chitko Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Абе никои не ти говори за аванта бре. Аз не се оплаквам от нета ми ви се чудя на вас "дървените философи" - то ранга ти говори няма кво да се обяснявам повече..намирайте си жени там знам ли какво вместо само да се чудите кво да постнете в форума.. и бтв вземи си оправи малко сайта на TУ че като го гледам е срам за всички учащи там Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Абе никои не ти говори за аванта бре. Аз не се оплаквам от нета ми ви се чудя на вас "дървените философи" - то ранга ти говори няма кво да се обяснявам повече..намирайте си жени там знам ли какво вместо само да се чудите кво да постнете в форума.. и бтв вземи си оправи малко сайта на TУ че като го гледам е срам за всички учащи там <{POST_SNAPBACK}> /off Предложи нещо по-добро /off Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Абе никои не ти говори за аванта бре. Аз не се оплаквам от нета ми ви се чудя на вас "дървените философи" - то ранга ти говори няма кво да се обяснявам повече..намирайте си жени там знам ли какво вместо само да се чудите кво да постнете в форума.. и бтв вземи си оправи малко сайта на TУ че като го гледам е срам за всички учащи там <{POST_SNAPBACK}> Ами то не на празно ми е такъв ранга. Ако те е яд това си е твой проблем. Сайта не съм го направил за да "плакне окото", а за далеч по-други цели. Или ти неможеш да четеш. Пък и не ми е това работата да правя по цял ден. Ако имаш искаш да кажеш нещо информативно и вярно по темата или някаква идея заа сайта можеш да я предложиш, а не само да приказваш (втрото може и на РМ). Аз за момента нищо полезно не съм видял от този сайт, така че ако искам мога и да си го затворя. ЕДИТ: То май ти имаш нужда от жена. Отдавна май не си правил с..с, много си злобен нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Ако имаш искаш да кажеш нещо информативно и вярно по темата или някаква идея заа сайта можеш да я предложиш, а не само да приказваш (втрото може и на РМ). Хмм радвам се, че все пак има надежда за теб и сам достигна до посланието което исках да ти кажа одавна. За неразбралите куотнато е. Погледни си повечето постове и се замисли кои спами и кои не. Не завиждам защото влизам в форума само при проблеми и трупането на мнения не ми е цел Колкото за жената - намерил съм си най-прекрасната и съм с нея максимално дълго през денонощието Пиши колкото искаш след това няма да ме има за да го чета..а и не ми се занимава с такива индивиди като теб за които мога да цитирам много реплики и точни описания на Остап Бендер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Затварям темата заради личните спорове. Ако имате такива ползвайте ПМ, така няма да падате в очите на хората и няма да НИ се иска да ви попсуваме ... Ще я отворя пак като страстите утихнат. *********************************** OPENED. Предупреждавам, че всеки, който започне да се заяжда и да си спори като горните двама ще получи предупреждение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Ne! az zabelqzvam kak s vseki izminal den ka4estvoto na interneta se ponijava vse pove4e i pove4e i stava po-gaden i po-gaden Osobeno ve4erno vreme napravo po6turqvam! Nito v irc moje da se sedi,prez 5 min ima prekasvaniqna interneta.nito saitove mogat da se otvorqt,nito da svali6 ne6to kato horata.Prosto tova e vsqka ve4er! Interneta e stanal ujasen napravo.ama prez nqma i 5 min. i bufff...interneta spira za 1-2 min. i pak tragva i sled 5 min. pak spira...mnogo gadno! napravete ne6to po vaprosa molq vi se tova ne se trae!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 Ne! az zabelqzvam kak s vseki izminal den ka4estvoto na interneta se ponijava vse pove4e i pove4e i stava po-gaden i po-gaden Osobeno ve4erno vreme napravo po6turqvam! Nito v irc moje da se sedi,prez 5 min ima prekasvaniqna interneta.nito saitove mogat da se otvorqt,nito da svali6 ne6to kato horata.Prosto tova e vsqka ve4er! Interneta e stanal ujasen napravo.ama prez nqma i 5 min. i bufff...interneta spira za 1-2 min. i pak tragva i sled 5 min. pak spira...mnogo gadno! napravete ne6to po vaprosa molq vi se tova ne se trae!!! кой ти е доставчика? каква ти е тарифата? при мен такива проблеми няма или ако има.. не са през 5 минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Това за IRC-то е от глупавите съвръви на UniBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 w00x Evrocom mi e dostav4ika i sam na D tarifa.i nikoi da ne mi kazva 4e e ot server-ite na IRC 6toto sq kato pusna da svalqm ne6to i gledam kak za nqkolko minuti spira da se svalq(na cqlo spira net-a) i posle pak tragva,i pak spira i pak tragva........! