Jump to content
BulForum.com

#Evrocom.Net @ SofiaLand

Dreamer

Recommended Posts

Ще има уж. Доколкото чух сега правят тънки калкулации дали въпросното съоражение е иконимически изгодно-с други думи дали пловдивчани са навити да трошат пари, за да летят с кули насам-натам. Ама като гледам така мераклии има....

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Що бе дали са им разрешение май. Самите инвеститори не са сигурни дали ще го правят....

Иначе сте баси ненаситните хали. Сигурно и 8 София Лендове няма ви стигнат! :wir

:allien govorihme si v kanala za edna kula: 85kmh , 4G na gore i -1 g nadulu... 60 metra.. ei tva me zadovolqva

V plovdiv steshe stoichkov da pravi ama mu reznaha krilcata...ne dochetoh vesnitka zashto

maddrum: kulata rulez ! :allien

Наистина кулата е много яка,но вагонетката направо ме разби :wir Много ме накефи и ония експрес,където докато се въртиш те покриват с едно платно :woot

Наистина в Пловдив ще се прави подобен увеселителен парк и ще е доста по-голям (повече от 3 пъти) от СофияЛенд. Инвеститорите са някви евреи, които се бъркат доста надълбоко и имат още два грандиозни проекта в Пловдив, в различна сфера.

Дано това да се окаже истина, защото тук ако знаете какви сме ги замислили групичката от луди :) Не, че това би ни спряло да идем до Холандия само за да видим Six Flags в Европа :)

Дано това да се окаже истина, защото тук ако знаете какви сме ги замислили групичката от луди :)

Представям си какви сте ги замислили,но преди няколко дена по новините 4ух,4е в дале4на Америка(по-то4но в Disney Land) е станал много лош инцидент-някво влак4е се е обърнало и има 6 ранени и 1 умрял :sick Така 4е имайте едно на ум в лудорийте :D Ина4е наистина ще става голямо шоу като го направят :woot

Mr.Tinkertrain vqrno si chul, ama donqkade ;) .Ima edin zaginal i 24 raneni. Kolkoto da PlovdivLand az znam che shte e 3x po golqm i shte se namira nqkade na Bratskata mogila (no tova sa si samo sluhove)...

Mr.Tinkertrain vqrno si chul, ama donqkade ;) .Ima edin zaginal i 24 raneni. Kolkoto da PlovdivLand az znam che shte e 3x po golqm i shte se namira nqkade na Bratskata mogila (no tova sa si samo sluhove)...

Ми то тогава още по-лошо :(

Надявам се нашият ленд да е по-обезопасен и да няма инциденти :ph34r:

Ще каже ли някой марката и модела на дигиталния апарат, с които са правени снимките. Колкото до увеселителен парк край Пловдив - този проект от години е само идея, свързана с проблеми с земите около Гребната база и т.н., засега си остава само проект и идея.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...