Jump to content
BulForum.com

За всички спамери

Legop4o

Recommended Posts

Вижте това и после спамете на воля :) :) :)

А, и един виц м/у другото:

Обява във вестник: "Убит известен спамер. Заподозрени: 300.000.000"

САЩ са най-големият спамър в света

И разпространител на най-опасния компютърен вирус - Windows :lol:

По темата - нека има повече.9 са малко.И за допълнително наказание всеки ден да му пълнят килията с ненужни боклуци - да видим кеф ли ще му е.

И кой ще се сплаши?!11-12 годишните лапенца в тоя форум или други?Пък и тук никога няма да се осъди човек за такова нещо,предполагам,защото поне едно 65% от съдебните органи не знаят да вършат почти нищо друго ,освен това което им трябва за работата.Особено разни вече дядовци...нещо като министъра на вътрешните работи-Георги Петканов,дето едва говори,назначен и аз не знам от какъв зор!

А и този човек е съден не защото е спамил в разни форуми по разни теми.Той пича е правил търговия по този начин...

И кой ще се сплаши?!11-12 годишните лапенца в тоя форум или други?Пък и тук никога няма да се осъди човек за такова нещо,предполагам,защото поне едно 65% от съдебните органи не знаят да вършат почти нищо друго ,освен това което им трябва за работата.Особено разни вече дядовци...нещо като министъра на вътрешните работи-Георги Петканов,дето едва говори,назначен и аз не знам от какъв зор!

А и този човек е съден не защото е спамил в разни форуми по разни теми.Той пича  е правил търговия по този начин...

Да де, знам, логично... :) Не се плашете, ако не искате :)

тва ако стане някога в бг ще е другото хилядолетие :) хеех честно казано мисля че ако затворят некой спамер спама няма да се спре по никакъв начин но както и да е

Само където има малко разлика. Че той е бил спамер, а тук се сипе само flood. Спам е просто за благозвучие. :) Иначе така е. Като не се е сетил кога да спре човека, да го затворят, че да се спре, дори и за по-дълго. Да праща по 10 000 000 писма на ден и да печели по 750 000 на месец :wacko: Все пак и с 50 000 бих се задоволил на месец :D на тоя компютъра му сигурно е изпушвал. Добре че са го затворили да си почине.

Ще цитирам един мой стар пост в една друга тема:

В идеалния свят спамерите ще бъдат хващани и вкарвани в затвора в общи килии с мъже които са увеличили пенисите си, взмат виагра и са в търсене на нови интимни връзки.

Тази статия не ме изненада!

Дори и да не бях чувал, знаех си, че целия този спам в глобалната мрежа няма да остане безнаказан.

еле тоя бая кинти е вадил

като излезне след 2-3 години

ша си харчи наволя

сигурно очите и тялото са му компот след толкова усилена дейност

Къде е отличник да изкаже компетентно мнение по въпроса,хахаха :punk

Eто ме, то без мен тема за спам не може. :wacko:

Малко съм ръзсърден :angry:

Но по темата - не мислете, че това ще се случи и на мен. Тоя човек съм сигурен, че доста глупости е бил направил докато се сетят да му турят 9 годинки :punk

Само където има малко разлика. Че той е бил спамер, а тук се сипе само flood. Спам е просто за благозвучие. :) Иначе така е. Като не се е сетил кога да спре човека, да го затворят, че да се спре, дори и за по-дълго. Да праща по 10 000 000 писма на ден и да печели по 750 000 на месец :wacko: Все пак и с 50 000 бих се задоволил на месец  :D на тоя компютъра му сигурно е изпушвал. Добре че са го затворили да си почине.

Хаха дам наистина е така засега не съм чул някой до го осъдят за flood :).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...