Jump to content
BulForum.com

Промени в скоростта

w00x

Recommended Posts

Някой забелязва ли промени в скоростта? защото аз бях излезнал на разходка малко и преди това пусна 1-2 филма да се свалят.. прибирам се - 90К download. ????

става въпрос за бронзова тарифа.

Аз съм с Д+ и нямам проблем със скороста, но има един друг проблем:

По някой път ми спира НЕТ-а за 2-3 минути и пак се оправя а модема ми показва, че сигнал има. Пускам антивирусната - няма нищо а по някой път немога да отворя Google, yahoo, и други международни страници, но отварям gbg.bg, kefche.com и т.н. от какво може да е това??

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

По някой път ми спира НЕТ-а за 2-3 минути и пак се оправя а модема ми показва, че сигнал има. Пускам антивирусната - няма нищо а по някой път немога да отворя Google, yahoo, и други международни страници, но отварям gbg.bg, kefche.com и т.н. от какво може да е това??

Da. Problema ne e samo pri tebe. Poniakoga ot Evrokom si imat problemi s mejdunarodnite linii. ne se pritesniavai, sas sigurnost rabotiat po varpsa :)

Да да. Ама не става. Значи по твоята логика трябва да свалям с 50-60 К. Обаче не помръдва от 18К. :)

Ти пък да не ми повярва ;) Въпреки, че пък ако погледнеш на сайта може не 300 а 3000% подобрение на скоростта да има ;) Майтап си правех с tankis и по-точно наивността му да вярва, че 1-2 кб/с повече са породени точно от неговата програмка :P

Ами да вземат да вдигнат и на + тарифите . Мен от 120 к на 105 ми е паднал локалния на Д+ , този + за какво го плащам. Аман вече  :sayjin

Същата работа.От 120 ни го намалиха на 105 защо? :(

Само не ми е ясно на кой са дали повечко, щото аз принадлежа към тези другите, а промяна не виждам...

Само не ми е ясно на кой са дали повечко, щото аз принадлежа към тези другите, а промяна не виждам...

Ам де да знам брат , явно има пропускателна избираемост , на едни взимат , на други дават , трети пък като тебе са бе3 промяна :blink: :P :D

абЦолютно същото полиожение е и при мен ... такова нещо не е било - да не мога да заредя форума "напълно" :confused ... и т'ва е от скоро де .... няма и 2 часа ... ама е неприятно. дано не продължи дълго :(

абЦолютно същото полиожение е и при мен ... такова нещо не е било - да не мога да заредя форума "напълно"  :confused ... и т'ва е от скоро де .... няма и 2 часа ... ама е неприятно. дано не продължи дълго  :(

Е и аз съм на Д+ и всичко си работи пушка , само където локалния ми от 2 дена е 15 к. по - малко . :wacko: :P

Е и аз съм на Д+ и всичко си работи пушка , само където локалния ми от 2 дена е 15 к. по - малко .  :wacko:  :P

Да забелязъл съм, че е по-малко, ама нали бяха казали, че от 01.03.05 демек първи Март щяха да го увеличат? Имаше ли увеличение или не щото не обърнах внимание? :confused

Да де, на мен ми окапаха очите един ден като гледах с каква скорост лийчвам торент от арената... не падаше под 115 к/с ...

За да направя една хронология на действията от страна на Евроком.нет ще кажа следното:

Преди няколко месеца бяха вдигнати абсолютно всички тарифи без плюсовите Достъпна и Икономична (+). В този си пост "Админ" обяви за повишените тарифи на не плюсовите потребители като на Д+ и И+ бе обещано увеличение, цитирам:

Малко по-късно.

Това "Малко по-късно" дойде след 2 месеца с увеличение (говоря за Д+) само с 15к, от 90к на 105к, не отдавна трафика стигна 120к и беше в крачка с увеличенията на останалите потребители и като че ли всичко си дойде на мястото. Вчера обаче трансфера отново бе свален на 105к, за да чета днес, че клиенти на Евроком с не плюсови тарифи се радват на увеличение с +30к навярно за семтка на + тарифните абонати.

Заключение:

На този етап. + клиентите прецакани с намаление. Не + клиентите с увеличение.

Аз лично се чувствам обиден, ако на някой въобще му пука.

Абе какви са тези политики какви са тези чудеса на еВРОКОМА незнам.Тия хора вред ли са?Вместо да увеличават скороста те ми я намалят ( за Д+ говоря). Абе много тарикати много нещо ,бе еей.

Ама ще им правя аз на тях " connecting people"

blame и да се чувстваме обидени , ако ще и да се тръшкаме файда никakва , тъй че честито на печелвшите , а пък ние ще пийнем по нещо , аз лично ще си врътна едно кафе сега :P :) :punk

само с 15к, от 90к на 105к

Малко ли са ти 15 К ми за повече плачеш. На Д се сваля колкото едно твое увеличение.
Абе какви са тези политики какви са тези чудеса на еВРОКОМА незнам.Тия хора вред ли са?Вместо да увеличават скороста те ми я намалят ( за Д+ говоря). Абе много тарикати много нещо ,бе еей.

Ама ще им правя аз на тях " connecting people"

Ами винаги когато увеличават скоростите, казват че това се прави пробно, значи трябва да се радваш че не са Ви взели и останалите 15 К. :P Плачите за тях като че ли сте си ги отглеждали и сте ги поливали всеки ден.

П.П. Хм, дали няма наистина и за Д? Май трябва да си рестартирам модема? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...