sasquatch Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 http://www.armory.com/tests/perversity.html 50% http://www.okcupid.com/tests/take?testid=4753531547860212166 58% , напредвам Тея не са точно за извратеност, но пак имат връзка http://fuck-you.org/pt2k/i.php http://www.armory.com/tests/masturbation.html http://www.the-jokes.com/tests/corrupt.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Посочи само един тест. Така е малко по досадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 ха, интересно на"извратения тест хванах 50%, а на мастурбирането 23% хахо Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Извратеняци такива ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Tia testove ne sa koi znae kakvo. Drugo si beshe www.purescore.com eeehhh kato nego niama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Не ми трябват тестове - извратен съм си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 Абе майтап да става Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Кой е извратен да си признава ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 И без да съм правил тестовете знам отговора. Все пак не познавам друг човек, който е сънувал, че сам си прави френска любов... Или сънувам, че правя секс със жена, която вместо полови устни има полови челюсти със зъби (които за щастие в съня ми беше отворила широко, иначе съня щеше да е неприятен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Първият тест не се брои...едно е да знаеш, друго е да практикуваш...не трябва да се броят с еднакви проценти... Вторият - 8%...винаги съм знаел, че съм кротка душа непокварена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Или сънувам, че правя секс със жена, която вместо полови устни има полови челюсти със зъби (които за щастие в съня ми беше отворила широко, иначе съня щеше да е неприятен). <{POST_SNAPBACK}> Хахаха. Не вярвах, че ще го чуя от някой. Скорп, марш към психиатрията! http://www.rotten.com/library/sex/vagina-dentata/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 За мене - каквото каза Grimjaur. Какво да се прави ... Но пък една позната преди време ми се похвали, че сънувала крава, облечена в черен латекс, с пиърсинг на вимето и с камшик ... Ей това вече е проблем ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Много ме кефи как всеки се мисли за извратен, а истински извратените хора смятат себе си за нормални. А ако съдим по сънищата си трябва всички сънуващи да се изкараме болни и с някакви сексуални отклонения. Хайде някой да дефинира какво точно е "извратен" щото познавам момичета, които смятат оралните удоволствия за извратени и други, които..хм..няма да навлизам в подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Мале ужас. Бил съм много извратен. На първия тест получих това: You answered "yes" to 7 of 10 questions, making you 30.0% perv pure (70.0% perv corrupt); that is, you are 30.0% pure in the perversity domain (your perversity is 70.0%). Your Weirdness Factor (AKA Uniqueness Factor) is 42%, based on a comparison of your test results with 29072 other submissions for this test. The average purity for this test is 44.6%. The first submission for this test was received March 26, 2000. А на втория направо ме е срам да го покажа: you are 71% perverted My test tracked 1 variable How you compared to other people your age and gender: You scored higher than 81% on perverted А се смятах, че съм нормален. Много ме кефи как всеки се мисли за извратен, а истински извратените хора смятат себе си за нормални. <{POST_SNAPBACK}> Значи и по твоята логика съм извратен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Хахаха. Не вярвах, че ще го чуя от някой. Скорп, марш към психиатрията! http://www.rotten.com/library/sex/vagina-dentata/ <{POST_SNAPBACK}> ей това ме разкърти отвсякъде!!! Важно е да се образоваме Иначе съм напълно съгласен със мнението на @snejko че .. тихите води са най-дълбоки Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Значи и по твоята логика съм извратен. <{POST_SNAPBACK}> Не казах, че всички, които се смятат за нормални са извратени, а че тези, които са извратени се смятат за нормални. Схващаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 аз съм си нормален незнам за вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 една позната преди време ми се похвали, че сънувала крава, облечена в черен латекс, с пиърсинг на вимето и с камшик ...Ей това вече е проблем ... <{POST_SNAPBACK}> Уау, това наистина е some serious sh*t Но все пак, не сънищата и представите правят един човек извратен. Aко се съдеше по това, аз сигурно щях да съм един от топ 10. Въпросът е, че 99% от това, което ми минава през главата, си остава там. По една или друга причина не мога или не искам да го приложа в действителност. А в това няма нищо извратено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 тея тестове са по 1 234 234 322 13 въпроса! За кво да ги решавам като си знам - не съм в час Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 69% нищо ново... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Абе за кво да ги решавам тестовете като знам , че съм извратено и перверзно човеченце Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 ne stiga 4e si znam kolko mi e bolna glavata,ami sq mi trqaaha i tiq testove da mi go natqknat o6te poe4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Не мисля, че съм извратен ... Поне не извън рамките на нормалното ... Преди имаше една тема, в която се разправяше кой как искал да такова лелката дето си купувал марулите на пазара и т.н. Всеки хетеросексуален е извратен (пък и не само), просто измеренията са различни. И като отворихте темата за сънища, бях с 2 бисексуални сладурани и снимах пейзажи на една скала в планината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Който не е извратен не е нормален! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Определено мисля, че не съм, като знам какви болни мозъци съществуват!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.