zlobil Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 kupuvam gsm nokia ot tiq s metalnite (titanevite korpusi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
longjohn Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 ni mi sa pravi na umen we seltik <{POST_SNAPBACK}> kolko pari dava6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 15, 2005 Author Share Posted May 15, 2005 ti go prodava6 ne az ti trqbva da mi kaje6 cena i ot tam saotvetno az da precena ustroiva li me ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 stava vapros za modelite 8910 , 8910i i 8850 za cenata 6te se razberem da sa v dobro sastoqnie.... tuka mojete da proverite po kolko varvqt 8850 8910 8910i Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 moje da mi kajete i nqkav magazin ot kadeto da si q vzema ftora raka 6toto to novi ve4e gi nqma nikade...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 moje da mi kajete i nqkav magazin ot kadeto da si q vzema ftora raka 6toto to novi ve4e gi nqma nikade...... <{POST_SNAPBACK}> На бул. Руски ( точно след военното окръжие ) посока гладстон преди 1 седмица видях , имаше 8910i черен панел , доста запазен изглеждаше. цаната му беше 360лв , ако си спомням правилно. Иди и виж , ако е там още и ако цената те удоблетворява съответно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 ami neska pak minax po ruski ima6e 1 deto ti kazva6 samo 4e cenata mu be6e 300lv i be6e pod vsqkakva kritika be6e aboslutno nasolennn Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 aide be ne moje nikoi da ne prodava takava nokia , da nqma priqtel koqto prodava ili da neznae kak da se zdoviq s nqkoi ot gorespomenatite modeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 aide be ne moje nikoi da ne prodava takava nokia , da nqma priqtel koqto prodava ili da neznae kak da se zdoviq s nqkoi ot gorespomenatite modeli <{POST_SNAPBACK}> Хм... видя ми се добре.. но няма значение вече. Иначе според мен много трудно ще намериш.... От форума много ме съмнява , по добре търси по оказионите , ама като гледам и там си ходил.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 abe celiq plovdiv sam obikolil i nqma i nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 abe celiq plovdiv sam obikolil i nqma i nqma <{POST_SNAPBACK}> E kak da nqma az onq den si kypih 8850 mnogo zapazena i adski mnogo i se kefq (na klasikata zashtoto tezi telefoni sa klasika) Ta tragvash ot koleloto na tzentralna gara po ryski i v vtoriq ili tretiq magazin se podashe ima edno 8855 za 265lv na edim mesetz nqma gram draskotina tam e ediniq vtoroto mqsto na koeto moga da te pratq e do djymaqta v komynikatel tam ima 8910 leko poodrana za 170 ili 190lv edno ot dvete i tretoto mqsto e pak do djymaqta v JEFF magazina ima 8850 za 100lv S kakvoto mojeh pomognah ostavam ot tyk natatak v tvoite ratze da go proverish no na 3te mesta garantiram 4e gi ima zashtoto i az si tarsih i si namerih..... Yspeh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 17, 2005 Author Share Posted May 17, 2005 demisa zlaten si o6te neska 6te otida Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 zlobil, прекаляваш със постовете... всички искат да си свършат работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.