Jump to content
BulForum.com

Kara li vi se kola

kiro_dre

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply
Имат по добри коли и пътиша, но и пъти повече трафик от тук което е доста по голям проблем от качеството на пътищата, а колкото до рефлексите тва го знам и аз имах предвид точно за акъла ама...

ама ти пък се изказа! Трафика в щатите за мащабите на страната си е направо супер. И е много по-нормално от тука, и другите коли няма да ти пречат толкова, най-малкото защото всички си спазват ограниченията. А не като тука някой "дебел врат" да те изпревари от ляво със 100 км/ч.

Донякъде съм съгласен с теб , но неможе в най - големия трафик , когато всеки бърза за някъде , някой учебен да ти се тътри отпред с 40 и ти да не се изнервиш , защото нито в ляво , нито в дясно . Всеки се е нервил и това предразполага към такива изпълнения ..

\/ peace  :rolleyes:  :punk

Ами ограничението на градско е 50. ако си го спазва човек не виждам защо учебния ще го изнервя.

И да виждала съм да изпреварват от ляво - някви смотаняци. Пък и в колата дето я изпревариха бях. Баща ми караше.

и по темата: Аз съм вече на 19 и нямам никакво желание да карам кола в България. Само някои смотаняк да ме блъсне и утрепе щото си спазвам правилника и си карам бавничко. Пък и като нямам нужда от превоз толкова често, за какво ми е кола? Има си таксита и маршрутки за тая работа.

И да виждала съм да изпреварват от ляво - някви смотаняци. Пък и в колата дето я изпревариха бях. Баща ми караше.

A откъде да те изпреваря примерно ??! Понеже и от дясната страна е забранено изпреварването , аджеба ще прелетя над теб :excl: :devil

A откъде да те изпреваря примерно ??! Понеже и от дясната страна е забранено изпреварването , аджеба ще прелетя над теб  :excl:  :devil

Те затова жените не са добри Шофьори :) те са карачи. една ми се хвалеше преди няколко седмици, че на втория път шитнала пари и взела изпита иначе не можела. и после блъснала колата и сега баща и не искал да и купи. какво да говоря изобщо. има и такива дето взимат изпита и правят ляв завой още малко или на бордюра или в насрещното... на тва му викам аз краааааааааааааааааааайно ляв завой.

И да виждала съм да изпреварват от ляво - някви смотаняци. Пък и в колата дето я изпревариха бях.

Хаахаххахахаххахахаххах личи си кой се изказа :D :bgrin: Как може такова нещо да те изпреварват отляво, те тия не са хора хахаххахахах

Ами аз съм виновен, пошегувах се, но някой май не схвана ;) На някои жени не им е ясно,че като се влачат с 20 също са в нарушение и хората са напълно прави да им се сърдят.

Намирисва ми, че темата пак отива към "Стават ли жените за шофьори". Дайте да не я правим такава :)

Относно вероятно разгорялата се дискусия в темата - едва ли ще я изчета. В щатите възрастовата граница за книжка е 16 години (ако не се лъжа). Според мен си е добре 18-те години ограничение, въпреки, че един-два пъти съм карал с баща ми в колата, преди да изкарам курсовете (не бях навършил 18 още, тогава не беше задължително) и след 18 като зех книжка. Не знам, сега не държа особено да карам :)) Миналата есен доста джитках с една Vectra и да ви кажа, не съм сигурен, че й се радвах много. Предпочитам си колелото и пешачката - така се чувствам много по-свободен...

То хубаво колетото ама като се връщам от работа скапан от физически труд не ми трябва да въртя и педали!!За това колата ми е една необходимост :)

Да ве, верно съм много зле. И аз си мислех за дясно, ама обърках посоките :) . Ясно е че жените не стават за шофьори, какво има да се коментира това. Пък и на мен ми е много добре да си ме возят, защо трябва да се мъча аз?

Да ве, верно съм много зле. И аз си мислех за дясно, ама обърках посоките :) . Ясно е че жените не стават за шофьори, какво има да се коментира това. Пък и на мен ми е много добре да си ме возят, защо трябва да се мъча аз?

Защото е по-приятно да караш.

Едната мацка бая беше изорала асвалата. И после не се чудете защо в България ви зареждат колата на бензиностанцията, като има такива девойки ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...