Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Az se seshtam za Nial Quin i Big Dunc (Duncan Ferguson) :)

Harry Redknapp go prodava za 2ri pat. Parviq pat beshe za 5 miliona, kogato beshe shef v Portsmouth. Kolko e kaduren shte razberem skoro, makar 4e za da te izvikat nacional edva li shte e zaradi nekadarnostta ti.

A prilkata mu s Mista e izcqlo fizi4eska. Tipi4en taran.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply
Добър ден Мартин Петров  Волфсбург- Атлетико Мадрид 8.5 млЕвро

Ами сега разбрах, че е официално потвърдено! Иначе много ясно, че трансфера беше ясен нали от един месец само за това се говори.

Един такъв кол слагаш отпред да сваля изсипани топки и това ти прави половината голове за сезона...стига да е наистина добър.

Аз лично не харисвам стила на игра на повечето тарани от този тип, но трябва да призная, че са много полезни на отборите си. А във футбола резултатът е на първо място така, че всеки отбор особенно от Англия се нуждае от такъв играч.

Фабио Селестини от Леванте в Хетефе за 500 000 евро. Треньор на Хетефе сега е Шустер, който водеше отбора н Леванте миналия сезон и явно иска да вземе някои от любимците си.

Аз не мога да открия приликите. А пък според мен Peter Crouch e супер полезен играч. Един такъв кол слагаш отпред да сваля изсипани топки и това ти прави половината голове за сезона...стига да е наистина добър. Аз го наблюдавам вече около 4-5 години и момчето навсякъде го броят за некадърно, но най-накрая се намери вездесъщият Harry Redknapp да му даде шанс и той веднага стана голмайстор на отбора си... Едно време такъв тип играч беше Jostein Flo, че и малкия му брат също...много добре се справяха. Сещам се сега и за Keneth Andrson...абе никак не е зле да имаш такъв играч. Върши добра работа.

Може да върши работа в 90 минута при игра вабанк евентуално. Мога да се хвана на бас с всеки желаещ, че Крауч няма да вкара повече от 10 гола в Премиършип следващия сезон.

Може да върши работа в 90 минута при игра вабанк евентуално. Мога да се хвана на бас с всеки желаещ, че Крауч няма да вкара повече от 10 гола в Премиършип следващия сезон.

Еми не съм убеден че няма да вкара.Щом Барош вкара 9...защо Крауч да не вкара и 15.Ако не вкара 10 поне съм сигурен че ще допринесе за повечето голове.Наистина щом е национал значи не е нещастник :punk

Мога да се хвана на бас с всеки желаещ, че Крауч няма да вкара повече от 10 гола в Премиършип следващия сезон.

А, бе 10 гола в Премиършип не е лесно да се вкарат за един сезон...През новия сезон штял да носи №15 в Ливърпул. При тази ситуация каква ще е съдбата на Барош? Сисе също не е изключено да отпадне от сметките на Бенитес.

Диего Пласенте е преминал от Леверкузен в Селта. Освен това Селта преговаря с Манчестър Юнайтед за бразилския халф Клеберсон.

Анди Коул официално е подписал договор с Манчестър Сити за 2 години.

Карлос Буено и Кристиан Родригес преминават със свободни трансфери от Пенярол (Уругвай) в Пари Сен Жермен.

И аз съм на това мнение,notor1ous!

Пък и той ще е резерва,така че 10 гола ще е добро постижение!

Важното е,че е млад и има потенциал! ;)

На отбор носител на купата на шампионската лига какъвто е Ливърпул му трябваше някой по-добър нападател , като например един Джърмейн Дефо или нещо такова. Дефо си е млад талант!!!!!!! :( :( :(

10 гола в премиершип не са малко, а и основната му задача, ще е да сваля топката за другия нападател, така че ще броим по системата гол + пас...

Георги Марков e приел офертата на гръцки тим. Става дума за Ерготелис, който този сезон е изпаднал във втора дивизия.

Нещо интересно:

Жулио БАПТИЩА от Севиля преминава в Арсенал за 12,5 млн.паунда.

Само до преди месец Баптища се сочеше като сигурно ново попълнение на Барселона

Недей да бъдеш толкова сигурен. Първо за Барса той се натискаше, а те не го искаха, щото е бразилец. Затова идеята беше да играе още един сезон в Севия и да вземе испанско гражданство и тогава да ходи в Барса. Тогава се появи интереса от Арсенал. Предложиха 12м, после 13.7м (да оползотворят парите от Виера) , после 15, но самите Севия им отказваха. Вчера излезе информация, че Звярът е преподписал за още една година. И какво - днес Арсенал го взимат за по-малко пари, отколкото им е било отказано преди? И това ми го казват от Sun? Забрави...всичко е предпоследно...

