Jump to content
BulForum.com

Remote Administrator

vhristev

Recommended Posts

Използвам ремоте админ от доста отдавна но трябва всичко да ми е лицензно и се поразрових но не намерих такава програма която да е фрее и да ми върши работа с ремоте акцес нестават нещата. :confused :confused :confused

Машината от другата страна е вин2000 чудех се като терминал да го направа ли да мога да го следя какво става с него.

Обращам се за помощ и рационално решение мерси предварително

Използвам ремоте админ от доста отдавна но трябва всичко да ми е лицензно и се поразрових но не намерих такава програма която да е фрее и да ми върши работа с ремоте акцес нестават нещата. :confused  :confused  :confused

Машината от другата страна е вин2000 чудех се като терминал да го направа ли да мога да го следя какво става с него.

Обращам се за помощ и рационално решение мерси предварително

Пробвай с DameWare. :)

Мерси сега ще пробвам само да е намера (: значи трябва да е безплатна това е цялата работа мерси сега ще е по тарса и ще вика какво ще направа мерси .. :) :) :) :) :)

Мерси сега ще пробвам само да е намера (: значи трябва да е безплатна това е цялата работа мерси сега ще е по тарса и ще вика какво ще направа мерси .. :)  :)  :)  :)  :)

Не е безплатна. Има крак. :)

Уфффффффф бе човече не четеш ли какво пиша аз си имам Ремот админ която е доста добра обаче има лиценз разбираш ли трябва ми да е Фреееее написах го казах че това ми е проблема да намера начин с фрее

Мерси много мисля,че ще ми свършат работа. :love :love :love :love :love :love :love :love :love :love :love

А уе тоя уиндоус е мноо тъп. Няма ли нещо като Remote Desktop Connection .. там .. Desktop Sharing .. ?

И btw мисля си има ssh клиенти за уиндоус, защо не ползваш тях?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...