Jump to content
BulForum.com

Продавам Памет 2х512 ДДР 400 МДТ

Recommended Posts

Продавам Памет 2х512 ДДР 400 MDT - чисто нови с 2 -години гаранция При4ина за продажба - взех я за един познат ,но той се отказа и сега ще взема по- яки за клок , пробвани са в Дуал 4енал , ба4кат перфектно на 225 !

Стандартно са на КАС 2,5

Търг4е

на4ална за бройка -45$

стъпка 1$

блиц - 50$

Край -сряда 18.05 в 20:00 - 4аса !

Сега , ще я бодна и ще ви кажа , предполагам се интересувате от Дуал 4енал - 4естоти ?

Edit :

При 225 и CAS 2,5 е стабилна , направил съм шотове , дайте мейл да ги пратя , 4е сега нещо не мога да ги ка4а никъде !

На 240 пали ,но като по4не да зарежда вИН и забива трябва да си играя много с таймингите , а и ако работи нормално над 225 ще вдигна цената , така 4е по- добре не ме карайте да я 4овъркам пове4е :)

Освен тва са тествани на НФ2 дъно , а МДТ-тата по принцип на НФ4 дъно пускат още 10-тина МГз пове4е отлплкото на НФ2 !

ПРОМЕНЯМ УСЛОВИЯТА НА ПРОДАЖБАТА !!

Обявявам търг с на4ална 45$ за бройка стъпка 1$ и блиц цена 50$

Край на търга сряда 18.05 - 20:00 4аса !

Успех !

При4ина за промяната - паметта се оказа добра двойка :)

ПРОМЕНЯМ УСЛОВИЯТА НА ПРОДАЖБАТА !!

Обявявам търг с на4ална 45$ за бройка стъпка 1$ и блиц цена  50$

Край на търга сряда 18.05 -  20:00  4аса !

Успех !

При4ина за промяната - паметта се оказа добра двойка :)

Добре де прати на Petko_2004@abv.bg шотовете да вида кво толкова и е хубавото че такава ценичка и искаш... а и кажи с какъв процесор си като изпратиш и шотове от еверест-а за тестовете да вида къде те качва и какви мегабаити вади...

Добре де прати на Petko_2004@abv.bg шотовете да вида кво толкова и е хубавото че такава ценичка и искаш... а и кажи с какъв процесор си като изпратиш и шотове от еверест-а за тестовете да вида къде те качва и какви мегабаити вади...

Пратих ти шот , но за евереста не става за 4етенето щото е малко слаб процесора може само до 1,8-2 ГХз!

Петко, не схващам коментара ти за цената, какво искаш да кажеш с тази цена , така казано от теб зву4и едва ли не 4е и искам двойна цена , а цената която и искам е по-ниска от най-ниската цена на която се е мяркала тази памет в Пловдив !!! ......написал съм 4е паметта е 4исто нова , до днес не беше даже слагана на комп . с гаранциии с вси4ко и при условие 4е ви давам на4ална под всяка друга цена за тази памет , не знам какво още искате ! Който е пазарил таква памет знае 4е е перфектна като цяло, а тези бройки дет се продават се едни от добрите МДТ-та !

И не забравяйте ,4е в момента няма отде да си земете такава памет 512 !!!!

Моля спестете си кометари за цената , защото тя няма да бъде свалена !

Търга свършва след по малко от половин 4ас , ако има у4астник , който да го спе4ели да ме търси на ICQ-то ,защото няма да имам достъп до форума до утре !....а ако н ебърза може и на ПМ !

Moga da predloja 60 leva za ednata plochka.........poradi prostata prichina,che chisto nova tazi pamet struva 46$.......ako te ustroiva pishi mi!

Ми тя е 4исто нова и тази , за първи път я боднах на комп в4ера -зав4ера ,кат ме помолихте за резултати от клок ,освен това я няма никъде , освен това даже коагато я имаше , на някой места от някой хора деже можеше да се вземе и за 45$ :) (тази специално е взета малко над 47$ ) но не е там въпроса - прекрасно знам цените :) Ами не ме устройва за по малко от 45$ не я давам -остава за мен :) сори

Ми тя е 4исто нова и тази , за първи път я боднах на комп в4ера -зав4ера  ,кат ме помолихте за резултати от клок ,освен това я няма никъде , освен това даже коагато я имаше , на някой места от някой хора деже  можеше да се вземе и за 45$  :)  (тази специално е взета малко над 47$ )  но не е там въпроса  - прекрасно знам цените  :)  Ами не ме устройва за по малко от 45$  не я давам -остава за мен :) сори

Bi triabvalo da znaesh i che edna stoka izlezne li ot magazina veche ne e nova,ako shte i kutiata da ne si otvarial......mislia che sumata,koiato ti predlagam e prilichna....no shtom ne si navit zdrave da e!

Bi triabvalo da znaesh i che edna stoka izlezne li ot magazina veche ne e nova,ako shte i kutiata da ne si otvarial......mislia che sumata,koiato ti predlagam e prilichna....no shtom ne si navit zdrave da e!

Абсолютно съгласен съм за стоката и излизането и от магазина :) , но има изклю4ения като например ако трябва да избирам между две 4исто нови неща ,едното от който е в магазина а другото взето малко преди него ,но за сметка на това тествано и с доказани възможности и за да бъда по- конкретен , МДТ не вси4ки бройки са така сполу4ливи ( от към клок ) .....другия вариант при който бих дал даже малко пове4е пари е ако трябва да взема например видеокарта ,която доказано се модва към по-бърза в следствие на намеса ,която не влиае на гаранцията и ....отклю4ване на конвейри и т.н. !

Цената ми си остава такава,докато не ско4и или падне цената на новата , която още не е внесена - сори :) - Здраве да е, друга ще си намериш !

ако някой друг се интересува може да пише на ПМ , ако не ше из4акам наесен да стане пак 80$ - пар4ето тогава ...и ще я продам за 60 $:)

OFF-topic:Testa,koito si napravil e pri taimingi 2.5 4 4 9 az dosega ne sum popadal na MDT koeto da ne durji 225 shina na tia taimingi......taka,che kvo da ti kaja reklamata ti za cloka specialno pred men ne vurvi!........moje da se kaje,che broikite sa dobri,ako vurvat na 2.5 2 3 11 ili 2.5 3 3 11....pone za men tova e faktora!Uspeh v prodajbata!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...