Jump to content
BulForum.com

Търся следния магазин/склад или както се води

Finish him !!!

Recommended Posts

Знам ,че някъде в Пловдив има магазин на Mason's ,но къде някой знае ли?

Магазина на MASON'S е точно в началото на малката Главна срещу дом "Левски", до NEO-то. Даже собственика е същия - Толев. Ако обаче искате да си вземете MASON'S на добра цена, съберете се 4 човека и една кола и идете в Пазарджик. Там има магазин за "дефектни" стоки на MASON'S. Дефектите са най-различни, някои незабележими а цените убийствено ниски. Само не знам дали още го има тоя магазин, защото от много време не съм ходил. Ако някой се интересува сериозно мога да разпитам и да идем през уикенда.

А по темата за тениските и щампите, ако искате нещо качествено ще се изръсите повече пари - много ясно. Някой беше казал, че снимки не ставало хубаво! BULLSHIT!!! Аз какви печати съм виждал....снимка! И няма мърдане... Който има сериозен интерес да ми пише, ще измислим нещо...

Днеска видях дрехи на Mason's в магазин Bilboard. по 39 лева тениската беше. имаше намаление.

Нормално все пак Mason's....

Та къде е този магазин Bilboard?

Нормално все пак Mason's....

Та къде е този магазин Bilboard?

Долната част на главната. където се падат последните дюнери. пресечката на ъгъла на която има един голям магазин за обувки. до него навътре в пресечката се намира магазина.

• 1 month later...
Магазина на MASON'S е точно в началото на малката Главна срещу дом "Левски", до NEO-то. Даже собственика е същия - Толев. Ако обаче искате да си вземете MASON'S на добра цена, съберете се 4 човека и една кола и идете в Пазарджик. Там има магазин за "дефектни" стоки на MASON'S. Дефектите са най-различни, някои незабележими а цените убийствено ниски. Само не знам дали още го има тоя магазин, защото от много време не съм ходил. Ако някой се интересува сериозно мога да разпитам и да идем през уикенда.

А по темата за тениските и щампите, ако искате нещо качествено ще се изръсите повече пари - много ясно. Някой беше казал, че снимки не ставало хубаво! BULLSHIT!!! Аз какви печати съм виждал....снимка! И няма мърдане... Който има сериозен интерес да ми пише, ще измислим нещо...

Някъв по-точен адрес в Пазарджик можеш ли да дадеш?

Едни приятели казаха че нямало такова нещо.

Някъв по-точен адрес в Пазарджик можеш ли да дадеш?

Едни приятели казаха че нямало такова нещо.

Точен адрес ен мога да дам - и мене ме водиха. Може и да го няма вече....жалко :cry

За тези които им се занимава и не им трябва печат на нещо в нюанси като снимка напр. може да си изготви надписа( или знака) в корел 7 формат и конвертиран в криви и да го занесе в микроасу. Аз си правих една фанелка с надписи отпред и отзад от материал Видеофлекс. единия надпис беше около 12-13 на 10-15см и 30-35 на 5-6 и ми излезна около 2-3лв :D

Материала се глади с ютия и може да се пере при 80градуса. Тениската е прана 20-30пъти и не е мръднала

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...