SnaKeTo Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 От няколко дена имам проблем с нета . На GGbit съм и страници ми отваря без никакъв проблем . Но когато пробвам да си пусна някоя игра Online или дори DC++ и Mirc ми изписва Connection timed out. Не знам къде е проблема и защо така се получава от няколко дни . Ако можете помагайте !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 блокирани ти са портовете щото имаш вируси и аз бях така миналата седмица провери тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 блокирани ти са портовете щото имаш вируси и аз бях така миналата седмица провери тук <{POST_SNAPBACK}> На мен това ми го показва редовно и след няколко рефреша се оправя!А и нямам вируси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 От няколко дена имам проблем с нета . На GGbit съм и страници ми отваря без никакъв проблем . Но когато пробвам да си пусна някоя игра Online или дори DC++ и Mirc ми изписва Connection timed out. Не знам къде е проблема и защо така се получава от няколко дни . Ако можете помагайте !!! <{POST_SNAPBACK}> Относно DC++!Влизаш в DC++,после File>Settings>Connection Settings и отмяташ Passive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 ггбит си имат форум... имат си и телефони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.