earache Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Абе правете квот щете, само да не ми блъснете ладата че ще Ви трепа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 Abe ladata e ku4e marka edin batko do nas samo e blaska i posle e u4ukva vatre e stanala na pihtia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Имат по добри коли и пътиша, но и пъти повече трафик от тук което е доста по голям проблем от качеството на пътищата, а колкото до рефлексите тва го знам и аз имах предвид точно за акъла ама... <{POST_SNAPBACK}> ама ти пък се изказа! Трафика в щатите за мащабите на страната си е направо супер. И е много по-нормално от тука, и другите коли няма да ти пречат толкова, най-малкото защото всички си спазват ограниченията. А не като тука някой "дебел врат" да те изпревари от ляво със 100 км/ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Отдясно, къде си виждал от ляво да се изпреварва ъъ или пък виждала, незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Донякъде съм съгласен с теб , но неможе в най - големия трафик , когато всеки бърза за някъде , някой учебен да ти се тътри отпред с 40 и ти да не се изнервиш , защото нито в ляво , нито в дясно . Всеки се е нервил и това предразполага към такива изпълнения .. \/ peace <{POST_SNAPBACK}> Ами ограничението на градско е 50. ако си го спазва човек не виждам защо учебния ще го изнервя. И да виждала съм да изпреварват от ляво - някви смотаняци. Пък и в колата дето я изпревариха бях. Баща ми караше. и по темата: Аз съм вече на 19 и нямам никакво желание да карам кола в България. Само някои смотаняк да ме блъсне и утрепе щото си спазвам правилника и си карам бавничко. Пък и като нямам нужда от превоз толкова често, за какво ми е кола? Има си таксита и маршрутки за тая работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 И да виждала съм да изпреварват от ляво - някви смотаняци. Пък и в колата дето я изпревариха бях. Баща ми караше. <{POST_SNAPBACK}> A откъде да те изпреваря примерно ??! Понеже и от дясната страна е забранено изпреварването , аджеба ще прелетя над теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 A откъде да те изпреваря примерно ??! Понеже и от дясната страна е забранено изпреварването , аджеба ще прелетя над теб Те затова жените не са добри Шофьори те са карачи. една ми се хвалеше преди няколко седмици, че на втория път шитнала пари и взела изпита иначе не можела. и после блъснала колата и сега баща и не искал да и купи. какво да говоря изобщо. има и такива дето взимат изпита и правят ляв завой още малко или на бордюра или в насрещното... на тва му викам аз краааааааааааааааааааайно ляв завой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 И да виждала съм да изпреварват от ляво - някви смотаняци. Пък и в колата дето я изпревариха бях. Хаахаххахахаххахахаххах личи си кой се изказа Как може такова нещо да те изпреварват отляво, те тия не са хора хахаххахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Ами аз съм виновен, пошегувах се, но някой май не схвана На някои жени не им е ясно,че като се влачат с 20 също са в нарушение и хората са напълно прави да им се сърдят. Намирисва ми, че темата пак отива към "Стават ли жените за шофьори". Дайте да не я правим такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Относно вероятно разгорялата се дискусия в темата - едва ли ще я изчета. В щатите възрастовата граница за книжка е 16 години (ако не се лъжа). Според мен си е добре 18-те години ограничение, въпреки, че един-два пъти съм карал с баща ми в колата, преди да изкарам курсовете (не бях навършил 18 още, тогава не беше задължително) и след 18 като зех книжка. Не знам, сега не държа особено да карам Миналата есен доста джитках с една Vectra и да ви кажа, не съм сигурен, че й се радвах много. Предпочитам си колелото и пешачката - така се чувствам много по-свободен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 С колелото и пешачката се чувстващ и финансово свободен, защото колата си един доста сериозен разход Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 То хубаво колетото ама като се връщам от работа скапан от физически труд не ми трябва да въртя и педали!!За това колата ми е една необходимост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Да ве, верно съм много зле. И аз си мислех за дясно, ама обърках посоките . Ясно е че жените не стават за шофьори, какво има да се коментира това. Пък и на мен ми е много добре да си ме возят, защо трябва да се мъча аз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Да ве, верно съм много зле. И аз си мислех за дясно, ама обърках посоките . Ясно е че жените не стават за шофьори, какво има да се коментира това. Пък и на мен ми е много добре да си ме возят, защо трябва да се мъча аз? Защото е по-приятно да караш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Тук може да видите първите 6 места в олимпиадата за жени шофьори. не е за вярване просто. П.П. изисква се Power Point. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 w00x,ти луд ли си,супер смях е тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Едната мацка бая беше изорала асвалата. И после не се чудете защо в България ви зареждат колата на бензиностанцията, като има такива девойки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.