weasel Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 не е профилактика. просто май на БТК линиите са прецакани напълно. <{POST_SNAPBACK}> еми аз писах тема слециално за тия проблеми, ама я заключиха.. не знам какво увеличение, ама от известно време насам интернета тук-таме го има... и не знам доколко проблема е в БТК, щото на работа ползвам линия към БТК и там не съм забелязал този феномен, като в евроком... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 ..... <{POST_SNAPBACK}> тва е положението брат кво да се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Хм, дали няма наистина и за Д? Май трябва да си рестартирам модема? <{POST_SNAPBACK}> Ц, няма. Д просто са ни прескочили. Нито са ни взели, нито са ни дали. То пък и какво да вземат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Заключение:На този етап. + клиентите прецакани с намаление. Не + клиентите с увеличение. Аз лично се чувствам обиден, ако на някой въобще му пука. <{POST_SNAPBACK}> Плюсовите тарифи ползват незаетия трафик, който остава от другите тарифи. Затова са и по-евтини - защото не са постоянно нагоре. Ти как смяташ златната тарифа да плащат над 100лв и да са много по-зле като скорости от И+, и ВСЕ ПАК да са с приоритет над златната като бъдещи увеличения? Нещо мениджмънта ти се губи братле .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Плюсовите тарифи ползват незаетия трафик, който остава от другите тарифи. Затова са и по-евтини - защото не са постоянно нагоре. Ти как смяташ златната тарифа да плащат над 100лв и да са много по-зле като скорости от И+, и ВСЕ ПАК да са с приоритет над златната като бъдещи увеличения? Нещо мениджмънта ти се губи братле .. <{POST_SNAPBACK}> А ти въобще не знаеш за какво се говори. Бронзова, Сребърна и Златна включва 'гарантиран' междурнароден както и БГ трафик. Аз не съм казал, че на Д+ очаквам да имам 105к или 120к външен и бг, казвам, че така наречения локален бе смъкнат за сметка на другите, които освен локалния им вдигат и останалите. Ако господата от Евроком.нет не могат да ми "гарантират" ЛОКАЛЕН трафик в собствено изградената им мрежа, да намаляват въпросния на + абонати и в същото време да вдигат на останалите: локален + външен + бг пиир, то тогава нещата за мен са смешни и обидни както вече казах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Подкрепям blame напълно - този с "downgrade" много се ощетяват + тарифите. Аз съм на И+ и в момента интернешънала ми е отвратителен.. Нека някой упълномощен да пише дали става дума за проблеми или ЕВРОКОМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СВАЛЯ СКОРОСТИТЕ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ами да вземат да вдигнат и на + тарифите . Мен от 120 к на 105 ми е паднал локалния на Д+ , този + за какво го плащам. Аман вече Ще ти кажа за какво плащаш. За 768kbps (96kbytes), друг въпрос е, че неофициално сваляш на повече. А ти въобще не знаеш за какво се говори. Бронзова, Сребърна и Златна включва 'гарантиран' междурнароден както и БГ трафик. Аз не съм казал, че на Д+ очаквам да имам 105к или 120к външен и бг, казвам, че така наречения локален бе смъкнат за сметка на другите, които освен локалния им вдигат и останалите. Ако господата от Евроком.нет не могат да ми "гарантират" ЛОКАЛЕН трафик в собствено изградената им мрежа, да намаляват въпросния на + абонати и в същото време да вдигат на останалите: локален + външен + бг пиир, то тогава нещата за мен са смешни и обидни както вече казах. There is no such thing like "guaranteed Internet" for such price. Подкрепям blame напълно - този с "downgrade" много се ощетяват + тарифите. Аз съм на И+ и в момента интернешънала ми е отвратителен.. Нека някой упълномощен да пише дали става дума за проблеми или ЕВРОКОМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СВАЛЯ СКОРОСТИТЕ?? Последното увеличение на Д+ е неофиционално така, че както и да го погледнем на Д+ се сваля на ПОВЕЧЕ от официално обявеното... т.е. дори това, което казвате да е вярно, че има някакво намаление на бонуса такъв все още има. Но утре може пак да да си е 120... who knows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Dreamer.. поздрави поне за бързото уточнение. Но има и друг по-важен въпрос - има ли "ощетение" и от към интернешънал скоростите на И+(аз) и Д+ ??? или има моментни проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Dreamer.. поздрави поне за бързото уточнение. Но има и друг по-важен въпрос - има ли "ощетение" и от към интернешънал скоростите на И+(аз) и Д+ ??? или има моментни проблеми Нямам информация, но предполагам, че като минат няколко дни ще се разбере дали е моментен проблем при теб или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз забелязах че поне с 50 кб се е вдигнала скоростта...