10 гола в премиершип не са малко, а и основната му задача, ще е да сваля топката за другия нападател, така че ще броим по системата гол + пас...

Как пък решихте каква ще му е задачата.И освен това ще трябва центриране или дълъг пас да го намерят точно и в изгодна позиция,той трябва да вземе високата топка и да я насочи удобна за удар на негов съотборник,ако има такъв в изгодна позиция,после трябва съотборникът му да нанесе хубав удар и да вкара гол.Колко пъти според вас това може да се случи в един сезон.Аз лично съм виждал само 3-4 такива гола.Май ще му е по-лесно да насочва топката направо във вратата.

Подобни ситуации могат да се създават по 5-6 на мач... Едно на 3 мача да влиза и ето ти десетина гола на сезон от тоя тип... Не знам ти, къде си ги гледал, ама хората, които споменах, ако ги помниш де, и Митака и той даде добри примери с Niall Quinn, правеха по много повече от 3-4 гола такива... Специално дуото Quinn-Philips вкарваха по 30тина гола заедно на сезон, от които поне половината по тоя начин.

Как пък решихте каква ще му е задачата.И освен това ще трябва центриране или дълъг пас да го намерят точно и в изгодна позиция,той трябва да вземе високата топка и да я насочи удобна за удар на негов съотборник,ако има такъв в изгодна позиция,после трябва съотборникът му да нанесе хубав удар и да вкара гол.Колко пъти според вас това може да се случи в един сезон.Аз лично съм виждал само 3-4 такива гола.Май ще му е по-лесно да насочва топката направо във вратата.

Ти на практика отричаш една от най-ефективните и полезни схеми в футбола-с таран и по-повратлив нападател да отиграва свалените топки,почти всеки отбор в света се стреми да има поне едно решение за подобни ситуации,така че Крауч е логично попълнение с оглед на ниския среден ръст в отбора до сега.Нещо което се видя много ясно в мачовете от ШЛ! Отделен въпрос е че на Европеиския клубен шампион би прилягал по-добър и доказан футболист,но явно и парите там не са много или по-скоро се кътат незнайно за кога! :)

Robihno в Реал Мадрид за 24 млн евро.

Baptista още не е преминал в Арсенал, но вчера или оня ден шевът на Севиля е отхвърлил оферта от 20 млн. евро. След това обаче са решили да го продадат за да не го загубят догодина за по-малко пари.

Real Madrid have reached a 24 million euro deal to sign striker Robinho from Brazilian club Santos, Spanish state radio said on Thursday. The radio station quoted "reliable Real Madrid sources" as saying that Robinho was now a Real Madrid player.

But a Real Madrid spokesman could not immediately be reached for comment and Robinho's agent Wagner Ribeiro denied the report.

He said no deal had been done yet but told Reuters he was prepared to take the matter to FIFA if no agreement was reached.

The radio report said Real Madrid president Florentino Perez had personally taken the decision to pay 24 million euros required to free Robinho from a buy-out clause tying him to Santos.

Robinho would join a star-studded team at Madrid that includes fellow Brazilian Ronaldo, England captain David Beckham and France's Zinedine Zidane. Real Madrid are currently in China on a pre-season tour.

Spanish media reported earlier on Thursday that Robinho had undergone a medical check-up at a clinic in Sao Paulo prior to signing for Real Madrid.

Sports daily Marca said that the 21-year-old international, who has been the subject of a tug-of-war transfer saga between his club Santos and the Spanish giants, was subjected to a battery of tests under the supervision of Joaquim Grava and Real Madrid chief of medical staff Alfonso del Corral.

One of Brazil's most exciting young talents, Robinho has refused to train with Santos since returning from international duty at the start of the month because he has been angry at their refusal to accept a $25 million offer from Real.

Santos president Marcelo Teixeira has accused Real of making an illicit approach for the player and said that any club wanting to sign him before his contract end in 2008 would have to pay the full $50 million stipulated in his buy-out clause.

If the case goes to FIFA, Robinho is expected to argue it is no longer safe for him to stay in Brazil. Last year, his mother was kidnapped and held for 40 days before being released.

