Jump to content
BulForum.com

Tarsq mishka

Recommended Posts

A 6te moje6 li da mi dade6 snimki na opti4nata. I da dae6 pove4e info za neq

абе пич човека ти предлага - какви изисквания имаш за оптична мишка за 5 лв.

иди и си харесай

Mouse.JPG

Горните три са обикновените двубутонни

Следващите две са обикновени +Scroll

от долния ред - лявата и средната са оптични, дясната е Microsoft+Scroll

Оптичните са:

Unitec CM-5088

Dexxa M-SBC76

Повече инфо: предполагам питаш как работи оптичната мишка - виж тук: ;)

С риск да си навлека още някой % ще кажа, че и аз като ходя да си купувам дюнер винаги подробно разпитвам от какво животно е месото, колко годишно е било, дали е пасло на екологични пасища и какво е било настроението му преди да го заколят. Абе пич, човекът беше достатъчно коректен да ти обясни, да ти сложи снимка и цените на мишките му са колкото едно ядене. Освен това не вярвам да продава развалени мишки, защото щеше да си каже ако имат проблеми. А ти като искаш оптична мишка в идеално състояние искай от майка си и баща си 20 лева и си купи от магазина! :angry:

Midex , мерси приятелю, влизаш в списъка ми с готини хора. Просто ми беше интересно докъде ще стигне момчето в разпитването си, ама стига толкова !!! Думите ти са все едно взети от мойта уста, надявам се модераторите да не те наказват, нека считат че аз съм ги казал. :beerchug

Midex , мерси приятелю, влизаш в списъка ми с готини хора. Просто ми беше интересно докъде ще стигне момчето в разпитването си, ама стига толкова !!! Думите ти са все едно взети от мойта уста, надявам се модераторите да не те наказват, нека считат че аз съм ги казал.  :beerchug

Моят съвет е който може да вземе майкрософт-ската - уникално удобна е... Ако нямах вече 4 мишки в шкафчето зад мен можеше и аз да я взема. Оптична е хубаво да бъде мишката, но е по-важно да е удобна и да пасва добре на ръката.

Моята вече се поизтърка (MS IntelliMouse Explorer) и скоро ще си търся нова... ако някой се сети за някоя особено хубава да ми прати Л.С. (без горна граница на цената, въпреки че над $150 за мишка няма да дам... за тази май бях платил $70 на АКТ преди 4-5 години - тъкмо бяха я пуснали на пазара тогава)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...