giocco Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Значи заглавието говори ясно за това казвайте кой какво предлага Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Ako iska6 2*128 ! Az imam edna Sdram-ka 100Mhz PQI ! Ako se interesuva6 potusi temata mi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 Ами аз я видях обаче не ми върши работа искам цяла 256 ако някой има Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvroFutbol Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 pi4 v4era i az cql den sa ma4ih i mi predlagaha za 256mb 50lv da ti kaja ne se zaslujava po forumitye da se ma4i6 tovae moe svoi mnenie za6toto az si kupih dvustranna 4isto nova za 34$ ot smart system demek 51lv...vijdaj razlika nqma kakvo da si govorim 3 meseca garancia mi dadoha dovolen sam sega nezm i az mng spe6no tarsih no ne vijdam smisal po foruma za6toto inikoi ne6te da napravi otstapka:) uspeh vse pak na tebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 pi4 v4era i az cql den sa ma4ih i mi predlagaha za 256mb 50lv da ti kaja ne se zaslujava po forumitye da se ma4i6 tovae moe svoi mnenie za6toto az si kupih dvustranna 4isto nova za 34$ ot smart system demek 51lv...vijdaj razlika nqma kakvo da si govorim 3 meseca garancia mi dadoha dovolen sam sega nezm i az mng spe6no tarsih no ne vijdam smisal po foruma za6toto inikoi ne6te da napravi otstapka:)uspeh vse pak na tebe... <{POST_SNAPBACK}> Ami pich ne si tursil kakto trqbva, a i tova 34$ e hubavo da go smetnesh po kursa na denq a ne po 1,5. Kolkoto do tova kak da se tursi stoka na cena koqto te ustroiva prosto si pishesh cenata, vse pak predi 3 dena si zakupih 256Mb SDRAM za 45 leva koeto mi spesti celi 8 (koeto si e pochiti cqla kasa bira) ot kolkoto da davam kinti na smart... kakvoto i da bqha. Taka che giocco prosto napishi kolko davash i vse nqkoi shte se poqvi nqkoi 256-ca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted May 17, 2005 Author Share Posted May 17, 2005 Пичове намерих си все пак мерси за помощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.