b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Значи след една година се сетих , че мога да си конфигурирам екпреса , само че като си гледам догова никъде немога да си видя насторийките за поп3 и смтп . Да не говорим че никъде не видях да имам юзер име и т.н ... Хайиде някой да помогне да го конфигурирам . Поздрави P.S Добре само Смтп сървъра ми трябва на евроком , че немога да го намеря .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Значи след една година се сетих , че мога да си конфигурирам екпреса , само че като си гледам догова никъде немога да си видя насторийките за поп3 и смтп . Да не говорим че никъде не видях да имам юзер име и т.н ... Хайиде някой да помогне да го конфигурирам . Поздрави P.S Добре само Смтп сървъра ми трябва на евроком , че немога да го намеря .. <{POST_SNAPBACK}> smtp.evrocom.net pop3.evrocom.net btw първо трябва да се обадиш на съпорта, за да ти създадът акаунт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 А юзер наме за еврокома от къде да си намеря , иначе мерси Edit. Дам по = късно ти видях едитнатия пост.. Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 ...на 365036 ще ти отговорят.... Едит. И аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Постът е малко ОФФ, но... ако не стане/не ти се занимава, може да ползваш FREE POP3 достъпа на GMail (както правя аз ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 ...на 365036 ще ти отговорят.... Едит. И аз. <{POST_SNAPBACK}> не беше ли 63 50 63 Постът е малко ОФФ, но...ако не стане/не ти се занимава, може да ползваш FREE POP3 достъпа на GMail (както правя аз ) <{POST_SNAPBACK}> всеки ли може да си направи поща в gmail??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 всеки ли може да си направи поща в gmail??? <{POST_SNAPBACK}> Амм, не, значи трябва някой, който вече има (независимо как се е сдобил ), да прати "покана" на твоя и-мейл (примерно на АБВ) - и от там нататък си създаваш пощата сам.Потърси из форума, имаше тема, където се раздават покани. Ако не - пиши ЛС. П.П. Много е лудо да си ползваш Outlook-чето, просто се влюбих в него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 Амм, не, значи трябва някой, който вече има (независимо как се е сдобил ), да прати "покана" на твоя и-мейл (примерно на АБВ) - и от там нататък си създаваш пощата сам.Потърси из форума, имаше тема, където се раздават покани. Ако не - пиши ЛС. П.П. Много е лудо да си ползваш Outlook-чето, просто се влюбих в него . <{POST_SNAPBACK}> Дам много лесно и бързо се работи , аз също използвам поп на друг майл , само че там искаха за смтп да използвам на доставчика си , затова питах . Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Амм, не, значи трябва някой, който вече има (независимо как се е сдобил ), да прати "покана" на твоя и-мейл (примерно на АБВ) - и от там нататък си създаваш пощата сам.Потърси из форума, имаше тема, където се раздават покани. Ако не - пиши ЛС. П.П. Много е лудо да си ползваш Outlook-чето, просто се влюбих в него . <{POST_SNAPBACK}> И аз дълги години ползвах Аутлук, и не ми е създавал проблеми, наистина е много по-удобно от уеб интерфейса, без никакво съмнение. Обаче аз от половин година вече използвам Mozilla Thunderbird, така че препоръчвам ти да я пробваш, по-сигурна е най-малкото защото не ползва енджина на ИЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 а да ви питам на мозила тъндърбърд дали нема някъв начи като ми копира пощата от гмаил да ми копира пак така на конверсейшъни че съм си свикнал иначе са много писмата а в гмаил имам например 1 конверсейшън от 50 писма в тъндрбърд са си 50 писма и така не ме кефи та некви идеи може ли и в тъндърбърд да са на конверсейшъни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 Момчета някой има ли проблем със SMTP сървъра на евроком , защото при мен не иска да праща съобщения , като го ползвам... , a пък ми го пингва ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.