Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

"Ас": Мартин Петров е играч на Атлетико (М)

Дългоочакваният трансфер на Мартин Петров в Атлетико (М) е на път да се осъществи.

Ръководството на испанския тим е получило зелена светлина от Волфсбург да финализира преминаването на българския национал на "Висенте Калдерон", съобщава вестник "Ас".

В столичния клуб вчера са получили факс, в който се съобщава, че немците приемат гаранциите за плащането на сумата на трансфера и така Мартин Петров ще премине в Атлетико официално следващия понеделник.

Трансферът на бившия играч на ЦСКА и Сервет от Волфсбург в Атлетико се превърна в истински сапунен сериал с начало 3 декември миналата година.

Тогава спортният директор на "дюшекчиите" Тони Муньос обяви, че клубът има интерес към Петров и двата клуба започнаха преговори, които завършиха едва вчера.

Самият футболист се съгласи да заиграе на "Висенте Калдерон" още през януари. Волфсбург твърдо отхвърляше тази възможност и спъваше преговорите с прекалено големи финансови претенции.

Все пак желанието на 26-годишния футболист, който обяви, че е готов дори да се откаже от 15 % процента, които му се полагат по трансфера, надделя и сделката се осъществи.

А,дано !

Летните трансфери на Острова

Интересен трансфер - Тарибо Уест от Ал Араби в Плимут. Плимут имаха нужда от опитен защитник, защото това беше едно от слабите им звена и ето че получиха такъв. Още повече за без пари. Интересен е фактът, че играч се завръща от изтока в Англия :).

"Ас": Мартин Петров е играч на Атлетико (М)

Дългоочакваният трансфер на Мартин Петров в Атлетико (М) е на път да се осъществи.

Ръководството на испанския тим е получило зелена светлина от Волфсбург да финализира преминаването на българския национал на "Висенте Калдерон", съобщава вестник "Ас".

В столичния клуб вчера са получили факс, в който се съобщава, че немците приемат гаранциите за плащането на сумата на трансфера и така Мартин Петров ще премине в Атлетико официално следващия понеделник.

Трансферът на бившия играч на ЦСКА и Сервет от Волфсбург в Атлетико се превърна в истински сапунен сериал с начало 3 декември миналата година.

Тогава спортният директор на "дюшекчиите" Тони Муньос обяви, че клубът има интерес към Петров и двата клуба започнаха преговори, които завършиха едва вчера.

Самият футболист се съгласи да заиграе на "Висенте Калдерон" още през януари. Волфсбург твърдо отхвърляше тази възможност и спъваше преговорите с прекалено големи финансови претенции.

Все пак желанието на 26-годишния футболист, който обяви, че е готов дори да се откаже от 15 % процента, които му се полагат по трансфера, надделя и сделката се осъществи.

А,дано !

Тея нямат спирка :wacko: . Това сигурно е 5тата новина , която излиза в рамките на 2 дена за този трансфер :lol:

Unofficial: Vieira Agrees To Join Juve!

тва ако са потвърди и ..... :)

Потвърди се... за 18 милиона Лири... Вече е играч на Нашия Отбор...

Forza Juveeeeeeee

Unofficial: Vieira Agrees To Join Juve!

тва ако са потвърди и ..... :)

Не му е там мястото според мен. Много добър играч, но често се контузва и тези контузии ще зачестяват и ще се обаждат, поради възрастта му.Поредният хитър ход на Венгер. Той винаги продава навреме. Арсенал ще му вземат много добри пари, а Юве никога няма да си изплатят инвестицията. Но те са богат отбор и могат да си го позволят, от друга страна.

Потвърди се... за 18 милиона Лири... Вече е играч на Нашия Отбор...

Forza Juveeeeeeee

E браво на Арсенал! За 29 годишен играч 18 милиона лири си е удар! Това като, че ли е най-големият трансфер на лятото.

мале какъв тандем с Недвед ще заформят в средата на терена...