когато свалям от локалния dc++ де само дето стабилността на нета е в гъза :$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Искам да кажа на всички тия които мърморят, че видите ли + тарифите биле слаби, а другите биле бързи, ми братя НЯКОЙ да ви е ВЪРЗАЛ на + тарифи? Сменете си тарифата бе! Има една приказка "Човек получава това за което плаща!". Все едно да си купите кремвирши от 2 лв/кг и после да се сърдите, че не биле направени от месо ами от сланина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз незнам да правят някои кремвирши от истинско месо. Даже и "същите като едно време" не са като едно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Аз незнам да правят някои кремвирши от истинско месо. Даже и "същите като едно време" не са като едно време. <{POST_SNAPBACK}> В България не правят, но аз лично съм опитвал правени в лабораториите на УХТ (един колега специалност месо донесе малко от упражнението си), мога да ви кажа нямаха нищо общо с тези по магазините. За да са истинкси, трябва да са поне 6 лв/кг. Толкова за кремвиршите, иначе и аз подкрепям levent_7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Искам да кажа на всички тия които мърморят, че видите ли + тарифите биле слаби, а другите биле бързи, ми братя НЯКОЙ да ви е ВЪРЗАЛ на + тарифи? Сменете си тарифата бе! Има една приказка "Човек получава това за което плаща!". Все едно да си купите кремвирши от 2 лв/кг и после да се сърдите, че не биле направени от месо ами от сланина. <{POST_SNAPBACK}> КреНвирши и май се пише БИЛИ, но да не се впускаме в поправки След като са ги предложили като услуга, би трябвало да има разлика в "+"-са и проблема е в това, че "Човек НЕ получава това за което плаща!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 КреНвирши и май се пише БИЛИ, но да не се впускаме в поправки След като са ги предложили като услуга, би трябвало да има разлика в "+"-са и проблема е в това, че "Човек НЕ получава това за което плаща!" искаш да ми кажеш, че няма разлика между локалния трафик при Д+ и Икономична (цените са почти еднакви). така ли? и ти не получаваш тези 96К за които плащаш? горния пример е ако се приеме, че си на Д+. смисъла е един и същи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 писна ми от тоя intranet! един ден нямам нормална скорост айде да ги затварят всички пикливи фри мри-та, за да се научат, че интернет не е local content Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Абе боклуци всякакви.Кво няма да ти писне.Шибаняци.Няма да пуснат за обикновенния хайван нещо на което да се изкефи максимално,ами само се ебават. ся ако кажеш и кой визираш с това си изказване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 писна ми от тоя intranet! един ден нямам нормална скоростайде да ги затварят всички пикливи фри мри-та, за да се научат, че интернет не е local content <{POST_SNAPBACK}> xaxa ti togava 6a vidi6 kak 6a ostane6 bez internet izob6to, tyj 4e se moli za qponcite vidq kvo stana kato gi zatvoriha 1-2 dena - vyn6niq 5-6k na D+ be6e ся ако кажеш и кой визираш с това си изказване? <{POST_SNAPBACK}> to si e qsno na D e nito dali nito vzeli, dori i da dadat ne6to (az ve4e i ne o4akvam tva da stane) 6te e 2-3k s nego i bez nego se taq, 6tom zimat-davat na4i mrejata im se puka po 6evovete i tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 който иска външен нет .. взима по-скъпа тарифа. който иска локален... взима + тарифа и можеби и външния ще му е висок ако има остатъчен. рискове са това. всеки получава това за което си плаща.. повече, но не по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 който иска локален... взима + тарифа и можеби и външния ще му е висок ако има остатъчен. <{POST_SNAPBACK}> С тази разлика, че вече и локалния го взимат от нас (+) за да го дадат на вас. От 120к на 105к - провалили ли се тестовите скорости ..... ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 С тази разлика, че вече и локалния го взимат от нас (+) за да го дадат на вас. От 120к на 105к - провалили ли се тестовите скорости ..... ОК само ми е интересно.. за 120 К ли плащаш? или за 96? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 С тази разлика, че вече и локалния го взимат от нас (+) за да го дадат на вас. От 120к на 105к - провалили ли се тестовите скорости ..... <{POST_SNAPBACK}> Ако беше прочел малко по-нагоре постовете, щеше да си замълчиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 само ми е интересно.. за 120 К ли плащаш? или за 96? <{POST_SNAPBACK}> Не, че има нещо общо с разпеделението на трафика и пренебрегването на + абонатите, но да питам и аз... ти за 90к ли плащаш или 60, каквото и да означава подобен вид въпрос !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Не мога да разбера до кога ще има хора/да не се изразявам с епитети/ дървени философи които си знаят само едно и го повтарят. Абе като плащате вие кои поръчва музиката? Някои индивиди явно се надяват да получат безплатен нет или други преференции какво ли? аман от лизане в тази държава Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Поръчва музиката този който плаща най-много, а не всеки който плаща. По-принцип всеки плаща за това което му се предлага и не трябва да очаква да му се даде повече като аванта, а в момента е точно така с + тарифите. Погледнете си договорите с евроком и пак поразмишлявайте. 30 К отгоре не ви ли бяха малко множко? Толкова гуша ви пуснаха и още ревете. И сега че са си взели половината ще оревете целия форум и ще го залиете с flood. Някои индивиди явно се надяват да получат безплатен нет или други преференции какво ли?Аз всеки ден чакам някой да ми прати РМ с добрата новина "Честито, поради голямото лизане получаваш безплатен интернет на тарифа И+ или на горе" ама на. Само "прав си, ама..." Някои хора явно не могат да схванат още, че всичко се плаща и нищо не е на аванта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.