Jump to content
BulForum.com

Промени в скоростта

w00x

Recommended Posts

Aми на бронзова тарифа няма промяна. явно на D+ ще се минава.. то се видя, че за половината пари се получава повече....

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Ами и при мен има някакво увеличение на скороста,но е минимално.На достъпна съм и в момента тегля с 22-23кв/s.А мисля,че някой по горе беше споменал за 40-50кв/s!!!! :confused Само аз ли съм прецакан,или това е било времено явление?

botevbeerboys said:
Ами и при мен има някакво увеличение на скороста,но е минимално.На достъпна съм и в момента тегля с 22-23кв/s.А мисля,че някой по горе беше споменал за 40-50кв/s!!!! :confused Само аз ли съм прецакан,или това е било времено явление?

Аз съм на Достъпна и тегля с 20-25 кб/с май са ги вдигнали :)

Aбе и на това сме доволни.Както се казва:"Малко,но от сърце" :laughing: Бива горе-доло.На всеки 4-5 месеца с по 5 К!Да се надяваме,че следващото ще е с 10 К!!!! :huh:

botevbeerboys said:
Aбе и на това сме доволни.Както се казва:"Малко,но от сърце" :laughing: Бива горе-доло.На всеки 4-5 месеца с по 5 К!Да се надяваме,че следващото ще е с 10 К!!!! :huh:

Ми де да знам ... аз до колкото помня , когато си сложих интернета (мисля , че беше миналото лято - към края на лятото) теглех с 12-14 К , сега 24 бива :lol:

Брееей, добре че си рестартирах модема да видя и аз малко аванта. :) Сега свалям с около 22,5-23К , а от преди беше с 18К. Но го пробвах на локалния, дано е така и в торента.

Botev1912 said:
Кво се радвате на 4к и с него и без него

За Д е доста. Това си е почти 20% увеличение на скоростта. А дано да се задържи така. ;)

bratmito said:
Лелеее.Като прочетох последните 2 поста неможах да повярвам затова исках само да се уверя.Резолтатът-от сайта на Nvidia средна скорост 110КБ/с.Мога само да кажа евала.Дано само да се задържи така. :) И като едно супер неблагодарно копеле ще кажа "само остава и локалния да дигнат...." :rolleyes:

От сайта на nVidia 50-55 kb/sec. на Д+ съм

w00x said:
Aми на бронзова тарифа няма промяна. явно на D+ ще се минава.. то се видя, че за половината пари се получава повече....

Предполагам че и на вас ще ви вдигнат скоростите :punk

при мен пак се появи аномалия. тегля със средна скорост 25 изведнъж пада на 5. държи така 5-6 сек, след тва ускорява до 90 и държи ан 90 окло 10-на секунди. Притеснявам се. взема наистина да се обадя да ми го намалят :D

Само дето никой не са наема да го обяви официално и няма да се изненадам, ако след 20 дена ви го махнат както стана с + тарифите в последно време.

-- Относно бързото сваляне на д+ от вън. Днес е Неделя и има малко аванта не се заблуждвайте, че "кранчето" ще стои винаги отворено за нас.

Blitz_krieg_1941 said:
при мен пак се появи аномалия. тегля със средна скорост 25 изведнъж пада на 5. държи така 5-6 сек, след тва ускорява до 90 и държи ан 90 окло 10-на секунди. Притеснявам се. взема наистина  да се обадя да ми го намалят :D

:blink: Я кажи с коя програма сваляш, да взема и аз да си я сложа, пък нека си ми скача, това няма да ме притесенява. :) Да не сваляш с флашгет, този лъжец. Я си пробвай с виндовс пък кажи пак. ;)
  Aggressiv said:
E добре де казваш аванта как при вас е 100 при мен 50 ?!?

Другите са връзкари, нищо повече. :P

breakneck said:
:blink: Я кажи с коя програма сваляш, да взема и аз да си я сложа, пък нека си ми скача, това няма да ме притесенява. :) Да не сваляш с флашгет, този лъжец. Я си пробвай с виндовс пък кажи пак. ;)

Другите са връзкари, нищо повече. :P

Освен с Flash Get свалям и с Get right ( ако си я чувал ) с Windows ей ся ще пробвам.

breakneck съжалявам да ти го кажа ама с Windows - 27-28, понякога до 32-33 :P .

Голяма работа.. Какво значение има скоростта? Пускаш го там да се сваля и това е. Кои знае какво имате за сваляне...

Дали филма ще се свали за два часа или за дванадесет?? все тая.

aph3x said:
Голяма работа.. Какво значение има скоростта? Пускаш го там да се сваля и това е. Кои знае какво имате за сваляне...

Дали филма ще се свали за два часа или за дванадесет?? все тая.

Ами така е,дали за 2.дали за 22 все едно!!!Важното е да си честен!!!! :huh:

ю

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...