Сигурно е. :D Макар че непонасям Реал е добре за Robinho, че ще играе в Европа и то за един от най-класните отбори.

Хммм, дано. Но аз докато не видя Robihno на стадиона на Реал/си купя негова тениска от шоп-а в Мадрид, няма да съм 100% сигурен, защото не един или два слуха съм чувал :)

Пропадна трансферът на Нихат в ЦСКА (Москва)

Нападателят на турския национален отбор Нихат Кахведжъ иска да подпише нов договор със Реал (Сосиедад), след като трансферът му в ЦСКА (Москва) се провали заради контузията на коляното, съобщава вестник "Марка".

"Имам договор за още една година, но желая да го продължа за още няколко", заяви 25-годишният офанзивен полузащитник.

Нихат скъса кръстни връзки на лявото коляно в началото на годината, но в момента е на път да се възстанови напълно. Въпреки това той стана голмайстор на своя клуб с 13 точни попадения.

А трансферът на Робиньо наистина е факт ;)

Портсмут. Мениджърът на Портсмут Ален Перен привлече под наем за един сезон нападателя на Бенфика Азар Карадаш. 23-годишният норвежец ще трябва да вкарва голове за английския тим, след като почти сигурно нашият Светльо Тодоров ще бъде даден под наем на друг отбор. Новият треньор на Бенфика Ронал Куман обяви, че няма да разчита на Карадаш през новия сезон. След загубеното титулярно място в състава норвежецът от турски произход изяви желание да смени клуба си. Азар бе в полезрението още на Щутгарт и Спартак (Москва), но накрая се оказа в Портсмут.

Това Портсмут е най-неблагодарния отбор...момчето ги класира за Висшата Лига..2 години беше контузен, а сега под наем ..Да им е*а майката...

Edit:

Да, но се представя добре в контролите.А и имат липса от нападатели.Пък и да не е на 19-20 години, че под наем да ходи.

Това Портсмут е най-неблагодарния отбор...момчето ги класира за Висшата Лига..2 години беше контузен, а сега под наем ..Да им е*а майката...

не е точно така. 2 години те му плащат заплата, да не говорим за операции, рехабилитация... Доколкото разбрах искат да го пуснат в някой по-слаб отбор за няколко месеца, за да си върне формата. Пък и новият мениджър сигурно не познава добре качествата му.

Теодорос Загоракис отново ще играе в Гърция

Теодорос Загоракис се завръща в състава на ПАОК. Той подписа договор с клуба за две години.

Капитанът на Гърция Загоракис, който е на 33 години, бе определен за играч номер 1 на Евро 2004 в Португалия, където Гърция спечели титлата.

През миналия сезон Загоракис игра в Болоня. Тимът обаче изпадна от Серия А през миналия сезон и той бе освободен от контракта си, който изтича през юни следващата година.

"Винаги съм искал да се завърна в ПАОК, защото обичам клуба и феновете много ме подкрепят. Няма по-добър избор за мен", заяви Загоракис по време на официалното си представяне като футболист на ПАОК.

Той бе посрещнат от над 3000 фенове на летището в Солун. От тима на ПАОК не съобщиха финансови детайли около сделката, но според медиите в страната той ще получава от около 450 000 евро заплата.

Аилтон подписа за 2 години с тима на Бешикташ

Бразилският нападател Аилтон подписа официално двегодишен договор с Бешикташ. Срокът на контракта е до 30 юни 2007 година с опция за още един сезон.

Турският клуб заплати на Шалке трансферна сума от 3,5 милиона евро за 32-годишния футболист.

Самият Аилтон ще получи през първата година заплата от 1,8 милиона долара плюс бонус за още 100 000 долара, а през втората година ще вземе 1,5 милиона долара.

Както е известно бразилският нападател стана голмайстор на Бундеслигата през 2004-та година, когато с Вердер спечели шампионската титла и купата на страната.

През изминалия сезон той игра с екипа на Шалке, завършил на второ място в германското първенство.

ПАОК завърши на пето място в класирането в Гърция през миналия сезон и си осигури място в турнира за Купата на УЕФА.

Сандер Вестервелд ще подпише договор с Помпи.

Фернандо Баяно e подписал с новия член на примера дивизион Селта.

Фернандо Менегазо от Сиена в Бордо.

Добре познатият в България Лео Лима, особенно на феновете на ЦСКА, следващата година ще играе за Сантош. Лима е собственост на Порто, а в Сантош е отдаден под наем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...