Jump to content
BulForum.com

Търся следния магазин/склад или както се води

Finish him !!!

Recommended Posts

Има ли такова място в Пловдив кадето примерно могат да ми напишат или сложат дадена картинка на фланелка (обикновенна) .. ???

Понеже имам разни идеи тука за едни неща обаче незнам дали могат да ми надраскат фланелката :)

Ако някой знае да каже каде .. :)

Има ! 100% съм сигурен , ние искахме да си правим с още няколко момчета . Ще питам точно къде се намираше и после ще ти го пратя на ЛС , ако не си разбрал вече .

има 3 такива теми пробвай на сърча със "щампа" ама май са в пикчърс...не помна ^-^ могат да се щамповат само прости неща а по сложните можеш да ги направиш като снимка но излиза много грозно ...та за щамповането май за 2 цвята беше 4 лева и за всеки цвят + 2 имаше някво място около главната....така поне знам дано да съм ти помогнал

Драскате си значи, каквото си искате на хартия. Сканирате после и принтирате на такава хартия - продава се. И после хайде с ютийката на фланелката.

Има ! 100% съм сигурен , ние искахме да си правим с още няколко момчета . Ще питам точно къде се намираше и после ще ти го пратя на ЛС , ако не си разбрал вече .

Несъм разбрал нищо :) като ти кажат .. прати един ЛС

Мисля че в копир центъра под лъки синема ( мисля че така се казваше това кино , до градската градина ) , там срещу 5 лева правеха такива работи ..

Успех :punk

на глваната до джумаята има "КАНАПЕ" е там правят такива работи иначе и в некви други магазинчета например до нас в квартала некво малко магазинче за дрхи и текстил прави също такива неща :)

на глваната до джумаята има "КАНАПЕ"

Да,там правят такива работи - при това - всякакви.Вчера правихме на съквартиранта ми тениска там, аз също си правих миналата седмица.Намира се малко преди скейт-шопа, ако идваш от Капана.

Цените са 4лв на един цвят(колкото повече цветове - толкова по-скъпо).

в канапето е доста доволно

може и на твоя дреха да си направиш нещо яко

само че е важно картинката да се с добро качество иначе става на крвадратчета

те ти показват как ша стане де

с приятел ходихме той да си прави и стана супер яко

за два месеца не се е бъг-нала щампата

Ами сметни колко цвята са и след това умножи по 4 кинта за цвят.Иначе може ;)

• 2 weeks later...

taka predi malko xodix da si dam pora4ka za teniski zna4i takav magazin ima v kapana kazva se kanape 6tampata e 4lv s maximalen razmer 25lv ako ne se laja ako iska6 i s tqxna bluza da e dava6 o6te 12 lv no bluzata e naistina ot dobra materiq i 6tampite stavat mnogo xubavi 1 bluza q pravat okolo 2 dena zavisi ot pora4ki sa6to taka ima i pod lucky cinema v kopirniq centar no tam ne pomna kolko pari e a i dokolkoto znam ne e mnogo ka4estveno . spored mene e po-dobre da ide6 v kanapeto namira se ot 18g shopa nadoly. ili kato tragne6 ot miuftiistvoto ima 1 banka to4no na agula prodaljava6 po taq ulica i nakraq na ulicata e magazin4eto otvanka e oblepeno s ne6to koeto imitira vesnici nqma na4in da go propusne6 ako mine6 pokrai nego sa6to do nego e blizo i magazin4eto za nargileta i takiva raboti ggbg idi tam i proveri imat golemi i malki razmeri i razli4ni vidove cvetove na bluzkite sa6to taka moje da vidi6 ima i govori bluzi kak stavat.. nadqvam se 4e sam ti pomognal

• 1 month later...

А, може ли някой да обясни малко като за по-малоумен къде се намира това "КАНАПЕ", защото не знам къде е Скейт Шопа.

И вие какво си мислите? Че тея магазини ви ги правят тениските? Да бе, да! Дават ги на фирми. Няма практически никакви ограничения във вида на печата. Снимка да искаш - снимка ти слагат. Въпроса е само колко ще ти излезе... Така, ако си говорим за Пловдив и за качествени печати - мястото е НеоПринт.

http://www.neoprint.net/main.bg.php

Защо им правя и аз безплатна реклама? :blink:

А на дребно работят ли? И в сайта не видях цени. Ти запознат ли си с цените там? Предлагат ли и подходящи тениски?

Тая тениска която ми е на аватава е правена точно в копир центъра под Лъки Синма!!Никой да не се лъже да ходи там!!Точно след 2 изпирания и то на ръка както ми казаха при 40 градуса фанелката стана на ***!!!!Ако някой може да ми предложи по добро място моля да ми каже кординатите му :)

Къде се намират тези нео принт в Пловдив?? :confused

Тая тениска която ми е на аватава е правена точно в копир центъра под Лъки Синма!!Никой да не се лъже да ходи там!!Точно след 2 изпирания и то на ръка както ми казаха при 40 градуса фанелката стана на ***!!!!Ако някой може да ми предложи по добро място моля да ми каже кординатите му :)

Къде се намират тези нео принт в Пловдив?? :confused

to si pi6e ama koi da 4ete

Република България

гр. Пловдив, ул. "Ц.Лавренов" 8

Тел: 032 / 629 293, Факс: 032 / 260 306

GSM: 0888 529 226

email: office@neoprint.net

Ако има и някой друг, с опит в тези начинания - да каже къде е бил и колко му е изкарала щампата.

Аз имам щампа с Psihara^^ на гърба от бая време.. Мама е пере на ръка и има 7-8 перални вече... Много съм доволен от надписа... Който е бил на срещите знае и може да каже.. И на Наско (Гримьора) му е от бая време и е бая сполучлива..

Аз имам щампа с Psihara^^ на гърба от бая време.. Мама е пере на ръка и има 7-8 перални вече... Много съм доволен от надписа... Който е бил на срещите знае и може да каже.. И на Наско (Гримьора) му е от бая време и е бая сполучлива..

ako moi6 e snimai i kagi kade sa ti e praili i kolko pari

• 4 weeks later...

dokolkoto znam magazin samo na NIKE ima na malkata glavna malko predi podlez4eto kazva se VAIKI drug magazin na NIKE neznam da ima v grada no v pove4eto magazini kato RATONI i podobni prodavat NIKE asortiment

Знам ,че някъде в Пловдив има магазин на Mason's ,но къде някой знае ли?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...