играят доста по-добре...да се надяваме ;)

Бтв не знам дали сте забелязали, ама има много играчи, които в един отбор изобщо не играят и когато бъдат трансферирани някъде се разиграват супер много. Дано и Оуен да е така и дано да го вземат най-вече...

1. Имайте търпение Манчестър Ю. официално да направят оферта за Оуен. До момента все още само обмислят тази възможност.

2. Не съм чувал за трансфер на Алан Смит нищо, така че не е за тази тема подобен коментар.

3. Смятам все пак да спомена и няколко трансфера от последните дни.

Антъни Льо Талек премина под наем от Ливърпул в Съндерланд.

Втората нова придобивка на "черните котки" е бившият капитан на Евертън Алан Стъбс.

Виляреал са закупили холандския национален защитник Кромкамп от Фейенорд( май )

Нюкясъл подписаха с полузащитника-ветеран Лий Кларк, който играеше досега за Фулъм.

Друг ветеран - Дарио Силва напусна Севиля и ще играе в Аржентина за Колон.

@Кnoppix, там е работата, че няма такъв трансфер, а само коментираме дали ще играел халф, или не.

2. Не съм чувал за трансфер на Алан Смит нищо, така че не е за тази тема подобен коментар.

Какъв трансфер на Алан Смит..? Откъде го чу това и в каква връзка го казваш, че аз нещо не разбирам. Недей ме плаши, че ще го продават плс...

Ман ЮН са се разбрали да вземат Михаел Балак със свободен трансфер ама от следващия сезон

Малко повече инфо може ли? И кой е източника на новината? Сигурно ли е?

Ники Бът - под наем в Бимимгам за една година.

Нюкасъл води доста странна трансферна политика :huh: Според мен ще го закъсат здраво тоя сеозн, ако продължават да си раздават добрите играчи...

Малко повече инфо може ли? И кой е източника на новината? Сигурно ли е?

Информацията е на в."Гардиън" цитиран от 7 дни спорт.Сам прецени дали новината е сигурна.

Само припомням че Балак от доста време иска да напусне Байерн и изглежда е решил да го направи през следващия сезон със свободен трансфер.

За мен той ще бъде отличният заместник на Рой Кийн :punk

Ники Бът - под наем в Бимимгам за една година.

Нюкасъл води доста странна трансферна политика :huh: Според мен ще го закъсат здраво тоя сеозн, ако продължават да си раздават добрите играчи...

Вече 7 играчи сме продали мисля. Доста е като бройка наистина, но не са нищо особено като футболисти. Само Белами ми беше симпатичен, ама с тоя характер нямаше как да остане в Нюкясъл. Пък и има 3 операции на коляното.

Истината е, че парите за нова селекция не стигат и затова се финансират чрез продажба на играчи, които обаче не са основни. Така обаче доста оредяха редиците, а сезонът ще е дълъг. Дано влезем в осмицата поне.

Вече 7 играчи сме продали мисля. Доста е като бройка наистина, но не са нищо особено като футболисти. Само Белами ми беше симпатичен, ама с тоя характер нямаше как да остане в Нюкясъл. Пък и има 3 операции на коляното.

Истината е, че парите за нова селекция не стигат и затова се финансират чрез продажба на играчи, които обаче не са основни. Така обаче доста оредяха редиците, а сезонът ще е дълъг. Дано влезем в осмицата поне.

Е как така нищо особено? Клуиверт и Робер са страхотни футболисти :blink: Аз харесвам Нюкасъл, защото играе винаги много открит и атакуващ футбол, но тоя сезон въобще не ги виждам в първата осмица :( Слаба защита, малко нападатели(общо трима са): Шиърър, който е в доста напреднала възраст, Майкъл Чопра и Шола Амеоби са пък доста млади и с малко съмнителни качества :nugget:

Е как така нищо особено? Клуиверт и Робер са страхотни футболисти :blink: Аз харесвам Нюкасъл, защото играе винаги много открит и атакуващ футбол, но тоя сезон въобще не ги виждам в първата осмица :(  Слаба защита, малко нападатели(общо трима са): Шиърър, който е в доста напреднала възраст, Майкъл Чопра и Шола Амеоби са пък доста млади и с малко съмнителни качества :nugget:

Съгласен съм почти изцяло, само че Клуиверт и Робер никога не са били основни играчи за Нюкясъл и са лесно заменими. Очаквам покупка на нападател в скоро време със сигурност. Дано не е прекалено късно за Интертото.

Луиш Фиго премина в Интер Милано. Договор за 2 години.

Очакван трансфер. Даже съм го добавил в първия пост отдавна, защото бях сигурен, че ще се осъществи. Е, освен 8 :confused аржентинци, Интер имат вече и един португалец. За 2 години договор е добре.

Аз пък от сигурни източници разбрах, че може би Балак ще го вземат това лято в Манчестер , но не със свободен трансфер!!! :D

Луиш Фиго премина в Интер Милано. Договор за 2 години.

На играч, който е на възрастта на Фиго му трябва договор за по-малко време, защото аз му давам още най-много една година класен футбол. Иначе още си е играч от световна класа.!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...