Botev1912 Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Голяма работа.. Какво значение има скоростта? Пускаш го там да се сваля и това е. Кои знае какво имате за сваляне... Дали филма ще се свали за два часа или за дванадесет?? все тая. <{POST_SNAPBACK}> да бе, нали за 1 или за 12 хич няма разлика, само дето ако тръгнеш да сваляш повече неща и като се пенсионираш може и да са се свалили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Голяма работа.. Какво значение има скоростта? Пускаш го там да се сваля и това е. Кои знае какво имате за сваляне... Дали филма ще се свали за два часа или за дванадесет?? все тая. <{POST_SNAPBACK}> не е...щото за 1 нощ ще свалиш 3 филма,не 1 примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 aз от много сваляне ся имам 80ГБ филми и няма изгледи да ги изгледам скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Голяма работа.. Какво значение има скоростта? Пускаш го там да се сваля и това е. Кои знае какво имате за сваляне... Дали филма ще се свали за два часа или за дванадесет?? все тая. <{POST_SNAPBACK}> Да бе да. То за мен не е кой знае какво, има хора които свалят доста повече, но е изнервящо. Да чакаш да ти се свали един филм 12 часа и то при положение че е само 1 диск. И ако през това време ми трябва да сваля и някои други мр3-ки, времето се увеличава с доста и за двете. Не дай си боже да ми се наложи да свалям и някоя игра и да ми трябва спешно. А бе, изнервящо си е.aз от много сваляне ся имам 80ГБ филми и няма изгледи да ги изгледам скоро. <{POST_SNAPBACK}> По-добре е да ги имаш, отколкото да се чудиш кога ще се свалят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Малиии. А случайно да сте забелязали някакви аномалии в ДС++?? В момента като свалят от мен, ъплоуда ми зпочва от 1,19МВ и за около 2 минути ми пада до 12КВ/с и не пада, а постоянно играе между 12 и 18 КВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Малиии. А случайно да сте забелязали някакви аномалии в ДС++?? В момента като свалят от мен, ъплоуда ми зпочва от 1,19МВ и за около 2 минути ми пада до 12КВ/с и не пада, а постоянно играе между 12 и 18 КВ. <{POST_SNAPBACK}> Ми да аз одеве забелязах една аномалия свалях с 9-12 К а от мен с 1-3 К... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Ми да аз одеве забелязах една анмалия свалях с 9-12 К а от мен с 1-3 К... <{POST_SNAPBACK}> Да и аз дърпам с по 1-3 К Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.