Ми на обща възраст около 64-65 :D Всъщност очаквам по-скоро дуетът да се заформи между Емерсон и Виера, защото те ще играят заедно в центъра на терена и ще вършат цялата мръсна работа. Но едно е сигурно с тази селекция очакванията към Ювентус ще са огромни.

Турският национал Емре Белозоглу вече е футболист на Нюкасъл.

Вече официално Емре е част от отбора на Нюкасъл, подписал е договор за 5 години. Надявам се да си възвърне старата форма и има много успехи, защото е (беше) много добър и все още е млад. Жалко, че Манчини не му даде достатъчно време....

Реал дава Роналдо и 50 милиона евро за Адриано

Ръководството на Реал (М) отправи шокираща оферта към Интер за бразилския нападател Адриано.

Според информация на "Gazzetta dello sport" "кралският" клуб е готов да даде 50 милиона евро плюс Роналдо на "нерадзурите".

Самият Роналдо е склонен да се завърне в италианския гранд от Милано, което би улеснило подобна схема на трансфера.

Преди няколко дни аржентинският футболист на Реал Сантяго Солари премина в Интер. В същото време има вероятност Луиш Фиго и Валтер Самуел също да поемат по линията "Сантяго Бернабеу"-"Сан Сиро".

Друга новина от щаба на Интер е, че отборът се бори на трансферния пазар с градския си съперник Милан за подписа на нападателя на Рома Антонио Касано. Младият талант беше дал дума, че ще премине в Ювентус, но интересът на двата милански гранда поставят трансфера под въпрос.

Нееее !!!

Реал дава Роналдо и 50 милиона евро за Адриано

Ръководството на Реал (М) отправи шокираща оферта към Интер за бразилския нападател Адриано.

Според информация на "Gazzetta dello sport" "кралският" клуб е готов да даде 50 милиона евро плюс Роналдо на "нерадзурите".

Самият Роналдо е склонен да се завърне в италианския гранд от Милано, което би улеснило подобна схема на трансфера.

Преди няколко дни аржентинският футболист на Реал Сантяго Солари премина в Интер. В същото време има вероятност Луиш Фиго и Валтер Самуел също да поемат по линията "Сантяго Бернабеу"-"Сан Сиро".

Друга новина от щаба на Интер е, че отборът се бори на трансферния пазар с градския си съперник Милан за подписа на нападателя на Рома Антонио Касано. Младият талант беше дал дума, че ще премине в Ювентус, но интересът на двата милански гранда поставят трансфера под въпрос.

Нееее !!!

Нееееееееееееееее .... не и Адриано :(

Abe gluposti...tova sa insinuacii. Takava novina nqma nito v edin uvajavan site za sportni novini. Parvo Ronaldo sam siguren, 4e izobshto ne iska da se vrashta v Inter kadeto go izpratiha s vikove predatel. 2ro Real shte kupqt Robinho, koito otnovo e otcustval ot trenirovka sta4kuvaiki, 4e ne go puskat v Real vapreki predvaritelnata dogovorka. I 3to na site-a na "Gazzetta delo sport" izobshto nqma takava novina.

Не съм съгласен с вас, че Виера няма да може да играе добре в Италия и че транферът е удар за Арсенал. Според мен е обратното. Миналата година можеха да го продадат на Реал за около 30м паунда, а сега го дават за 13.75м. Това и половината не е, а Виера им е най-важният играч заедно с Пирес и Анри. Моите уважения към Фламини и Жилберто Силва, но те хич няма да могат да го заместят и това трябва да му е ясно на Венгер, особено след като се махна и Еду, та очаквам Арсенал да купят някой дефанзивен халф за заместник и уж да излезнат на сметка с парите. Дали обаче ще излезнат на сметка като игра...ще видим. А и друго - Виера не е толкова дърт бе...29 години...та Рой Кийн е на 34 почти, а вижте още какъв звяр е. Е, и при него започна големият спад, но това са ако не 5 то поне 4 години пред Виера, а аз него го слагам в тая класа... Абе времето ще покаже. Според мен Ювентус минаха метър, но аз съм доволен, защото очаквам това да разстрои Арсенал...сега остава само и Пирес да си тръгне...

