Jump to content
BulForum.com

Купувам 256 SD RAM

Recommended Posts

pi4 v4era i az cql den sa ma4ih i mi predlagaha za 256mb 50lv da ti kaja ne se zaslujava po forumitye da se ma4i6 tovae moe svoi mnenie za6toto az si kupih dvustranna 4isto nova za 34$ ot smart system demek 51lv...vijdaj razlika nqma kakvo da si govorim 3 meseca garancia mi dadoha dovolen sam sega nezm i az mng spe6no tarsih no ne vijdam smisal po foruma za6toto inikoi ne6te da napravi otstapka:)

uspeh vse pak na tebe...

pi4 v4era i az cql den sa ma4ih i mi predlagaha za 256mb 50lv da ti kaja ne se zaslujava po forumitye da se ma4i6 tovae moe svoi mnenie za6toto az si kupih dvustranna 4isto nova za 34$ ot smart system demek 51lv...vijdaj razlika nqma kakvo da si govorim 3 meseca garancia mi dadoha dovolen sam sega nezm i az mng spe6no tarsih no ne vijdam smisal po foruma za6toto inikoi ne6te da napravi otstapka:)

uspeh vse pak na tebe...

Ami pich ne si tursil kakto trqbva, a i tova 34$ e hubavo da go smetnesh po kursa na denq a ne po 1,5. Kolkoto do tova kak da se tursi stoka na cena koqto te ustroiva prosto si pishesh cenata, vse pak predi 3 dena si zakupih 256Mb SDRAM za 45 leva koeto mi spesti celi 8 (koeto si e pochiti cqla kasa bira) ot kolkoto da davam kinti na smart... kakvoto i da bqha.

Taka che giocco prosto napishi kolko davash i vse nqkoi shte se poqvi nqkoi 256-ca.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...