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 w00x Evrocom mi e dostav4ika i sam na D tarifa.i nikoi da ne mi kazva 4e e ot server-ite na IRC 6toto sq kato pusna da svalqm ne6to i gledam kak za nqkolko minuti spira da se svalq(na cqlo spira net-a) i posle pak tragva,i pak spira i pak tragva........! твой си е проблема.... за това се обади на потдръжката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Не е само негов... Като ми разкачи сървъра в IRC-то и като влезна пак виждам как всички еврокомери излизат с Ping Timeout... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Не е само негов...Като ми разкачи сървъра в IRC-то и като влезна пак виждам как всички еврокомери излизат с Ping Timeout... <{POST_SNAPBACK}> Ima ne6to vqrno.Ot 1 mesec na sam super mnogo padna ka4estvoto na Evrocom.V na4aloto dobre...mislih si 4e ima nqkva porvreda i 4e 6te go opravqt ama nikoi ni6to ne bara i interneta stava vse po-zle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 Ima ne6to vqrno.Ot 1 mesec na sam super mnogo padna ka4estvoto na Evrocom.V na4aloto dobre...mislih si 4e ima nqkva porvreda i 4e 6te go opravqt ama nikoi ni6to ne bara i interneta stava vse po-zle! казах ти бре човек. това си е при теб. при мен също дропеше сървъри, но последно беше преди 2-3 дена и то само 1-2 пъти. не е толкова лошо колкото ти го изкарваш. проблемите ги има, но не толкова често колкото явно изникват при теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 казах ти бре човек. това си е при теб. при мен също дропеше сървъри, но последно беше преди 2-3 дена и то само 1-2 пъти. не е толкова лошо колкото ти го изкарваш. проблемите ги има, но не толкова често колкото явно изникват при теб. <{POST_SNAPBACK}> Не говоря само за IRC уе майнааа.Както казах интернета на цяло спира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 и аз за това говоря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 А обяснение на следното: У дома съм на ГГБИТ на 18лв. Служебно съм на ЕК бронз - 66лв.(ако не се лъжа за цената на тарифата, понеже го предплащам за 6 мес. напред). Отваря ми страниците у дома по-бързо, отколкото в службата....не говоря за БГ страници, а за чужди такива..... Всичко това е от 2-3 седмици....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 А обяснение на следното:У дома съм на ГГБИТ на 18лв. Служебно съм на ЕК бронз - 66лв.(ако не се лъжа за цената на тарифата, понеже го предплащам за 6 мес. напред). Отваря ми страниците у дома по-бързо, отколкото в службата....не говоря за БГ страници, а за чужди такива..... Всичко това е от 2-3 седмици....... ами аз нямам проблем с отварянето на страниците. сам ли ползваш тоя бронз или го делиш с някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Сам, защото само аз работя с нет......но те уверявам, че тези проблеми ги нямаше преди 2-3 седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Сам, защото само аз работя с нет......но те уверявам, че тези проблеми ги нямаше преди 2-3 седмици. <{POST_SNAPBACK}> И аз това казвах ама кой да ме разбере...Проблема не е само при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 ako si goworite samo tuk nqma da ima koi da wi reshi problemite, telefona na supporta e 635063 (denonoshtno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 ako si goworite samo tuk nqma da ima koi da wi reshi problemite,telefona na supporta e 635063 (denonoshtno) <{POST_SNAPBACK}> Малко като офф , на този телефон могат ли да ми пуснат майл акаунт , понеже нямам такъв или трябва лично да отида някъде?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Малко като офф , на този телефон могат ли да ми пуснат майл акаунт , понеже нямам такъв или трябва лично да отида някъде?!? <{POST_SNAPBACK}> 6ti pusnat mene mi pusnaha taka ma za kvo ti e Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Д+ 110к локал, 5к увеличение. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Д+ 110к локал, 5к увеличение. LOL <{POST_SNAPBACK}> да ама бг пеер-а падна доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 да ама бг пеер-а падна доста <{POST_SNAPBACK}> Не само бг, ВСИЧКО падна. Мисля, че от годините, които съм бил с Евроком това е най-лошия месец и не виждам да се оправя. Международните трасета са ужасни, сутрин по 1 час нямам връзка с някои сайтове. 1 217-10-250-1.gateway.evrocom.net (217.10.250.1) 15.926 ms 18.668 ms 18.285 ms 2 core2-internal.evrocom.net (217.10.240.90) 19.191 ms 13.333 ms 16.387 ms 3 border1-core2-external.evrocom.net (217.10.240.217) 398.198 ms 34.152 ms 569.007 ms 4 b1-highway-to-internet.Evrocom.Net (217.10.240.206) 11.472 ms 12.184 ms 16.933 ms 5 * * * 6 * * * 7 * * * Освен това ни намалиха локалния трафик на + тарифите. Въобще само хубави неща.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.