Jump to content
BulForum.com

Получавали ли сте това писмо

Viper

Recommended Posts

• 2 weeks later...

най-лошото е че има хора които се връзват,онзи ден като ми каза една приятелка че "що да не?" и направо припаднах! :wir

"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"... И аз получих такова писмо, но не отговорих. Интересно ми е обаче от къде тия хора намират е-мейлите, на които пращат тоя спам... Аз съм малко на "Вие" с тия работи, надявам се някой да ми обясни, но все пак ми се струва абсурдно... :bgrin: А и каква ми е гаранцията, че в тоя "отговор" тия линкове не са пак нещо "миризливи"... Вярно, breakneck е проверил единия, ама другите... Глупава работа... :pirate

най-лошото е че има хора които се връзват,онзи ден като ми каза една приятелка че "що да не?" и направо припаднах! :wir

Ами да направо е трагично, че има толкова наивни хора да се вразват на подобни глупости, щото някой будала е изпратил и на мен :woot

Аз получих. Пратих го на мой мейли и ми върнаха номер на чек. Но за да го вземеш - плащаш 25 лв. Пэрво ще проверя в хотелите чували ли са за тях, пък тогава ще видим.

Майтапя се бе! :lol:

Наско, не си давай 25-те кинта! :bgrin:

Исках да ви видя как ще почнете веднага да си ровите из кошчетата на пощите :devil

:punk

Майтапя се бе!  :lol:

Наско, не си давай 25-те кинта!  :bgrin:

Исках да ви видя как ще почнете веднага да си ровите из кошчетата на пощите  :devil

:punk

Просто няма начин да видиш това!

Хм, добре че я има тази тема. Вече и аз го получих това писмо. :) Пък и кой знае, може би щях да се вържа, все пак е на български. Директно му трупнах спам блокир-а :devil .

Мда, и аз го получих тва. Много тъпо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...