pi4a Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 това е подигравка с един велик класик много яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Тва е бати и е*авката Ами ако бяха с вкус на банан как ли щяха да ги кръстят??? Лоста на Нютон??? <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Това ми напомня за песничката на Chef (от South Park) - Suck my Chocolate Salted Balls Има даже и клипче песничката, много е изродска Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Вкусни са, и то много. И не са БГ измислица, има отдавна по света известен сладкиш с такова наименование, ама незнам как е на немски да ви го кажа. Във всеки случай си е смешно де...майка ги носи веднъж вкъщи и едвам взимайки си въздух от смях ми казва "Виж, нося ти да опиташ топките на Моцарт". Това както и да е, ама после със същата реплика ги предложи и на баща ми и беше определено странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Е гати подигравката Да ви е сладко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.