vhristev Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Използвам ремоте админ от доста отдавна но трябва всичко да ми е лицензно и се поразрових но не намерих такава програма която да е фрее и да ми върши работа с ремоте акцес нестават нещата. Машината от другата страна е вин2000 чудех се като терминал да го направа ли да мога да го следя какво става с него. Обращам се за помощ и рационално решение мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Използвам ремоте админ от доста отдавна но трябва всичко да ми е лицензно и се поразрових но не намерих такава програма която да е фрее и да ми върши работа с ремоте акцес нестават нещата. Машината от другата страна е вин2000 чудех се като терминал да го направа ли да мога да го следя какво става с него. Обращам се за помощ и рационално решение мерси предварително <{POST_SNAPBACK}> Пробвай с DameWare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted May 17, 2005 Author Share Posted May 17, 2005 Мерси сега ще пробвам само да е намера (: значи трябва да е безплатна това е цялата работа мерси сега ще е по тарса и ще вика какво ще направа мерси .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Мерси сега ще пробвам само да е намера (: значи трябва да е безплатна това е цялата работа мерси сега ще е по тарса и ще вика какво ще направа мерси .. <{POST_SNAPBACK}> Не е безплатна. Има крак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted May 17, 2005 Author Share Posted May 17, 2005 Уфффффффф бе човече не четеш ли какво пиша аз си имам Ремот админ която е доста добра обаче има лиценз разбираш ли трябва ми да е Фреееее написах го казах че това ми е проблема да намера начин с фрее Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 ОК, ето ти една безплатна : http://www.realvnc.com/ (всъщност има и безплатна и платена версия) а, и още една : http://www.tightvnc.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 Мерси много мисля,че ще ми свършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 А уе тоя уиндоус е мноо тъп. Няма ли нещо като Remote Desktop Connection .. там .. Desktop Sharing .. ? И btw мисля си има ssh клиенти за уиндоус, защо не ползваш тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.