Jump to content
BulForum.com

Посока на

Recommended Posts

Момчета каква беше посоката на вентилатора на захранването , трябваше да изкарва топлия въздуха навън нали ?!?! Сега си го чистих та се омотах ...

Поздрави :devil

Момчета каква беше посоката на вентилатора на захранването , трябваше да изкарва топлия въздуха навън нали ?!?! Сега си го чистих та се омотах ...

Поздрави  :devil

Да, да духа навън :)

Поздрави  :devil

да навън е :P хахахаха майтапа настрана. искам да те питам точно как си го почистваш щото моя прави мизерии пък не ми се е налагало досега :bgrin:

да навън е :P хахахаха майтапа настрана. искам да те питам точно как си го почистваш щото моя прави мизерии пък не ми се е налагало досега :bgrin:

Ми много просто , отваряш захранването , отделяш вентилатора от платки , млатки и теб подобни , аз имам една джаджа подобна на компресорче , съответно с нея издухвам прахоляците и на вентилатора сипваш малко машинно масълце от тези за шевна машина и работата е 6ти номер :rolleyes: :punk

uh i az mnogo se chudeh i v kraina smetka teglih chop kak da go sloja... chakaite da proverq dali ne e obratno... :) Kato chustite zahranvane samo ne pravete gre6kata da duhate silno s usta ;)

Ако имаш два вентила не е толкова фатално , единия се ще духа навътре другия ще издухва навън :rolleyes: :punk

Кат' стана дума за фенове (фентилатори :D ), искам да питам: 80мм ли е стандарта за допълнителен (chassis) fan за кутията?

Кат' стана дума за фенове (фентилатори :D ), искам да питам: 80мм ли е стандарта за допълнителен (chassis) fan за кутията?

Зависи от кутията.. по-принцип е 80х80 ,но по-новите кутии са 120х120

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...