Jump to content
BulForum.com

Промени в скоростта

w00x

Recommended Posts

Голяма работа.. Какво значение има скоростта? Пускаш го там да се сваля и това е. Кои знае какво имате за сваляне...

Дали филма ще се свали за два часа или за дванадесет?? все тая.

да бе, нали за 1 или за 12 хич няма разлика, само дето ако тръгнеш да сваляш повече неща и като се пенсионираш може и да са се свалили

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply
Голяма работа.. Какво значение има скоростта? Пускаш го там да се сваля и това е. Кои знае какво имате за сваляне...

не е...щото за 1 нощ ще свалиш 3 филма,не 1 примерно :D

Да бе да. То за мен не е кой знае какво, има хора които свалят доста повече, но е изнервящо. Да чакаш да ти се свали един филм 12 часа и то при положение че е само 1 диск. ;) И ако през това време ми трябва да сваля и някои други мр3-ки, времето се увеличава с доста и за двете. Не дай си боже да ми се наложи да свалям и някоя игра и да ми трябва спешно. :wacko: А бе, изнервящо си е.
aз от много сваляне ся имам 80ГБ филми и няма изгледи да ги изгледам скоро.

По-добре е да ги имаш, отколкото да се чудиш кога ще се свалят. ;)

Малиии. А случайно да сте забелязали някакви аномалии в ДС++?? :woot В момента като свалят от мен, ъплоуда ми зпочва от 1,19МВ и за около 2 минути ми пада до 12КВ/с и не пада, а постоянно играе между 12 и 18 КВ. :punk

Малиии. А случайно да сте забелязали някакви аномалии в ДС++?? :woot В момента като свалят от мен, ъплоуда ми зпочва от 1,19МВ и за около 2 минути ми пада до 12КВ/с и не пада, а постоянно играе между 12 и 18 КВ. :punk

Ми да аз одеве забелязах една аномалия свалях с 9-12 К а от мен с 1-3 К... :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...