Jump to content
BulForum.com

Outlook Express

b0r3d

Recommended Posts

Значи след една година се сетих , че мога да си конфигурирам екпреса , само че като си гледам догова никъде немога да си видя насторийките за поп3 и смтп . Да не говорим че никъде не видях да имам юзер име и т.н ... Хайиде някой да помогне да го конфигурирам .

Поздрави :punk

P.S Добре само Смтп сървъра ми трябва на евроком , че немога да го намеря .. :P

Значи след една година се сетих , че мога да си конфигурирам екпреса , само че като си гледам догова никъде немога да си видя насторийките за поп3 и смтп . Да не говорим че никъде не видях да имам юзер име и т.н ... Хайиде някой да помогне да го конфигурирам .

Поздрави  :punk

P.S Добре само Смтп сървъра ми трябва на евроком , че немога да го намеря ..  :P

smtp.evrocom.net

pop3.evrocom.net ;)

btw първо трябва да се обадиш на съпорта, за да ти създадът акаунт.

А юзер наме за еврокома от къде да си намеря , иначе мерси :P

Edit. Дам по = късно ти видях едитнатия пост.. Мерси :blink: :P :)

Постът е малко ОФФ, но...

ако не стане/не ти се занимава, може да ползваш FREE POP3 достъпа на GMail (както правя аз B) )

...на 365036 ще ти отговорят....

Едит. И аз.

не беше ли 63 50 63

Постът е малко ОФФ, но...

ако не стане/не ти се занимава, може да ползваш FREE POP3 достъпа на GMail (както правя аз B) )

всеки ли може да си направи поща в gmail???

всеки ли може да си направи поща в gmail???

Амм, не, значи трябва някой, който вече има (независимо как се е сдобил :laughing1:), да прати "покана" на твоя и-мейл (примерно на АБВ) - и от там нататък си създаваш пощата сам.

Потърси из форума, имаше тема, където се раздават покани. Ако не - пиши ЛС.

П.П. Много е лудо да си ползваш Outlook-чето, просто се влюбих в него :wub: .

Амм, не, значи трябва някой, който вече има (независимо как се е сдобил  :laughing1:), да прати "покана" на твоя и-мейл (примерно на АБВ) - и от там нататък си създаваш пощата сам.

П.П. Много е лудо да си ползваш Outlook-чето, просто се влюбих в него  :wub: .

Дам много лесно и бързо се работи , аз също използвам поп на друг майл , само че там искаха за смтп да използвам на доставчика си , затова питах .

Поздрави :punk

Амм, не, значи трябва някой, който вече има (независимо как се е сдобил  :laughing1:), да прати "покана" на твоя и-мейл (примерно на АБВ) - и от там нататък си създаваш пощата сам.

П.П. Много е лудо да си ползваш Outlook-чето, просто се влюбих в него  :wub: .

И аз дълги години ползвах Аутлук, и не ми е създавал проблеми, наистина е много по-удобно от уеб интерфейса, без никакво съмнение. Обаче аз от половин година вече използвам Mozilla Thunderbird, така че препоръчвам ти да я пробваш, по-сигурна е най-малкото защото не ползва енджина на ИЕ ;)

а да ви питам на мозила тъндърбърд дали нема някъв начи като ми копира пощата от гмаил да ми копира пак така на конверсейшъни че съм си свикнал иначе са много писмата а в гмаил имам например 1 конверсейшън от 50 писма в тъндрбърд са си 50 писма и така не ме кефи та некви идеи може ли и в тъндърбърд да са на конверсейшъни ?

Момчета някой има ли проблем със SMTP сървъра на евроком , защото при мен не иска да праща съобщения , като го ползвам... , a пък ми го пингва ?!?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...