vbn Posted September 5, 2003 Share Posted September 5, 2003 Kak she se napiish s bira fe..?!Vie ludi li ste?! Nikoga nemoa da izpiq tolkova bira che da se napiq... shtot sled purvia litur i staa super gadno na korema naduvata ti sa i ti stava tejko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobetsa Posted September 5, 2003 Share Posted September 5, 2003 maliiiiiiiii kvo govori6 be pi4 kat otida s priqteli za riba kat si peknem ribka i slaninka i davidi6 ne varvili birata nestiga za nikoi stiga da si s gotina kompaniq daje i spirt da pie6 pa 6a varvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 5, 2003 Share Posted September 5, 2003 Ami horata deto piat vodka(a tva sred podrastvashtoto pokolenie kam koeto prinadleja de e mnogo chesto sreshtano iavlenie) kvo piat? Chist spirt. Samo deto az predpochitam kamforov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobetsa Posted September 6, 2003 Share Posted September 6, 2003 ami pi4 za 3-4 lv kvo iska6 dqdo Jack li iska6 da pie6 mi tvae za tolkoz kinti tolkoz piene pazarna ikonomika.Kat ne iska6 spirt gepvai si ot na ba6tati doma6arkata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustnik Posted September 6, 2003 Share Posted September 6, 2003 ami pi4 za 3-4 lv kvo iska6 dqdo Jack li iska6 da pie6 mi tvae za tolkoz kinti tolkoz piene pazarna ikonomika.Kat ne iska6 spirt gepvai si ot na ba6tati doma6arkata. ot domasharkata po hubavo nema vikash da gepva ... shte gepva ako ima ... kat nqma sha piem garajni i tva si e nema ko da se lujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 7, 2003 Share Posted September 7, 2003 Emi imam si domashna. Diado mi vari pone 150 litra na godina i kato za men i nego i po malko se prashta v USA na bashta mi napravo ni stiga. Rakiata e chista anasonliika okolo 60 i malko otgore gradusa. Probval sam i butilirana rakia ama ne stava za piene. Za vodkata da ne govorim. A i kato znam che e takav bokluk predpochitam da pia sprite...pone si znam kachestvoto na The Coca Cola Company. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustnik Posted September 8, 2003 Share Posted September 8, 2003 @GeorgiK em dai da q probvame be shtom e nad 60 gradusa nqma da piem mnogo ot 2-3rakii i pod masata sha izmislim nqkvo qko meze na kokal i shte stane mohabeta pomisli po toz vapros BATETO I VUCATA JULQT PARCUCATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 Otnosno Wodkata: Za6to si mislite 4e w bulgarskite winpromi ima razlika mejdu wodka, rakiq, gin i t.n. - wsi4ko se prawi ot edin i sy6t spirt, koito se proizwejda w winproma... Taka 4e dali 6te se napie6 s wodka, rakiq ili ne6to drugo nqma nikwo zna4enie... problema e kogato se popadne na butilirano mente, a takiwa za jalost ima mnooogo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 Az govorih che vodkata e bokluk. No pak shte povtoria-pia samo domashno. Sichko butilirano e bokluk. Lichno mnenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobetsa Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 tva sa palni gluposti 4e vodkata e bokluk i 4e vsi4ko butilirano(kupejko) e bokluk tva dokazva i kolko ste pili,a govorite ei taka naizust. opitai vodka Sobieski s kanela primerno 6e ti se iska dori i voda da ne pie6 ve4e tokova hubava e primerno tq,a ima tokova hubavi alkoholi. pe6terska rakiq aide ako kajeyte 4e e lo6a mi kvo 6a kajete za pe6terska specialna selekciq a? Prosto nqma kvo da kajete ako ste gi opitvali izob6to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 V momenta imam edna podarena Peshterska rakia vkashti i ia pia dokato chakam diado mi da mi prati istinska. Da ti kaja tolkova e bokluk che niama nakade...no za jalost ima. Ne sam pil mnogo no kolkoto sam pil ne stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Пазете се от лошо сварена домашна (преварена и т.н.) При по-висока температура на дестилация се получава метилов алкохол... а ние българите сме си българи... давай от казанчето колкото може повечко да изкараме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted September 10, 2003 Author Share Posted September 10, 2003 Az sum se paril ot takava domosharka i da vi kaja beshe niakakuv ad sled tova.. taka che mnogo vnimavaite da ne popadnete na niakoia podobna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.