Jump to content
BulForum.com

Търг за Patriot Dual channel Kit 2x256

Recommended Posts

Паметта е много добра, внесена е лично от мен от щатите.

за това става дума

Паметта е ползвана само от мен и не клоквана изобщо, поради некъдърноста на дъното ми :(

Продавам е защото се сдобих с нова 2х512 отново от същото място.

начална цена 100лв

стъпка 1лв

Блиц цена 120лв

Notes: Една от малкото памети които се произвеждат в САЩ - все още

Последно ревю - ревю - просто за сравнение на качеството

Паметта е много добра, внесена е лично от мен от щатите.

за това става дума

Паметта е ползвана само от мен и не клоквана изобщо, поради некъдърноста на дъното ми  :(

Продавам е защото се сдобих с нова 2х512 отново от същото място.

начална цена 100лв

стъпка 1лв

Блиц цена 120лв

Има ли някаква гаранция защото гледам в саита си пише доживотна...

А и закво си писал идеална за клок като не си я клоквал ако си я качи някви скреен шотове да видим колко над 500 може...

petko 2004 - Ами като гледам ревютата на хората в Newegg, на тези в overcklockers.ru и на тези в Hardware.bg - ходи над 270мхз фсб.

А за гаранция както знаеш доживотна значи доживотна...

petko 2004 - Ами като гледам ревютата на хората в Newegg,  на тези в overcklockers.ru и на тези в Hardware.bg - ходи над 270мхз фсб.

А за гаранция както знаеш доживотна значи доживотна...

Тоест 540 мхз и тва значи че мога да я клок-на макс 40 мхз от горе 4е аз моя PQI го дигам от 400 на 520 като имаш в на предвид че не е маркова памет... и на кви таиминги я пускат тая памет на 540 мхз ? ако я пуснат на 2.5-4-4-8 горе долу бива штото мога да ти пратя шотове от моита как си върви на 2.5-3-3-6 на 480 мхз на горе вече и ги дигам тва е ясно...

Ми земи малко да почeтeш тогава - ру

И кво трябва да гледам точно гледах точно твоята дето я продаваш и не видях да е клокната примерно на 600 мхз единственото което ми хареса беше със нискочестотната на 2-2-2-5 дето беше клокната на 570 със таиминги 3-4-4-8 тва значи от ДДР400 до ДДР570 а тва е доста добър клок за памет ако и твоита може да отиде от ДДР500 на ДДР620 при таиминги 3.0-4-4-8 ще ти я зема веднага просто тва което си написал идеална за клок много не е пояснено за голяма шина ли е подходяща или за да си я клокваш самата нея.. :blink:

И кво трябва да гледам точно гледах точно твоята дето я продаваш и не видях да е клокната примерно на 600 мхз единственото което ми хареса беше със нискочестотната на 2-2-2-5 дето беше клокната на 570 със таиминги 3-4-4-8 тва значи от ДДР400 до ДДР570 а тва е доста добър клок за памет ако и твоита може да отиде от ДДР500 на ДДР620 при таиминги 3.0-4-4-8  ще ти я зема веднага просто тва което си написал идеална за клок много не е пояснено за голяма шина ли е подходяща или за да си я клокваш самата нея.. :blink:

Тази памет е с Hynix чипове така че на повече от 260-270 не може да я докараш при 3-4-4.Аз мойта с ТCCD едвам я закрепих на ДДР 300 на 3-3-3.

Но за цената паметта е идеална.Малко по-добра е от Витеста 500

Тази памет е с Hynix чипове така че на повече от 260-270 не може да я докараш при 3-4-4.Аз мойта с ТCCD едвам я закрепих на ДДР 300 на 3-3-3.

Но за цената паметта е идеална.Малко по-добра е от Витеста 500

Искаш да кажеш че едвам си я задържал на 300 мхз на таиминги 3-3-3 :blink: или на 600 мхз на тея таиминги щото ако е първото няма смисал да давам кинти за нея ... :unsure: иначе 560 мхз ако стигне ще е горе долу мясащо но пък ако стигне 600 мхз ще е идеално :D ако имаше начин да пробвам щях да си я зема :P

Искаш да кажеш че едвам си я задържал на 300 мхз на таиминги 3-3-3  :blink:  или на 600 мхз на тея таиминги щото ако е първото няма смисал да давам кинти за нея ... :unsure: иначе 560 мхз ако стигне ще е горе долу мясащо но пък ако стигне 600 мхз ще е идеално  :D ако имаше начин да пробвам щях да си я зема  :P

е то ддр 00(600) е Патриот-а с ТЦЦД.А с този повече от 270-280 няма да видиш при какъвто и да ток и тайминги.Паметта е дадена че работи на 500 и си ги работи за повече трябват по-хубава и съответно по-скъпа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...