Jump to content
BulForum.com

Промени в скоростта

w00x

Recommended Posts

Някой забелязва ли промени в скоростта? защото аз бях излезнал на разходка малко и преди това пусна 1-2 филма да се свалят.. прибирам се - 90К download. ????

става въпрос за бронзова тарифа.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply
Някой забелязва ли промени в скоростта? защото аз бях излезнал на разходка малко и преди това пусна 1-2 филма да се свалят.. прибирам се - 90К download. ????

На коя тарифа си-90К за Д+ е нормално горе-долу

На коя тарифа си-90К за Д+ е нормално горе-долу

бронзова. преди теглех с 60 максимум и връзката беше 512kbit. сега ми я отчитат speedometre-ите 256kbit. апък от арената тегля с 80-90 пак. странна работа. сега ще пробвам чужд торент.

da ne sa ti pusnali local

освен ако www.download.com e локал :) сега проверих.. от всякъде е така. явно е нещо тестово. дано се задържи, че ми харесва :)

става въпрос за бронзова тарифа.

Прав си вдигната е и аз свалям така

Аз съм на златна и от 2 дена и при мене е дигната връзката с 40К да са живи и здрави от Евроком и да продължават все така! 200K е друго нещо :)

явно само скъпите или не+ тарифите са вдигнати. луда работа :) 90К е съвсем различно. страшни повишения запонаха да стават. направо с 50% повишение. айде сега всички дето плюят евроком да кажат друг доставчик който дава 90К навсякъде за 65 лева. че и кабелната телевизия е без пари. затова може да се каже, че е 50 лева. аааа?

Ами да вземат да вдигнат и на + тарифите . Мен от 120 к на 105 ми е паднал локалния на Д+ , този + за какво го плащам. Аман вече :sayjin

То за това са ги дигнали на другите тарифи. :P Нали от някой трябва да вземат.

На мен пък на Д от горния линк ми отчита 3 К повишение, обаче като свалям с Флашгета, скоростта ми играе постоянно и не мога да определя още нищо.

Аз знам една програма,дето ти увеличава скороста...малко или много,ама я увеличава :)

Muuuhahahahahahahahahahah :) To ako stavashe taka :) Hahahahaha

Аз знам една програма,дето ти увеличава скороста...малко или много,ама я увеличава :)

Ами кажи я да се посмеем. :)

И аз знам как става без програма , отиваш при някой sys admin , вкарваш му голяма почерпка и хоп плащаш 18 кинта пък сваляш като на златна :punk :rolleyes:

И аз знам как става без програма , отиваш при някой sys admin , вкарваш му голяма почерпка и хоп плащаш 18 кинта пък сваляш като на златна  :punk  :rolleyes:

А сега се сетих. По едно време вървеше една реклама. Не се сещам точно какво казваха, но смисъла беше, че като се прехвърлих на по-голяма тарифа, плащаш колкото за старата. :blink: Бях питал на касата на еврокома, обаче там ми казаха че няма такаова нещо, а рекламата си вървеше по радиото.

И аз знам! Download Accelerator Plus увеличава скоростта с до 300% !!!11!!1!

За скорости, ще е много радващо ако се увеличи ъплинкаааааааа, даунлинка не е толкова жизненоважен ама ъплинка :(

явно само скъпите или не+ тарифите са вдигнати. луда работа :) 90К е съвсем различно. страшни повишения запонаха да стават. направо с 50% повишение. айде сега всички дето плюят евроком да кажат друг доставчик който дава 90К навсякъде за 65 лева. че и кабелната телевизия е без пари. затова може да се каже, че е 50 лева. аааа?

Абе к'во е това за безплатната кабелна :confused

То хубаво 90кб на всякъде + безплатна кабелна.Само не ма кефи тва че ако свалям филм или нещо по голямо с 90кб ще го влача 2-3часа.Аз съм на GGBIT и съм доволен само от локала иначе БГ и международния е гавра ама тва е положението за 18лв

Не само кабелната е безплатна! Има и други екстри!

Зависи от тарифата!

На мен оня ден дори и мадама ми изпратиха като бонус!

Da be... naprimer az za zlatnata imam kato extra "bezplanto vreme za reklama" v TV Evrokom. Hahah ! Kvo ste si reklamiram?

И аз знам! Download Accelerator Plus увеличава скоростта с до 300% !!!11!!1!

Да да. Ама не става. Значи по твоята логика трябва да свалям с 50-60 К. Обаче не помръдва от 18К. :) Може би това е за хората от ГГБит, които нямат модеми и оганичение на скоростта. Иначе програмата е много добра. Харесаха ми екстрите които има.
Da be... naprimer az za zlatnata imam kato extra "bezplanto vreme za reklama" v TV Evrokom. Hahah ! Kvo ste si reklamiram?

Ами скоростта на връзката или колко ГБ фрее си свалил и качил. :D То не всеки си слага златна тарифа. Обикновенно е за някакви фирми, за това са сложили тази промоция. Дай по-добре на И+. Хем и даунлоуда за БГ ще ти е по-бърз, хем и по-малко ще плащаш. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...