Jump to content
BulForum.com

Още едно гласуване за Стоичков...

RottenBrain

Recommended Posts

Гха гха...

Съсредоточете се върху последните две думи...някак не съм го очаквал от "добрите ни южни съседи"...

A от къде си сигурен, че ще са наистина турци? Има доста българи, които имат чужди IP-та. ;)

A от къде си сигурен, че ще са наистина турци? Има доста българи, които имат чужди IP-та. ;)

.. или българи гласуващи през чуджи IP-та ;)

ако трябва наистина да съм обективен бих гласувал за, Марадона или Пеле. това са 2-мата най-велики футболисти за всички времена според мен :D

едит: Hristo Stoichkov: 5242 votes ( 78.9 % ) :blink:

Бе...малко странно,че аз ще съм единственото момиче,което ще каже нещо тук,ама както и да е :huh:

Гласувах за Стоичков,но иначе се колебаех между Кройф и Зико,но ... ;)

Hristo Stoichkov: 5357 votes ( 79.0 % )

Hristo Stoichkov: 5732 votes ( 79.1 % ) + моя вот

...Пеле според мен най-заслужава,все пак е Краля на футбола: 108 votes ( 1.5 % ) :bgrin:

Казвам ви, скоро ще се появи някой в темата и ще каже:

Ха ха тея са хванаха! Ей хора, споко, аз хоствам сайта, аз турих гласовете! Бъзик!

Не, че не искам резултатите от анкетата да са такива, каквито са, но да мислим реалистично все пак...

Според мен всички тези футболисти няма на каква основа да се сравняват-играли са по различно време, с различна мотивация-не случайно сър Стенли Матюс няма нито 1 жълт картон и е бил състезател до 50 години-той просто е играл за играта и за собствено удоволствие.За мен обаче Пеле и Марадона са най-големите.И все пак гласувах за нашия тюфлек :D

Большой Оффтопик:

Верно,че е наш човек,ама в последно време направо ми се дос*а от медийното присъствие на Стоичков!Оня ден гледах някви награди-обявиха го за модел на годината!Аман вече :devil

Стоичков и модел. :laughing: :laughing: :laughing: Не е ли малко дърт вече. То бива лизане ама чак пък толкоз.

• 3 weeks later...

С риск да ви стресна, ако наистина има маниаци, за които е цел номер едно Ицо да е на първо място(не съм сигурен дали съм сред тях) - трябва да ви кажа, че вече е на второ място, доста зад първия...

Очевидно не само ние сме се организирали ами май и Чехите(мисля че беше чех не съм сигурен поправете ме ако бъркам) са го сторили защото Пушкаш води с бая пред Ицето :blink:

Очевидно не само ние сме се организирали ами май и Чехите(мисля че беше чех не съм сигурен поправете ме ако бъркам) са го сторили защото Пушкаш води с бая пред Ицето  :blink:

Унгарец е,бивш футболист на Реал М ;)

Айдееее. Почна се голямото осиране пак.

Голяма работа като сме втори. Като че ли пък непременно трябва да сме първи. То за това накрая все ни дисквалифицирват или нулират.

бъгава работа :(

във форума има супер тъпи постове от рода на : мразя турци турците ...низнам си кво ,да живее цска

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...