evil_smith Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Зарибено тестче тук <{POST_SNAPBACK}> Т`ва последното ме изкърти "Ноевият ковчег е бил построен от аматьори, Титаник от професионалисти". Що няма още такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Реших да не правя нова тема, и затова ще използвам тази. Едно тестче и от мен 1.Напиши името на човек от срещуположния пол 2.Кой е любимият ти цвят от тези: Жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал 4.Месецът ти на раждане? 5.Кой цвят хресваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб 7.Любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? . . . . . Надолу . . . . . . . . . ОТГОВОРИТЕ: 1.Това е името н човекът,в който си нистин влюбен 2.Ако си избала... Червено:Ти си жив и изпълнен с любов Черен:Ти си скромен и агресивен Зелено:Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син:Ти си човек със спонатен характер Жълто:Ти си щастлив очвек и даваш обри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-Имаш много приятели и любов в живота си Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфти С-Я-Обичаш да помгаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в... Януари-Март-Годинта ще е много добра и ще рзбереш че си се влюбил в някой,който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сроднта си душа 5.Ако избереш... Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и но после ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,но може и не го рзбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.Това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш... Калифорния-обичаш приключенията Флорида-Романтична душа си 9.Ако избереш... Езеро-верен си на приятелите си и си малко резервиран Океан-Ти си спонтанен и обичаш местата в много хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Реших да не правя нова тема, и затова ще използвам тази. Едно тестче и от мен .... <{POST_SNAPBACK}> Някои неща са верни но други.... горе-доло но теста го бива! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Някои неща са верни но други.... <{POST_SNAPBACK}> вярно! на мен ми е грешно за калифорния и флорида, аз избрах калифорния а всъщност не обичам приключения. предпочитам да си стоя в къщи и да си спя Link to comment Share on other sites More sharing options...
F22Raptor Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 "Ноевият ковчег е бил построен от аматьори, Титаник от професионалисти" Това последното е тъпо, ама като има хора кадето не знаят защо е потънал титаник ще продалжават да пишат глупости. А за тези които не знаят - Защото човека които е трябвало да седи и да гледа на радара просто не е бил там иначе теста е хубав хареса ми ама тва последното малко леко ме подразни. Между другото и аз избрах 2та най лоши варианта Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Теста е зарибен и то много а особенно като ми се случи да избера Хитлер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Bethoven e murtav a na vlast idva Hitler!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Тестчето щеше да е много яко ако беше вярно, че Бетховен е имал 8 братя и сестри! Той е имал 2-ма братя и 2-мата са били по-малки от него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Хм-ммм-м доста яко тестче , аз и без да знаех тия факти за 3-мата , а само имената им , пак бих избрал Хитлер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Злобата в теста е голяма ... иначе Хитлер РулеЗзз ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Наистина ми хареса това, но за първия въпос бих отговорил с "да" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 6.Това е най-добрият ти приятел <{POST_SNAPBACK}> Аз пък написах име, което не е на никой мой познат Ся кво да тръгна да го търся и да му ставам най-добър приятел ли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.