w00x Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Някой забелязва ли промени в скоростта? защото аз бях излезнал на разходка малко и преди това пусна 1-2 филма да се свалят.. прибирам се - 90К download. ???? става въпрос за бронзова тарифа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 tc nqma na dostypna pak si e 20k vla4i 6e kato ohliuv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Някой забелязва ли промени в скоростта? защото аз бях излезнал на разходка малко и преди това пусна 1-2 филма да се свалят.. прибирам се - 90К download. ???? <{POST_SNAPBACK}> На коя тарифа си-90К за Д+ е нормално горе-долу Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 17, 2005 Author Share Posted May 17, 2005 На коя тарифа си-90К за Д+ е нормално горе-долу бронзова. преди теглех с 60 максимум и връзката беше 512kbit. сега ми я отчитат speedometre-ите 256kbit. апък от арената тегля с 80-90 пак. странна работа. сега ще пробвам чужд торент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 da ne sa ti pusnali local Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 17, 2005 Author Share Posted May 17, 2005 da ne sa ti pusnali local освен ако www.download.com e локал сега проверих.. от всякъде е така. явно е нещо тестово. дано се задържи, че ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Някой забелязва ли промени в скоростта? защото аз бях излезнал на разходка малко и преди това пусна 1-2 филма да се свалят.. прибирам се - 90К download. ???? става въпрос за бронзова тарифа. Прав си вдигната е и аз свалям така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 www.2wire.com - най-точния speed meter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз съм на златна и от 2 дена и при мене е дигната връзката с 40К да са живи и здрави от Евроком и да продължават все така! 200K е друго нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 И аз съм на бронзова на работата , 90 дърпам. Торент от АРЕНА даже се задържа на 100 и малко , но не пада под 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 явно само скъпите или не+ тарифите са вдигнати. луда работа 90К е съвсем различно. страшни повишения запонаха да стават. направо с 50% повишение. айде сега всички дето плюят евроком да кажат друг доставчик който дава 90К навсякъде за 65 лева. че и кабелната телевизия е без пари. затова може да се каже, че е 50 лева. аааа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ами да вземат да вдигнат и на + тарифите . Мен от 120 к на 105 ми е паднал локалния на Д+ , този + за какво го плащам. Аман вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 То за това са ги дигнали на другите тарифи. Нали от някой трябва да вземат. На мен пък на Д от горния линк ми отчита 3 К повишение, обаче като свалям с Флашгета, скоростта ми играе постоянно и не мога да определя още нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз знам една програма,дето ти увеличава скороста...малко или много,ама я увеличава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз знам една програма,дето ти увеличава скороста...малко или много,ама я увеличава <{POST_SNAPBACK}> Muuuhahahahahahahahahahah To ako stavashe taka Hahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз знам една програма,дето ти увеличава скороста...малко или много,ама я увеличава <{POST_SNAPBACK}> Ами кажи я да се посмеем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз знам една програма,дето ти увеличава скороста...малко или много,ама я увеличава <{POST_SNAPBACK}> И аз знам как става без програма , отиваш при някой sys admin , вкарваш му голяма почерпка и хоп плащаш 18 кинта пък сваляш като на златна Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Смейте се!!!Няма да ви я кажа,като сте толкова чок!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 И аз знам как става без програма , отиваш при някой sys admin , вкарваш му голяма почерпка и хоп плащаш 18 кинта пък сваляш като на златна <{POST_SNAPBACK}> А сега се сетих. По едно време вървеше една реклама. Не се сещам точно какво казваха, но смисъла беше, че като се прехвърлих на по-голяма тарифа, плащаш колкото за старата. Бях питал на касата на еврокома, обаче там ми казаха че няма такаова нещо, а рекламата си вървеше по радиото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз знам една програма,дето ти увеличава скороста...малко или много,ама я увеличава <{POST_SNAPBACK}> И аз знам! Download Accelerator Plus увеличава скоростта с до 300% !!!11!!1! За скорости, ще е много радващо ако се увеличи ъплинкаааааааа, даунлинка не е толкова жизненоважен ама ъплинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 явно само скъпите или не+ тарифите са вдигнати. луда работа 90К е съвсем различно. страшни повишения запонаха да стават. направо с 50% повишение. айде сега всички дето плюят евроком да кажат друг доставчик който дава 90К навсякъде за 65 лева. че и кабелната телевизия е без пари. затова може да се каже, че е 50 лева. аааа? <{POST_SNAPBACK}> Абе к'во е това за безплатната кабелна Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 То хубаво 90кб на всякъде + безплатна кабелна.Само не ма кефи тва че ако свалям филм или нещо по голямо с 90кб ще го влача 2-3часа.Аз съм на GGBIT и съм доволен само от локала иначе БГ и международния е гавра ама тва е положението за 18лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Абе к'во е това за безплатната кабелна <{POST_SNAPBACK}> Не само кабелната е безплатна! Има и други екстри! Зависи от тарифата! На мен оня ден дори и мадама ми изпратиха като бонус! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Не само кабелната е безплатна! Има и други екстри!Зависи от тарифата! На мен оня ден дори и мадама ми изпратиха като бонус! <{POST_SNAPBACK}> Da be... naprimer az za zlatnata imam kato extra "bezplanto vreme za reklama" v TV Evrokom. Hahah ! Kvo ste si reklamiram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 И аз знам! Download Accelerator Plus увеличава скоростта с до 300% !!!11!!1! <{POST_SNAPBACK}> Да да. Ама не става. Значи по твоята логика трябва да свалям с 50-60 К. Обаче не помръдва от 18К. Може би това е за хората от ГГБит, които нямат модеми и оганичение на скоростта. Иначе програмата е много добра. Харесаха ми екстрите които има.Da be... naprimer az za zlatnata imam kato extra "bezplanto vreme za reklama" v TV Evrokom. Hahah ! Kvo ste si reklamiram? <{POST_SNAPBACK}> Ами скоростта на връзката или колко ГБ фрее си свалил и качил. То не всеки си слага златна тарифа. Обикновенно е за някакви фирми, за това са сложили тази промоция. Дай по-добре на И+. Хем и даунлоуда за БГ ще ти е по-бърз, хем и по-малко ще плащаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.