Jump to content
BulForum.com

Тест от 2 въпроса

OutSider

Recommended Posts

Аз пък избрах Уинстън Чърчил и замалко да отрепя Бетовен. Добре че размислих. :P

Аз като повечето от ваз утрепах Бетовен е те се срещат под път и над път :P ,а за второто избрах Хитлер пригответе се за 3 световна война че тоя път май няма да прави грешки

"Ноевият ковчег е бил построен от аматьори, Титаник от професионалисти"

Страхотен завършек! Тестът подкрепя един от принципите ми - не решавай за това какъв е един човек по реакциите на друг.

бетовен май няма да го е имало ако е зависело от мен ...

рузвелт ще да е ...

За малко да убия Бетовен :D накрая размислих, иначе избрах Хитлер ;)

само дето за Хитлер се знае, че има извънбрачни връзки(ако мога така да ги нарека, защото все пак се е оженил малко преди да се гръмне), при това една от тях е била със собствената му племенница.

Иначе Бетовен замина на кино

ne raboti,viper,ama ne 2day!

zaribqaa,no taka e napraven 4e da ubie6 betoven,i da izbere6 hitler(osven ako ne znae6 za kvo staa ?) B)

ne raboti,viper,ama ne 2day!

zaribqaa,no taka e napraven 4e da ubie6 betoven,i da izbere6 hitler(osven ako ne znae6 za kvo staa ?) B)

Преди малко не ми работе6е ама сега ми работи. :punk

Вярно е зарибено ама ако почнеш да мислиш така на обратно пак няма да е вярно .

Ееее,пак някой се прави на много хитър!

OFFTOPIC - И пак някой ще земе да се прави на много интересен. :angry:

Като че ли някои хора влизат тук само,за да се отварят на който им свари и да се заяждат постоянно :angry:

По темата

само дето за Хитлер се знае, че има извънбрачни връзки(ако мога така да ги нарека, защото все пак се е оженил малко преди да се гръмне), при това една от тях е била със собствената му племенница

Той не живееше ли официално с племенницата си :confused - доколкото помня,май дори беше женен и за нея,но не съм сигурен де (тя се е самоубила,за това съм сигурен)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...