Jump to content
BulForum.com

CHAINTECH 6200 AGP 128/128 -Малко инфо !

Recommended Posts

В4ера взех само за тест една CHAINTECH 6200 AGP 128/128 , картата е от новия внос , за който както пове4ето са о4аквали е с ревизия на 4ипа А4 , което пък озна4ава 4е няма аванта :) т.е . -отклю4ване на "тръбиците" (както се изразяват някой съфорумци :) ) , но аз нали съм си българ4е ,задължително се пробвах :) ...ами -не стана найстина :) , докато старите бяха с А2 и се отклю4ваха без проблеми , т.е . не само се тклю4ваха , но и се отклю4ваха коректно !

Но пък резултатите са у4удващо по-високи , даже и на по- слаба система от ппредишната с която тествах картите от предния внос който се отклю4ваха, както и да сигурно е от драйвера :)...макар 4е мисля 4е и той бе един и същ :)

та пуснах един Марк 2003 на дифолт и на макс. 4естоти който достигнах без артефакти с дифолтското охлаждане ... с по- задълбо4ени тестове не ми се занимаваше !

Ето две шот4ета с резултатите:

6200-дифолт

6200-480/580

Цената е между 110$ и 120 $ , не знам то4но колко ,още не съм питал !

Според мен за парите си е доста добра но жалко че нямам пари в този момент

Може и да е добра , но я си представи да се отклю4ат и другите конвейри , пак на тази цена :) ...да видим как бързо щеше да намериш парици :) - покупката става ве4е много по- привлекателна :) както и да е всеки си преценява сам :) ина4е забравих да кажа 4е е с 4нс Хуникс ,,,и с 3-годинкигаранция , кат вси4ки 4айници :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...