The^Undertaker Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ти си аграр , аз последно с молив много яко няма риск от пуакне на гума ма има риск да строшиш моливчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 А с голи ръце пробвали ли сте?! Аз веднъж пробвах шото нямах нищо под ръка и шото съм мързел и шото съм инат..."деца не пробвайте това у дома си" После къде са ми пръстите...не си ги чувствах... х) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 И аз до скоро ги вадех с отверка и само един път съм закачал гумата. Ама стана доста солидна дупка. А аз се чудех що е толкова трудно тоя път. Обаче напоследък я вадя без нищо. Хващам за виншния чгъл (където е края на грайфера) и бутам към каплата. Обаче предната гума ми е нова и по трудно става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 А с голи ръце пробвали ли сте?!Аз веднъж пробвах шото нямах нищо под ръка и шото съм мързел и шото съм инат..."деца не пробвайте това у дома си" После къде са ми пръстите...не си ги чувствах... х) Ima spetialen insrtumen za tazi tsel! zashto se machite taka i me rasmivate P.S. Za otvivane na gaiki i boltove sashto ima instumenti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 А с голи ръце пробвали ли сте?!Аз веднъж пробвах шото нямах нищо под ръка и шото съм мързел и шото съм инат..."деца не пробвайте това у дома си" После къде са ми пръстите...не си ги чувствах... х) <{POST_SNAPBACK}> Мазохист !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 xmz, ne pitai starilo, a patilo! az puk deistvam sus avtotamata na glavinata! QR-a! a i ne ti se nalaga da nosi6 dopulnitelni lujisi, molivi i ne si tro6i6 prustitite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Да споделя мене много добра работа ми вършат при някъв ремонт, старите комбинирани ключове дето вървяха с Балканчетата. И са здрави мамка им, моите станаха вече сигурно на 15 години и не са мръднали Общо взето ползвам тях и един комплект лимбуси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bipo Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Левия корбела се се усуква ,сякаш е от локум.Придържащата го гайка 14 се самоотвинтва след само 500 м и се побърквам!Завинтвам я,нови 500 м и... -ядец! Хайде помагайте! Нов корбел,гайка или средно движение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
okoto Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Левия корбела се се усуква ,сякаш е от локум.Придържащата го гайка 14 се самоотвинтва след само 500 м и се побърквам!Завинтвам я,нови 500 м и... -ядец! Хайде помагайте! Нов корбел,гайка или средно движение? Nai dobre smeni kurbela,no ako ne ti se davat kinti ena feder shaiba 6te te spasi idealno! A otnosno smyanata na gumi nai -dobriya na4in e s plasmasovite 6tangi4ki koito prodavat v velomagazinite,styah nyama ha4in da narani6 nito shinata nito gumata,a ne sa i skapi i sa udobni! Drugiya tarikatski variant e s 4etki za zabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Левия корбела се се усуква ,сякаш е от локум.Придържащата го гайка 14 се самоотвинтва след само 500 м и се побърквам!Завинтвам я,нови 500 м и... -ядец! Хайде помагайте! Нов корбел,гайка или средно движение? И трите !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 imam kolelo mnogo podobno na tova oba4e kato go hvana za sedalkata i kormiloto i kato darpam nalqvo nadqsno , nagole nadoly... i skarca sled razglobqvane ustanovih 4e nai gornata metalna 4ast / gore dolu usporedna na horizonta / / deto kato spiram i ako mi e visoko si udrqm slabinite / skarca. Ama tq e metalna , kak 6te skarca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Може да скарца там кадето се свързва задната част на рамката с предната( там до средното движение ) . Пробвай да го разглобиш , да го смажеш... Другото за което се сещам е , там кадето "амортесиора" се хваща за рамката, може и от там да скърца... Такива бяха проблемите с моито колело.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Може да скарца там кадето се свързва задната част на рамката с предната( там до средното движение ) . Пробвай да го разглобиш , да го смажеш... Другото за което се сещам е , там кадето "амортесиора" се хваща за рамката, може и от там да скърца... Такива бяха проблемите с моито колело.... problema be6e v dolnata 4ast pri pedalite,az kato neuk i go zavedoh na maistor i toi 4oveka za 5 min go popravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Абе да ви питам за този чичка до енергото който ремонтира колелета. Има ли части при него (външни гуми, спирачки) или каквото искам да ми смени трябва предварително да си го купя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 ми освен да се допитам до вас : успях да изкъртя 6 спици на задна шина на bmx непитайте как просто успях и сега за да се сложат всички сервизи ( в пловдив ) ми казват че неможе да се сложат защото неможе да се махне задния венец а липсващите спици за от тази страна . никой няма ключ за венеца и ме посаветваха да махна по българския начин венеца и да сложа нов на негово място и така да сменя спиците . пак никаде немога да намеря 16-ка заден венец и просто немога да го сменя с шината играе хоро , моля ако някои има идеа как ще може да стане да сподели защото аз вече незнам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Абе да ви питам за този чичка до енергото който ремонтира колелета. Абе и аз да питам....тоя в коя уличка е точно...като тръгнеш от джумаята към Руски, преди енергото или след него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 кажете сервиз/майстор който да работи и в неделя? спуках задна и имам нужда от настройка на скоростите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Богдан мисля, че работи и в неделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 благодаря намерих още едно място, звъннах и ми казаха че работят и в неделя, даже цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Богдан вече не работи в неделя.Така че ми е интересно къде е този велосервиз работещ и в неделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackxxx Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Абе и аз да питам....тоя в коя уличка е точно...като тръгнеш от джумаята към Руски, преди енергото или след него Аз там до енергото не съм чувал да има такъв чичка. Обаче срещу пожарната има един отворен дядка (прилича малко на Айнщайн), който ми е правил няколко велосипеда. Ето тук! ПС. Някой ходил ли е на бул. "Христо Ботев", срещу факултета по дентална медицина? Аз веднъж бях там преди 3-4 години за нещо и ми се стори супер скъпо. Но не помня за какво бях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Продават надценени боклуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 И по-точно?Питам понеже съм бил там и нямам такова впечатление.Купувал съм накладки CLARKS качествени между другото за 15 лв. и вътрешна гума за около 5 лв-не помня точно.Запомнил съм ги с това,че можеш да вземеш хубав байк ВТОРА употреба на верно по-висока цена,но това са модели проектирани,произведени и сглобени на Запад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 A, аз говорех за колелата, които продават там. Като ходих там - продаваха нисък клас градски крюзъри на изключително високи цени. За консумативите и сервиза нищо не мога да кажа. Но ми се стори слабо зареден откъм консумативи и компоненти. Беше в началото на годината, та не мога да кажа как е сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 някой добър майстор в кичука, за да ми оправи скоростите ... че вече при двама съм бил и само дето дадох пари на вятъра - проблема все още е наличен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.