Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Cenata na SWF e ve4e qsna i tq e 21 miliona paunda. Podpisal e za 5 godini s chelsea. Mourinho estestveno e dovolen i spodelq, 4e sled tazi pokupka ima samo oshte 1 ili 2 mesta, kadeto moje da se tarsqt novi popalneniq i dopalva, 4e drugata mu transferna cel e poluzashtitnika na Lyon - Essien.

Mejdu drugoto ot Totnham sashto sa se naduhali za Baptista.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply
Ами дано наистина му потръгне в Челси ;) . Но и цената е доста висока ... успех все пак му пожелавам .

Според мен в Челси с него ще се случи точно това, което се случи и със Скот Паркър, Матея Кежман, Ернан Креспо и др.

Джилярдино е официално в Милан. Обявено е в официалния сайт(засега само в италианската версия, но преведох с бабелфиш и получих бегла представа) :)

Е ми крайно време беше. Бих казал, че този трансфер е страхотна новина.

Милан напражиха страхотен удар с Джилардиньо,след като той вече е с двата крака при тях.Остават само медицинските тестове,но това е само формалност.Може да сме сигурни,че той ще се превърне в следващият Бобо Виери,още повече след като ще се учи от него директно.Макар да съм от Интер му пожелавам много късмет,защото наистина е огромен талант!

Адски много се радвам, че такъв играч, с невероятен потенциал, пристигна в любимия ми тим! :punk

Това ще оформи невероятно нападение, което е само един от плюсовете!

Също, ще разнообрази доста играта на Милан, като тя ще се превърне във флиртуване с топката :love B)

P.S. Много уважавам фенове, като BlaZe^, които НЕ са завистливи, а мислят за цялостната красота на футбола. Вземете за пример, как един фен, може да се радва не само на успехите на неговия тим. 10х, BlaZe^, Respect !

:punk

Ервин Леменс премина от Еспаньол в Олимпиакос със свободен трансфер.

Викториано Ривас “Нано” от Хетафе и Хуан Луис Гомес “Хуанлу” от Нумансия са новите попълнения на Бетис.

Андрес Сан Мартин е преминал от Банфийлд в Ривър Плейт, където трябва да замесни продадения преди врем в Коринтианс Машерано.

Стефан Апиа премина във Фенербахче за 8 милиона евро.

Двама чужденци ще изкарат пробен период в Ботев - 25-годишен десен халф албанец и 20 годишен финландец, роден в България.

Аз не съм доволен от трансфера на Джилардино, защото смятам, че любимците ми Парма му взеха малко пари. 27 млн евро е малко за мен за такъв превъзходен футболист. Винаги съм се чудил как Парма намират все нови и млади таланти и после ги продават за огромни суми (Креспо,Муту,Адриано,Буфон, Мику, Тюрам, Канаваро), но признавам ,че не виждам кой ще замести Джилардино. Милан оформиха страхотно нападение - мечта за всеки отбор. Бих казал най-силното в света.

За другия голям трансфер - Шон Райт-Филипс е много талантлив футболист. Все още не ме е убедил категорично, че е висока класа, но може и това да стане. Очаквах Ман.Сити да го продадат при такава оферта, защото имат спешна нужда от финансиране, поради прекалено много пръснатите средства през последните 2-3 години за прехвалени звезди (Анелка, Фаулър, Макманамън) и слабата им възвращаемост. Вероятно сега се надяват с тези пари да вземат няколко нови футболисти, затова очаквайте съвсем скоро трансфери в посока Сити...

Newcastle vzeha 17 godishniq holandski vratar - Tim Krul, bezplatno. S4ita se, 4e tova shte e noviq Van der Saar.

Celta jelaqt kleberson ot Man Utd i e vazmojno idnite dni da vidim tova kato transfer.

Пфф...как ме е яд,че SWP отиде в Челси!

Не,че Ливърпул имат някъв шанс да го земат,ама Челси мноо ги мразя и точно там не исках да ходи!

Иначе дано Оуен се върне!!!

@sincity - Ами Джила обясни, че ако не го пуснат ще си отиде със свободен трансфер като му свърши договора .. вярваш ли, че искат да изпуснат дори тия 20млн лири :)

Доста нападатели се насъбраха в Милан. Добре, че поне продадоха Томасон, защото с толкова много атакуващи играчи щяха доста от нападателите да са на пейката :(.

Радвам се за Мартин, защото Атлетико е по-добър отбор от Байер и дано да му се дава повече шанс :)

Е колко много са в Милан?

Томасон казваш , че си отишъл (не го знаех)

Креспо е в Челси.Шева и Джилардино,тези ще са твърди титуляри според мен,иначе други не знам :)

Е колко много са в Милан?

Креспо е в Челси.Шева и Джилардино,тези ще са твърди титуляри според мен,иначе други не знам :)

И аз не го знаех, ама го видях в един вестник.