Не съм съгласен с вас, че Виера няма да може да играе добре в Италия и че транферът е удар за Арсенал. Според мен е обратното. Миналата година можеха да го продадат на Реал за около 30м паунда, а сега го дават за 13.75м. Това и половината не е, а Виера им е най-важният играч заедно с Пирес и Анри. Моите уважения към Фламини и Жилберто Силва, но те хич няма да могат да го заместят и това трябва да му е ясно на Венгер, особено след като се махна и Еду, та очаквам Арсенал да купят някой дефанзивен халф за заместник и уж да излезнат на сметка с парите. Дали обаче ще излезнат на сметка като игра...ще видим. А и друго - Виера не е толкова дърт бе...29 години...та Рой Кийн е на 34 почти, а вижте още какъв звяр е. Е, и при него започна големият спад, но това са ако не 5 то поне 4 години пред Виера, а аз него го слагам в тая класа... Абе времето ще покаже. Според мен Ювентус минаха метър, но аз съм доволен, защото очаквам това да разстрои Арсенал...сега остава само и Пирес да си тръгне...

И аз не намирам много голям смисъл в трансфера :( . За толкова ценен (според мен един от най-важните в отбора /казвам го като привърженик на Арсенал/ играч) такава сума :( . Сега както каза GeorgiK остава и Анри да бъде продаден и вече не знам . :(

Бившият нападател на Валенсия,Атлетико Мадрид,Болтън и Сантандер Салва Байеста премина в Малага. 30-годишният голмайстор подписа 4-годишен договор с клуба,където вече веднъж е играл.

Енцо Мареска премина от Ювентус в испанския Севиля за 3мл евро. Халфът не попада в сметките на Капело и миналата година игра под наем във Фиорентина. Той е третото попълнение на андалусийците за лятото след вратаря Андрес Палоп и Луиш Фабиано...

Плеймейкърът на Удинезе Давид Писаро премина в Интер. Чилиецът за мен е отличен играч.

Голмайсторът на мексиканския национален отбор Харед Борхети е вече официално играч на Болтън. Ветеранът е типично попълнение в стил Сам Алардайс. Той винаги купува доказани играчи, които са уж преминали зенита на кариерата се. Като пример мога да дам Окоча, Спийд, Йеро,Кампо, Кандела, Лес Фердинанд и някои други.

Аз доколкото знам Бишчан е вече играч на Щутгарт и ще бъде даден под наем на Панатинайкос, но не съм 100 сигурен.

Лука Тони вече играе във Фиорентина. Трансферът е на стойност 6,75м лири. Да им е честит.

Защитникът на Реал Борха ще играе тази година под наем в Майорка.

Междувременно Горан Пандев подписа договор за две години с Удинезе. Той обаче влиза в сила от 1 януари 2006. Първата половина на сезона той ще остане в Лацио, където е преотстъпен от Интер. Интер уж се правиха, че ще си го взимат, а сега го продават на трети клуб...иди ги разбери...а иначе не са тъпи деца - чувам, че искат да взимат Венсан Компани...

И аз не намирам много голям смисъл в трансфера :( . За толкова ценен (според мен един от най-важните в отбора /казвам го като привърженик на Арсенал/ играч) такава сума :( . Сега както каза GeorgiK остава и Анри да бъде продаден и вече не знам . :(

Не забравяйте за младия Фабрегас,много скоро цената му ще надскочи тази на Виера.

Фабрегас Солер е по-скоро офанзивен, отколкото дефанзивен халф. А и има много време да се развива, за да се определи точно мястото му на терена. Все още е на 16-17 години, а за поста дефанзивен халф се иска и опит. Изобщо не го брой него да може да замести Виера.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...