zlobil Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Знам ,че някъде в Пловдив има магазин на Mason's ,но къде някой знае ли? <{POST_SNAPBACK}> nqkade po glavnata mi se varti iz akula 4e sam vijdal takova ne6to ama 6ta izlaja..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 nqkade po glavnata mi se varti iz akula 4e sam vijdal takova ne6to ama 6ta izlaja..... <{POST_SNAPBACK}> Майче беше в уличките около малката главна Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Знам ,че някъде в Пловдив има магазин на Mason's ,но къде някой знае ли? <{POST_SNAPBACK}> Магазина на MASON'S е точно в началото на малката Главна срещу дом "Левски", до NEO-то. Даже собственика е същия - Толев. Ако обаче искате да си вземете MASON'S на добра цена, съберете се 4 човека и една кола и идете в Пазарджик. Там има магазин за "дефектни" стоки на MASON'S. Дефектите са най-различни, някои незабележими а цените убийствено ниски. Само не знам дали още го има тоя магазин, защото от много време не съм ходил. Ако някой се интересува сериозно мога да разпитам и да идем през уикенда. А по темата за тениските и щампите, ако искате нещо качествено ще се изръсите повече пари - много ясно. Някой беше казал, че снимки не ставало хубаво! BULLSHIT!!! Аз какви печати съм виждал....снимка! И няма мърдане... Който има сериозен интерес да ми пише, ще измислим нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Има ли в Пловдив магазин на Найк ? Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Магазинът на Mason`s вече не е до Нео-то.Всъщност въобще го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Ами тогава - Пазарджик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Днеска видях дрехи на Mason's в магазин Bilboard. по 39 лева тениската беше. имаше намаление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Днеска видях дрехи на Mason's в магазин Bilboard. по 39 лева тениската беше. имаше намаление. <{POST_SNAPBACK}> Нормално все пак Mason's.... Та къде е този магазин Bilboard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Нормално все пак Mason's....Та къде е този магазин Bilboard? Долната част на главната. където се падат последните дюнери. пресечката на ъгъла на която има един голям магазин за обувки. до него навътре в пресечката се намира магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Магазина на MASON'S е точно в началото на малката Главна срещу дом "Левски", до NEO-то. Даже собственика е същия - Толев. Ако обаче искате да си вземете MASON'S на добра цена, съберете се 4 човека и една кола и идете в Пазарджик. Там има магазин за "дефектни" стоки на MASON'S. Дефектите са най-различни, някои незабележими а цените убийствено ниски. Само не знам дали още го има тоя магазин, защото от много време не съм ходил. Ако някой се интересува сериозно мога да разпитам и да идем през уикенда. А по темата за тениските и щампите, ако искате нещо качествено ще се изръсите повече пари - много ясно. Някой беше казал, че снимки не ставало хубаво! BULLSHIT!!! Аз какви печати съм виждал....снимка! И няма мърдане... Който има сериозен интерес да ми пише, ще измислим нещо... <{POST_SNAPBACK}> Някъв по-точен адрес в Пазарджик можеш ли да дадеш? Едни приятели казаха че нямало такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Някъв по-точен адрес в Пазарджик можеш ли да дадеш?Едни приятели казаха че нямало такова нещо. <{POST_SNAPBACK}> Точен адрес ен мога да дам - и мене ме водиха. Може и да го няма вече....жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 За тези които им се занимава и не им трябва печат на нещо в нюанси като снимка напр. може да си изготви надписа( или знака) в корел 7 формат и конвертиран в криви и да го занесе в микроасу. Аз си правих една фанелка с надписи отпред и отзад от материал Видеофлекс. единия надпис беше около 12-13 на 10-15см и 30-35 на 5-6 и ми излезна около 2-3лв Материала се глади с ютия и може да се пере при 80градуса. Тениската е прана 20-30пъти и не е мръднала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.