Rafaello Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Niakoi ot vas moje li da mi kaje programa s koiato moje da vlizash v lokalnata mreja chrez Internet prez server pod Windows. Napramer zaminavam si za Sliven i ot tam si vlizam v LAN-a tuka v PLD i si rovia iz PCtata na kolegite. Probvah da podkaram VPN servera na Win 2000, vsi4ko e OK, varzvam se no ne se vijda ni PC ni niakakvo IP. Vijdam si samo samia server. Niakoi da e pravil podobno nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Това тук върши чудесна работа. Мисля че ни я изпробвал още. Има много функции. http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=31200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Оправи си правата за достъп на потребителския акаунт, който ползваш на VPN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 14, 2005 Author Share Posted May 14, 2005 Това тук върши чудесна работа. Мисля че ни я изпробвал още. Има много функции. http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=31200 <{POST_SNAPBACK}> Abe instalirah ia, no naistina ne sam ia probval zastoto niama kak da se varja tuka ot drugo IP, no da ti kaja pravo nesto ne mi vdahva doverie. Moje li niakoi da mi dade na taia programa gotov napraven server da se varja i da poogledam? Ostanah s vpechetlenieto che sa v mreja samo PCtata koito sa se varzali kam tozi server no ne i tezi ot lokalnata mreja. Оправи си правата за достъп на потребителския акаунт, който ползваш на VPN <{POST_SNAPBACK}> Kakvi traibva da sa pravata (niakoia otmetka?), bazikal sam gi mnogo, i vsi4ko uj e OK no ne varvi i ne varvi. Ako niakoi iska da se pobazikame da mi pishe na ICQto, az sam pusnal VPN, ste vi kaja User i Pass i ste probvame. inache sam nisto ne moga da napravia. triabva oste 1 chovek .... niakoi koito go e pravil tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.