Jump to content
BulForum.com

kupuvam gsm

Recommended Posts

moje da mi kajete i nqkav magazin ot kadeto da si q vzema ftora raka 6toto to novi ve4e gi nqma nikade......

На бул. Руски ( точно след военното окръжие ) посока гладстон преди 1 седмица видях , имаше 8910i черен панел , доста запазен изглеждаше. цаната му беше 360лв , ако си спомням правилно.

Иди и виж , ако е там още и ако цената те удоблетворява съответно.

aide be ne moje nikoi da ne prodava takava nokia , da nqma priqtel koqto prodava ili da neznae kak da se zdoviq s nqkoi ot gorespomenatite modeli

Хм... видя ми се добре.. но няма значение вече.

Иначе според мен много трудно ще намериш....

От форума много ме съмнява , по добре търси по оказионите , ама като гледам и там си ходил....

abe celiq plovdiv sam obikolil i nqma i nqma

E kak da nqma az onq den si kypih 8850 mnogo zapazena i adski mnogo i se kefq (na klasikata zashtoto tezi telefoni sa klasika)

Ta tragvash ot koleloto na tzentralna gara po ryski i v vtoriq ili tretiq magazin se podashe ima edno 8855 za 265lv na edim mesetz nqma gram draskotina tam e ediniq

vtoroto mqsto na koeto moga da te pratq e do djymaqta v komynikatel tam ima 8910 leko poodrana za 170 ili 190lv edno ot dvete

i tretoto mqsto e pak do djymaqta v JEFF magazina ima 8850 za 100lv

S kakvoto mojeh pomognah ostavam ot tyk natatak v tvoite ratze da go proverish no na 3te mesta garantiram 4e gi ima zashtoto i az si tarsih i si namerih.....

Yspeh...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...