Другите нападатели са Индзаги и Виери. Освен това всеки отбор дава шанс за изява на някой по-млад, така че ако има и такъв стават 5 ;)

И аз не го знаех, ама го видях в един вестник.

Другите нападатели са Индзаги и Виери. Освен това всеки отбор дава шанс за изява на някой по-млад, така че ако има и такъв стават 5 ;)

Е кои са Индзаги и Виери...Индзаги сигурно ще вкара 5 гола през сезона :lol:

Е кои са Индзаги и Виери...Индзаги сигурно ще вкара 5 гола през сезона :lol:

Еми ако го пуснат 5 пъти може и повече да вкара. И 4-мата са супер нападатели. Освен това Индзаги може да направи поне по 1 дузпа на мач ;)

@sincity - Ами Джила обясни, че ако не го пуснат ще си отиде със свободен трансфер като му свърши договора .. вярваш ли, че искат да изпуснат дори тия 20млн лири :)

Може би е така. Знам, че Парма имат нужда от пари незабавно,за да си погасяват дълговете, но все пак според мен Джилардино би трябвало да е по-скъп от Шон Райт-Филипс, най-малкото защото е нападател, а и е доста по-добър.

Всички по-големи трансфери ги пиша в първия пост на темата.

Последните новини:

32-годишният нападател на Шалке 04 Аилтон е пред трансфер в Бешикташ.

Десният бек на Бенфика и португалския национален отбор Мигуел е поредното ново попълнение на Валенсия.

Бившият централен защитник на Италия Никола Легроталие вече е играч на Сиена, след като се провали тотално в Ювентус, а те дадоха доста пари за него.

Пфф...как ме е яд,че SWP отиде в Челси!

Не,че Ливърпул имат някъв шанс да го земат,ама Челси мноо ги мразя и точно там не исках да ходи!

Иначе дано Оуен се върне!!!

Ne bih se nadqval... Liverpool kupuvat Peter Crouch za ~ 7 miliona paunda. S tolkova napadateli na Rafa Benitez samo do Owen shte mu e, koito mejdudrugoto shte struva okolo 20 miliona paunda.

Manchester united puk kupuvat Ben Foster, vratar (ve4e bivsh) na Stoke City.

Ливърпул желае да привлече Естебан от Реал. - Това НЕ е Камбиасо. Този бил млад , талантлив аматьор (мисля че 16 годишен). Играл за "C" отбора на Реал в 3-та дивизия

Ливърпул желае да привлече Естебан от Реал. - Това НЕ е Камбиасо. Този бил млад , талантлив аматьор (мисля че 16 годишен). Играл за "C" отбора на Реал в 3-та дивизия

Не че нещо ама Камбиасо по принцип не е ли в Интер :confused

Не че нещо ама Камбиасо по принцип не е ли в Интер :confused

Еми да де. Но нали преди играеше за Реал , а аз имам едни приятели дето още не знаят и затова казвам да не се бъркате.

Агенция Фокус съобще, че в официалният сайт на Волфсбург се е появила информация, че Мартин Петров е преминал в Атлетико! Аз реших лично да проверя, но в английската версия все още няма такава статия. Предполагам, че от focus-sport говорят за това, но статията е на немски.... т.е. търси се преводач :D

Агенция Фокус съобще, че в официалният сайт на Волфсбург се е появила информация, че Мартин Петров е преминал в Атлетико! Аз реших лично да проверя, но в английската версия все още няма такава статия. Предполагам, че от focus-sport говорят за това, но статията е на немски.... т.е. търси се преводач  :D

Не ти трябва преводач. Трансферът е сигурен. Няма мърдане.

Ветеранът Анди Коул премина от Фулъм в Ман.Сити. Нали споменах по-горе, че очаквам трансфери в Сити след продажбата на Райт-Филипс. Ще има и още най-вероятно. За мен Коул е най-големият голмайстор на Премиършип след Шиърър, но вече е далече от добрите си години. Жалко.

Ливърпул ме изненадаха леко с привличането на Крауч. Посредствен играч за мен. 7 млн паунда???? Тия луди ли са??

Аз не мога да открия приликите. А пък според мен Peter Crouch e супер полезен играч. Един такъв кол слагаш отпред да сваля изсипани топки и това ти прави половината голове за сезона...стига да е наистина добър. Аз го наблюдавам вече около 4-5 години и момчето навсякъде го броят за некадърно, но най-накрая се намери вездесъщият Harry Redknapp да му даде шанс и той веднага стана голмайстор на отбора си... Едно време такъв тип играч беше Jostein Flo, че и малкия му брат също...много добре се справяха. Сещам се сега и за Keneth Andrson...абе никак не е зле да имаш такъв играч. Върши добра работа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...