lubo1972 Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Процесор - К6-166Мхз РАМ - 64МБ, ЕДО Хард - 1GB Видео - Matrox G100 Дъно - ATREND VX FDD - Да LAN - Realtek 8139 USB - PCI карта с 2 входа Кутия - BIG tower AT Цена: 40лв Забележка: За сега не се дава на части За още 15лв получавате и BW монитор ThreeSOMA, Keyboard /PS2+преходник/+Mouse /COM, почти нов/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 Айде нова цена за всичкото 47лв ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Аз го искам, но съм зле с парите в момента, ако не се продаде до 2-3 седмици ще го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Samo za invformaciq kolko e golqma tazi kutiq "BIG tower" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 Samo za invformaciq kolko e golqma tazi kutiq "BIG tower" ??? <{POST_SNAPBACK}> доста ;-) сигурно е около 1м висока. Засега е запазен за Mr_Vain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 доста ;-) сигурно е около 1м висока. Засега е запазен за Mr_Vain. <{POST_SNAPBACK}> Намерих едни пари тука Можеш ли да ми кажеш цена за компютъра + монитора без кутията, флопито и USB-то? За тях предполагам лесно ще намериш пазар. ...а ако не, ще трябва да посъбера още малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ще те помоля да дадеш отделни цени за компонентите и малко повече инфо за кутията! С Mr Vain може да се кооперираме и да вземем частите двамата. Интересува ме кутията оребрена ли е до долната си част и колко харддиска могат да и се монтират? Ако може да я снимаш ще е най-добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Ako kutiqta e ATX az 6te q kupq !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Ми като гледам има желаещи за почти всичко, ще ми е трудно да го 'нацепя' на части, така че, събирате парите, вземате го и се оправяте между вас си ;-) Ей ви снимка на кутията КУТИЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 ОК, аз давам 30лв. за всичко без кутията, флопито и USB-то. Който дава останалите 17лв. да ми драсне един PM да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Тая кутия с това копче отпред май не е АТХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Тая кутия с това копче отпред май не е АТХ <{POST_SNAPBACK}> Прав си...АТ е, добре че ме поправи..изложих се кат кифладжия с този АТХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 lubo1972 предлагам ти 40лв. за всичко. EDIT: Оттеглям си офертата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 Нова цена :-> 40лв за всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 филми нимоа са гледат предполагам , а поне некви клипчета ?!? дъното има АГП НАЛИ ? дай линк за некви снимки на дъното .... доколкото монитора колко инча е , коя година , точния модел , има ли некви наранявания - то били надраскана отпред защитата ..... некви петна ... пожълтяване , фановете бачакат нормално нали ?!? в смисъл без много да шумят ?!? наистина се интересувам от пц-то и ще се замисля дали да го зема след като отговориш на въпросите ми .... ЕДИТ:Еххххх скъсах са да го търса тва дъно .... ама така и не изкопчих никъф линк айде брато плс ..... намери некъф линк с некви снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 Дъното е A-Trend ATC1030, единственото което намерих е user manual ТУК Дъното няма AGP слот, само ISA i PCI. Поддържа до 200Мхз ММХ процесори, паметта е само ЕДО. Не съм го пробвал за филми, но предполагам че няма да тръгнат под Windows, може да се пробва под някакъв Линукс, но нямам време за проби. Компютъра не е пускан от 2-3 месеца така че не помня дали и колко шумят вентилаторите. Монитора си работи нормално, няма дефекти. Дай майл на РМ да ти пратя снимки на кутията и монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.