Jump to content
BulForum.com

Продавам К6-166MHz

Recommended Posts

Процесор - К6-166Мхз

РАМ - 64МБ, ЕДО

Хард - 1GB

Видео - Matrox G100

Дъно - ATREND VX

FDD - Да

LAN - Realtek 8139

USB - PCI карта с 2 входа

Кутия - BIG tower AT

Цена: 40лв

Забележка: За сега не се дава на части

За още 15лв получавате и BW монитор ThreeSOMA, Keyboard /PS2+преходник/+Mouse /COM, почти нов/

Аз го искам, но съм зле с парите в момента, ако не се продаде до 2-3 седмици ще го взема :)

доста ;-) сигурно е около 1м висока.

Засега е запазен за Mr_Vain.

Намерих едни пари тука :) Можеш ли да ми кажеш цена за компютъра + монитора без кутията, флопито и USB-то? За тях предполагам лесно ще намериш пазар.

...а ако не, ще трябва да посъбера още малко :huh:

Ще те помоля да дадеш отделни цени за компонентите

и малко повече инфо за кутията!

С Mr Vain може да се кооперираме и да вземем частите двамата.

Интересува ме кутията оребрена ли е до долната си част и колко харддиска могат да и се монтират?

Ако може да я снимаш ще е най-добре!

Ми като гледам има желаещи за почти всичко, ще ми е трудно да го 'нацепя' на части, така че, събирате парите, вземате го и се оправяте между вас си ;-)

Ей ви снимка на кутията КУТИЯ

ОК, аз давам 30лв. за всичко без кутията, флопито и USB-то. Който дава останалите 17лв. да ми драсне един PM да се разберем :)

филми нимоа са гледат предполагам , а поне некви клипчета ?!? дъното има АГП НАЛИ ? дай линк за некви снимки на дъното .... доколкото монитора колко инча е , коя година , точния модел , има ли некви наранявания - то били надраскана отпред защитата ..... некви петна ... пожълтяване , фановете бачакат нормално нали ?!? в смисъл без много да шумят ?!? наистина се интересувам от пц-то и ще се замисля дали да го зема след като отговориш на въпросите ми .... :D

ЕДИТ:Еххххх скъсах са да го търса тва дъно .... ама така и не изкопчих никъф линк :angry1 айде брато плс ..... намери некъф линк с некви снимки

Дъното е A-Trend ATC1030, единственото което намерих е user manual ТУК

Дъното няма AGP слот, само ISA i PCI. Поддържа до 200Мхз ММХ процесори, паметта е само ЕДО. Не съм го пробвал за филми, но предполагам че няма да тръгнат под Windows, може да се пробва под някакъв Линукс, но нямам време за проби. Компютъра не е пускан от 2-3 месеца така че не помня дали и колко шумят вентилаторите. Монитора си работи нормално, няма дефекти. Дай майл на РМ да ти пратя снимки на кутията и монитора.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...