evil_smith Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Някой забелязва ли промени в скоростта? защото аз бях излезнал на разходка малко и преди това пусна 1-2 филма да се свалят.. прибирам се - 90К download. ???? става въпрос за бронзова тарифа. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм с Д+ и нямам проблем със скороста, но има един друг проблем: По някой път ми спира НЕТ-а за 2-3 минути и пак се оправя а модема ми показва, че сигнал има. Пускам антивирусната - няма нищо а по някой път немога да отворя Google, yahoo, и други международни страници, но отварям gbg.bg, kefche.com и т.н. от какво може да е това?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз съм с Д+ и нямам проблем със скороста, но има един друг проблем:По някой път ми спира НЕТ-а за 2-3 минути и пак се оправя а модема ми показва, че сигнал има. Пускам антивирусната - няма нищо а по някой път немога да отворя Google, yahoo, и други международни страници, но отварям gbg.bg, kefche.com и т.н. от какво може да е това?? <{POST_SNAPBACK}> Da. Problema ne e samo pri tebe. Poniakoga ot Evrokom si imat problemi s mejdunarodnite linii. ne se pritesniavai, sas sigurnost rabotiat po varpsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Da. Problema ne e samo pri tebe. Poniakoga ot Evrokom si imat problemi s mejdunarodnite linii. ne se pritesniavai, sas sigurnost rabotiat po varpsa <{POST_SNAPBACK}> Профилактика се нарича !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Е ква е тая профинактика по няколко пъти на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Профилактика се нарича !! <{POST_SNAPBACK}> Дано да е профилактика на последък нямм проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 не е профилактика. просто май на БТК линиите са прецакани напълно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Е ква е тая профинактика по няколко пъти на ден <{POST_SNAPBACK}> Дано да е профилактика на последък нямм проблеми. <{POST_SNAPBACK}> Така се нарича , пък сега каква е , е съвсем другата тема на разговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Така се нарича , пък сега каква е , е съвсем другата тема на разговор <{POST_SNAPBACK}> Верно е! Когато затвориха warez-a пак беше профилактика Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Да да. Ама не става. Значи по твоята логика трябва да свалям с 50-60 К. Обаче не помръдва от 18К. <{POST_SNAPBACK}> Ти пък да не ми повярва Въпреки, че пък ако погледнеш на сайта може не 300 а 3000% подобрение на скоростта да има Майтап си правех с tankis и по-точно наивността му да вярва, че 1-2 кб/с повече са породени точно от неговата програмка Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ами да вземат да вдигнат и на + тарифите . Мен от 120 к на 105 ми е паднал локалния на Д+ , този + за какво го плащам. Аман вече <{POST_SNAPBACK}> Същата работа.От 120 ни го намалиха на 105 защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Същата работа.От 120 ни го намалиха на 105 защо? <{POST_SNAPBACK}> Василе той бреак го каза , за да им дадат на другите повечко Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Само не ми е ясно на кой са дали повечко, щото аз принадлежа към тези другите, а промяна не виждам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Само не ми е ясно на кой са дали повечко, щото аз принадлежа към тези другите, а промяна не виждам... <{POST_SNAPBACK}> Ам де да знам брат , явно има пропускателна избираемост , на едни взимат , на други дават , трети пък като тебе са бе3 промяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз съм с Д+ и нямам проблем със скороста, но има един друг проблем:По някой път ми спира НЕТ-а за 2-3 минути и пак се оправя а модема ми показва, че сигнал има. Пускам антивирусната - няма нищо а по някой път немога да отворя Google, yahoo, и други международни страници, но отварям gbg.bg, kefche.com и т.н. от какво може да е това?? <{POST_SNAPBACK}> абЦолютно същото полиожение е и при мен ... такова нещо не е било - да не мога да заредя форума "напълно" ... и т'ва е от скоро де .... няма и 2 часа ... ама е неприятно. дано не продължи дълго Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 абЦолютно същото полиожение е и при мен ... такова нещо не е било - да не мога да заредя форума "напълно" ... и т'ва е от скоро де .... няма и 2 часа ... ама е неприятно. дано не продължи дълго <{POST_SNAPBACK}> Е и аз съм на Д+ и всичко си работи пушка , само където локалния ми от 2 дена е 15 к. по - малко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Е и аз съм на Д+ и всичко си работи пушка , само където локалния ми от 2 дена е 15 к. по - малко . <{POST_SNAPBACK}> Да забелязъл съм, че е по-малко, ама нали бяха казали, че от 01.03.05 демек първи Март щяха да го увеличат? Имаше ли увеличение или не щото не обърнах внимание? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Еми преди беше 90к. , после 105 , после 120 и сега пак 105 .. , поне мойте наблюдения са такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Еми преди беше 90к. , после 105 , после 120 и сега пак 105 .. , поне мойте наблюдения са такива <{POST_SNAPBACK}> Искам пак 120к Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Да де, на мен ми окапаха очите един ден като гледах с каква скорост лийчвам торент от арената... не падаше под 115 к/с ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 За да направя една хронология на действията от страна на Евроком.нет ще кажа следното: Преди няколко месеца бяха вдигнати абсолютно всички тарифи без плюсовите Достъпна и Икономична (+). В този си пост "Админ" обяви за повишените тарифи на не плюсовите потребители като на Д+ и И+ бе обещано увеличение, цитирам: Малко по-късно. Това "Малко по-късно" дойде след 2 месеца с увеличение (говоря за Д+) само с 15к, от 90к на 105к, не отдавна трафика стигна 120к и беше в крачка с увеличенията на останалите потребители и като че ли всичко си дойде на мястото. Вчера обаче трансфера отново бе свален на 105к, за да чета днес, че клиенти на Евроком с не плюсови тарифи се радват на увеличение с +30к навярно за семтка на + тарифните абонати. Заключение: На този етап. + клиентите прецакани с намаление. Не + клиентите с увеличение. Аз лично се чувствам обиден, ако на някой въобще му пука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Абе какви са тези политики какви са тези чудеса на еВРОКОМА незнам.Тия хора вред ли са?Вместо да увеличават скороста те ми я намалят ( за Д+ говоря). Абе много тарикати много нещо ,бе еей. Ама ще им правя аз на тях " connecting people" Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 blame и да се чувстваме обидени , ако ще и да се тръшкаме файда никakва , тъй че честито на печелвшите , а пък ние ще пийнем по нещо , аз лично ще си врътна едно кафе сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ми ОК аз съм на Д+ и от Арената не вдига повече от 20к, тоест колкото международния... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 само с 15к, от 90к на 105к<{POST_SNAPBACK}> Малко ли са ти 15 К ми за повече плачеш. На Д се сваля колкото едно твое увеличение.Абе какви са тези политики какви са тези чудеса на еВРОКОМА незнам.Тия хора вред ли са?Вместо да увеличават скороста те ми я намалят ( за Д+ говоря). Абе много тарикати много нещо ,бе еей.Ама ще им правя аз на тях " connecting people" <{POST_SNAPBACK}> Ами винаги когато увеличават скоростите, казват че това се прави пробно, значи трябва да се радваш че не са Ви взели и останалите 15 К. Плачите за тях като че ли сте си ги отглеждали и сте ги поливали всеки ден.П.П. Хм, дали няма наистина и за Д? Май трябва да си рестартирам модема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.