stoian88 Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Tarsq mishka do 5lv ako moje da ima i scroll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ми тя чисто нова със скрол е 5 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 Moje i po evtina nqkade kam 2-3lv ili ako nqkoi ima i za 1lv 6te sam dovolen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ето тук: предлагам Мишки PS2: Microsoft Scroll- 5 лв., Unitec Optical - 5 лв., други Scroll- 2 лв., други 2 бут/без скрол - 2 бр. за 1 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 Ето тук: предлагам <{POST_SNAPBACK}> A 6te moje6 li da mi dade6 snimki na opti4nata. I da dae6 pove4e info za neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 A 6te moje6 li da mi dade6 snimki na opti4nata. I da dae6 pove4e info za neq <{POST_SNAPBACK}> абе пич човека ти предлага - какви изисквания имаш за оптична мишка за 5 лв. иди и си харесай Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Горните три са обикновените двубутонни Следващите две са обикновени +Scroll от долния ред - лявата и средната са оптични, дясната е Microsoft+Scroll Оптичните са: Unitec CM-5088 Dexxa M-SBC76 Повече инфо: предполагам питаш как работи оптичната мишка - виж тук: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 Ne men me interesuva6e za opti4nite na kolko vreme sa i da sa v otli4no sastoqnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 С риск да си навлека още някой % ще кажа, че и аз като ходя да си купувам дюнер винаги подробно разпитвам от какво животно е месото, колко годишно е било, дали е пасло на екологични пасища и какво е било настроението му преди да го заколят. Абе пич, човекът беше достатъчно коректен да ти обясни, да ти сложи снимка и цените на мишките му са колкото едно ядене. Освен това не вярвам да продава развалени мишки, защото щеше да си каже ако имат проблеми. А ти като искаш оптична мишка в идеално състояние искай от майка си и баща си 20 лева и си купи от магазина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Midex , мерси приятелю, влизаш в списъка ми с готини хора. Просто ми беше интересно докъде ще стигне момчето в разпитването си, ама стига толкова !!! Думите ти са все едно взети от мойта уста, надявам се модераторите да не те наказват, нека считат че аз съм ги казал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 Dove4era 6te ti kaja dali 6te vzema opti4nata ili microsofta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Midex , мерси приятелю, влизаш в списъка ми с готини хора. Просто ми беше интересно докъде ще стигне момчето в разпитването си, ама стига толкова !!! Думите ти са все едно взети от мойта уста, надявам се модераторите да не те наказват, нека считат че аз съм ги казал. <{POST_SNAPBACK}> Моят съвет е който може да вземе майкрософт-ската - уникално удобна е... Ако нямах вече 4 мишки в шкафчето зад мен можеше и аз да я взема. Оптична е хубаво да бъде мишката, но е по-важно да е удобна и да пасва добре на ръката. Моята вече се поизтърка (MS IntelliMouse Explorer) и скоро ще си търся нова... ако някой се сети за някоя особено хубава да ми прати Л.С. (без горна граница на цената, въпреки че над $150 за мишка няма да дам... за тази май бях платил $70 на АКТ преди 4-5 години - тъкмо бяха я пуснали на пазара тогава) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 6te vzema opti4nata unitec. Pi6i PM da se razberem koga i kade da se sre6tnem. A ako moje iskam i da q izprobvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 24, 2005 Author Share Posted May 24, 2005 Zakriite temata!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Аз мога да ти дам също.Със скрол е.Иначе моята мишка си има дискетка и софтуер.хаахах!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 A we ti ne4ete6 li we. Ve4e si namerih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.