galaxi Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 БГ-БАЙК на бул.Македония Правиш си резервация за определен ден и час от сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Майсторите в града са горе-долу двама - Богдан (горния линк), който няколко пъти се е дънил като кифладжия* за неща, които уж трябва да са прости и Чачо в "Тандем" на Руски.А за скоростите... ако няма нещо строшено е като цяло не толкова сложна операция. Тук има доста полезни статии.________________________________________* Едни спирачки ги обезвъздуши, след което се наложи пак да ги обезвъздушава, щото малко си беше оставил ръцете. И една капла така ми я беше наплел, че се наложи сам да си я затягам и центровам допълнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Последно и аз имах проблем с монтажа на Богдан. Незатегната седалка, което ми докара харабийска контузия докато се прибера, не добре опъната верига, че не беше и смазана даже, не добре монтирани щитове на жилата на спирачките и т.н. При положение , че си оставил едни 4-500лв. за части и труд, някак си ти се иска тия тъпотии да не ти се случват ама .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Богдан е търговец. Прилични цени държи, но като монтьор е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 По-скоро е пишман търговец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.