Jump to content
BulForum.com

Хранителни Добавки

Recommended Posts

Добавките са НАПЪЛНО БИЛКОВИ ! Няма консерванти . Произведени в Германия . Това са само хапчета за ОТСЛАБВАНЕ или КАЧВАНЕ НА КИЛОГРАМИ . Заинтересуваните да пишат ! Ценита са различни , зависи от хачетата който искате !

Пиши точно какво предлагаш и на каква цена :excl:

ами то си пише ! хапчетата са за СПАДАНЕ и КАЧВАНЕ на килограми ! има още и тонизиране и даващи енергия !

ЦЕНИТЕ са разнообразни ! за това казвате какво искате да направите с тялото си(например да отслабнете и ви препоръчвам нещо) !

ами то си пише ! хапчетата са за СПАДАНЕ и КАЧВАНЕ на килограми ! има още и тонизиране и даващи енергия !

ЦЕНИТЕ са разнообразни ! за това казвате какво искате да направите с тялото си(например да отслабнете и ви препоръчвам нещо)  !

pi4 po hubawo dai nqkwi linkowe, kakwa maraka sa, taka ni6to nqma da prodadesh :angry1

Www.rsi.hr

Сайта е на Харватски и няма да може да разберете почти нищо ! ама скоро казаха ,че ще има и преведен на Български скоро време :)

ФИРМАТА Е RSI !

Ми добре айде аз искам хапчета за покачване на килограми, кажи ми какво предлагаш и на каква цена :wacko:

edit//: използвай EDIT

Да зажелявам за предишния пост ама се обърках :(

Та за маса ти трябват Vitamini 8 лева 25 броя ! ако сикаш само за маса ! спортуваш ли нещо ?

Ходя на фитнес и се интересувам от всякакви добавки, дай ми повече информация за тези витамини ако може ;)

Ходя на фитнес и се интересувам от всякакви добавки, дай ми повече информация за тези витамини ако може ;)

ами те ти отварят апетита и така като ядеш повече и повече качваш ! имам тука и хапчета за енергия ако искаш ! :)

Sperolina 1бр. 0.34лева

B complex 1 бр. 0.22лева

Vitamini 25броя 8лева !

da ti kaja samo 4e s vitamini masa ne se ka4va  :punk

B12 в задника, много ядене и вдигане...това е най-евтиния начин, а и работи в повечето случаи ;)

@zlobil няма нужда, просто отбелязах :)

B12 в задника, много ядене и вдигане...това е най-евтиния начин, а и работи в повечето случаи ;)

trqbva li da ti obqsnqvam kva e razlikata mejdu b12 i ne6tata koito 4oveka prodava ?!

тава са много ветамини ве ! не е само един ! това е нещо като мулти витамини койот ти отварят голям апетит и си гладен гладен гладен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...