THE STORM Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 http://www.hamachi.cc/ С тази програма можете да симулирате LAN през Internet. С нея можете да играете любимите си игри все едно сте свързани в LAN мрежа. Инсталирайте програмата, стартирайте я нпаравете си ник и сервер в програмата. След това кажете на някой ваш приятел, който също си е инсталирал тази програма да влезне във вашия сървър. След като прикючите тази процедура вече се брой че сте в LAN. За да играете игри просто правите локален сървър и казвате на приятелят ви да влезе в него. Не се тревожете той ще види сървъра без никакви проблеми. И край на Class C при Counter-Strike. Абе общо взето можете да играете всяка игра която подържа LAN. Очаквам коментари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Sega ste go probvam tova chudo na tehnikata, po princip otdavna si tarsia takava programa. Blagodaria za linka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Сега ще го пробвам и аз. Ако работи ще е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Тествах я с един авер , добре работи . В игри не ми остана време , предполагам , че и там ще върши работа .. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Niakoi iska li da ia testvame taia programa? che ne moga samichak! ako ima entusiasti, pratete edno MSG na ICQ-to mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Niakoi iska li da ia testvame taia programa? che ne moga samichak! ako ima entusiasti, pratete edno MSG na ICQ-to mi. <{POST_SNAPBACK}> Ако играеш swat 4 , може да я тествам за 30 мин , че имам да чета Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Програмката е много добра!!!Работи наистина и съм много доволен БРАВО Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Здравейте, Незнам какво става, но днес цял ден се опитвам да се конектна в Хамачито, ама не ще ве майка му !!! Казва ми че не може да се конектне към сървара. на някой друг явил ли се е тоя проблем ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Напоследък се случва често да не може да се конектне. Преди го нямаше този проблем. В такъв моент най-често не можеш да направиш нищо освен да чакаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 http://www.hamachi.cc/С тази програма можете да симулирате LAN през Internet. С нея можете да играете любимите си игри все едно сте свързани в LAN мрежа. Инсталирайте програмата, стартирайте я нпаравете си ник и сервер в програмата. След това кажете на някой ваш приятел, който също си е инсталирал тази програма да влезне във вашия сървър. След като прикючите тази процедура вече се брой че сте в LAN. За да играете игри просто правите локален сървър и казвате на приятелят ви да влезе в него. Не се тревожете той ще види сървъра без никакви проблеми. И край на Class C при Counter-Strike. Абе общо взето можете да играете всяка игра която подържа LAN. Очаквам коментари. da ama za da ne lagva trqbva dobra internet vruzka a ako toi e ot druga strana a ne BG i tvoq i negoviq net e slab lAgva zlobno probval sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 2, 2006 Author Share Posted March 2, 2006 Напоследък се случва често да не може да се конектне. Преди го нямаше този проблем. В такъв моент най-често не можеш да направиш нищо освен да чакаш. Сървъра им беше паднал. Сега всичко е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Тази програма е много яка. Просто се разцепвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Имам един въпрос. Има ли някакво значение, ако тези които се включват към мрежата в са на различни интернет доставчици. Защото от Евроком с Гигабит не може да се види сървара в CS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Това няма значение. Може да играш и с Германци и пак ще му видиш сървъра в LAN. Вижте си IP-тата в Hamachi-to дали са един и същ клас С, ако не cа трябва да пиша титуляр как да маскирате IP-тата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Това няма значение. Може да играш и с Германци и пак ще му видиш сървъра в LAN. Вижте си IP-тата в Hamachi-to дали са един и същ клас С, ако не cа трябва да пиша титуляр как да маскирате IP-тата. Къде мога да видя кой клас са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Като пусна ЦС (1.5/1.6/сорс) ми дава някакъв тъп КЛАС С !!! как са оправя тва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Като пусна ЦС (1.5/1.6/сорс) ми дава някакъв тъп КЛАС С !!! как са оправя тва? сваляте 2-мата или там колкото сте хамачито, един от вас прави сървър другия се свързва с него и пускате цс, би трябвало да нямате проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Обаче през Hamachi лагва много CS-a. Пробвах с 1 приятел,който е на Лангейм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Обаче през Hamachi лагва много CS-a.Пробвах с 1 приятел,който е на Лангейм. Да бе ти точно прецени,че Hamachi-то лагва. Няма начин да лагва защото ви е установена дирекна peer2peer връзка. Ако лагва това ще е заради доставчика не заради програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 сваляте 2-мата или там колкото сте хамачито, един от вас прави сървър другия се свързва с него и пускате цс, би трябвало да нямате проблеми Аз съм на Д+ и когато едни приятели се опитат да влязат в моя сървър (цс 1.6 ,всичко с хамачито си е направено както трябва да е) или аз в техния дава това за клас С. Те са на гигабит.. обаче аз с хамачите си играя с други хора от гигабит ,защо с някои имам проблеми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 И при мен е така. С някои хора мога да играя с друг не. Някой знае ли защо става така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Хора,само при мен ли днес някъде от към 5 часа няма сървър и Хамачито неще да се конектне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Хора,само при мен ли днес някъде от към 5 часа няма сървър и Хамачито неще да се конектне? ами май не. И при мен нещо не иска да се кънектне .Преди не ми го правеше този проблем ,наложи ми се да преинсталирам бозата ,сложих наново Хамачито и нещо не може да се кънектне със шибаният им сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
popaay Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Нека някой да каже как се прави сървър с Hamachi примерно за Half-Life. Ще съм много благодарен ако някой ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Значи имаме следния проблем. С няколко човека се опитваме да играем на НФС чрез хамачито. Първо пробвахме на Underground-a, но там май изобщо не може. Сега се опитваме на Most Wanted (казаха ми, че са играли), обаче пак не става. Прави се нормално мрежа през хамачито, обаче в Lan Play не може да намерим сървъра на другия ?Някакви идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.