gerry^^ Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 хах-сега ми стана ясно кво било тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 най-лошото е че има хора които се връзват,онзи ден като ми каза една приятелка че "що да не?" и направо припаднах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"... И аз получих такова писмо, но не отговорих. Интересно ми е обаче от къде тия хора намират е-мейлите, на които пращат тоя спам... Аз съм малко на "Вие" с тия работи, надявам се някой да ми обясни, но все пак ми се струва абсурдно... А и каква ми е гаранцията, че в тоя "отговор" тия линкове не са пак нещо "миризливи"... Вярно, breakneck е проверил единия, ама другите... Глупава работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Те хората какво няма да измислят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 най-лошото е че има хора които се връзват,онзи ден като ми каза една приятелка че "що да не?" и направо припаднах! <{POST_SNAPBACK}> Ами да направо е трагично, че има толкова наивни хора да се вразват на подобни глупости, щото някой будала е изпратил и на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Аз го изпратих и найстина ходих на почивка за 2 седмици в планината. Истинско е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Аз получих. Пратих го на мой мейли и ми върнаха номер на чек. Но за да го вземеш - плащаш 25 лв. Пэрво ще проверя в хотелите чували ли са за тях, пък тогава ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Аз го изпратих и найстина ходих на почивка за 2 седмици в планината.Истинско е! <{POST_SNAPBACK}> Та къде казваш,че си бил на почивка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Майтапя се бе! Наско, не си давай 25-те кинта! Исках да ви видя как ще почнете веднага да си ровите из кошчетата на пощите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Майтапя се бе! Наско, не си давай 25-те кинта! Исках да ви видя как ще почнете веднага да си ровите из кошчетата на пощите <{POST_SNAPBACK}> Просто няма начин да видиш това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Хм, добре че я има тази тема. Вече и аз го получих това писмо. Пък и кой знае, може би щях да се вържа, все пак е на български. Директно му трупнах спам блокир-а . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Мда, и аз го получих тва. Много тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.